Takže idem študovať do Košíc na Techniku. Mám už byt, nových spolubývajúcich, kus ďalej od školy. Idem z menšieho mestečka do väčšieho. Ako dlho trvalo Vám sa prispôsobiť takejto zmene? Za ako dlho ste si našli nových kamarátov, nové hobby?
Ja si idem zajtra lepsie pozriet Bratislavu , hadam sa nestratim Mne sa tu zatial paci a asi si rychlo zvyknem , najma je tu vela ( viac ) moznosti a bavi ma objavovat nove miesta , cize sa tu zabavim na dlho !
Veď mne sa Košice veľmi páčia. Ten štýl MHD-čiek, vlastne Univerzita, konečne budem preč od rodiny. Nežeby som to veľmi chcel, ale treba sa osamostatniť, zatiaľ aspon takto. Po škole nejaku prácu, najlepšie v KE a ďalel sám bez rodiny
@2 ale tiez to bolo tak ze najprv strasne euforia potom strasne napicu potom celkom fajn dnes je to uz len tak moderately napicu zacina ma to otravovat
@nicmanenapada mne sa tu paci hlavne to , ze dam si vyhladat nejake akcie/koncerty/vystavy/atd vo Zvolene a nic mi nenajde , kliknem na BA a musim sa v tom priam prehrabavat uz len dako zarobit aby som vsade mohol chodit
jaaaj no v Canterbury? rychlo.. vlastne po troch dnoch sa tu citim super. anglicania strasne mili, mensie mestecko, historia z kazdej strany.. studovat tu bude uzasne.. aj ked mi chyba domov.. 1700 km je 1700 km
@anatolynx A čo študuješ? Ja som síce z Košíc a tiež tam študujem, ale teraz som v USA na leto a žijem len s kamarátom, takže sa o mňa nikto nestará a musím ti povedať, že mi to vyhovuje viac (viac súkromia, žiadne otravné otázky rodičov, väčšia sloboda)
ja som už v 14tich viac menej odišla do iného mesta, do svojho som chodila iba prespávať. a hneď som si zvykla. teda. bola som najskôr taká sedlaňa, čo ju všetko prekvapovalo a udivovalo (a čo ma vlastne drží dodnes), čo zažívala jeden kultúrny šok za druhým a podobne... ale zvykla som si.
s tým mojím mestom ma už nespája nič okrem rodiny.
keď som potom odišla do Brna, kde som v podstate tak nejak trvalejšie, tak som si to tu okamžite zamilovala.
ked som prišla do bratislavy, tak veľmi rýchlo a to som bývala na dedine, na gympel chodila do malého okresného mesta a nikde som predtým poriadne sama nebola....v anglicku mi to trvalo o niečo dlhšie, hlavne kvôli jazyku, ale tiež to nebolo nič hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tie studené uponáhľané sivé rána ....
bez štipky irónie
s tým mojím mestom ma už nespája nič okrem rodiny.
keď som potom odišla do Brna, kde som v podstate tak nejak trvalejšie, tak som si to tu okamžite zamilovala.
a to som na intraku od 14tich bola.cize aj celu SŠ a nie v nejakom malickom meste.ale BA neznasam