bohuzialm nemam na to dobry stroj. ale bude to vyborna hra, jednoznacne. aj ked americanie uz exkluzivne recenzovali celu mafiu 2 a dali jej 7/10 a tie minusy na zasmiatie.
Časový limit sa dá odstrániť jednoduchým patchom... ja som demo prešiel už 4x a neviem sa toho nabažiť Dabing super, Zavřel čo dabuje Joe-a (a Homera Simpsona) je skvelý Samozrejme grafika, hudba, všetko.. paráda.
hral som demo na PS3 a nejak ma to neoslnilo čo sa týka fyziky. Euforia je určite lepší engine. GTAIV to neprekoná, iba ked príbehom. Jo a ešte som nemal možnost vyskúšat český dabing.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@marty0908 98% to nespustí
nudné charaktery
akce a honičky působí nezajímavě
po splacení dluhů svojí matky už pro Vita neexistuje žádný důvod, proč by měl zůstávat v mafii, což celému příběhu přidává pocit nesmyslnosti
A tento nemôže byť :
O
-----------------------
O
a mesto sa mi pri pohlade na minimapu zdá nejaké malé... a zase nejde skákať, plávať...
ale naco si to stahovat, mne to aj tak urcite nepojde
ale aj tak..WOW!
forum nie je na to aby som drzala hubu ale aby som sa vyjadrila - lebo forum je o vyjadrovani nazorov