V škole obaja sme išli po chodbe a nedávali pozor a zrazili sme sa s knihami ktoré sme držali v ruke, ked sme sa po tie knihy zohli tak sme sa zrazili hlavami , následne som sa predstavil
zoznámil nás môj nový spolužiak na strednej (prvý ročník) ... irónia je že jeho by som radšej nespoznal kvôli tomu čo sa neskôr udialo, no spôsobilo by to paradox čiže vlastne som rád za to všetko
sranda je že teraz spätne si uvedomujem pamätám ako som sa pri tom predstavení cítil a ako som všetko bral ... vnímal som od nej že mala záujem a zaujal som ju no vtedy som si to vôbec nevšímal a nebral na vedomie a tak isto si pamätám že som sa v tom momente sústreďoval úplne na iné veci ako na ňu
Sedel som pod múrikom a zbadal ju ako hrá na kartónovú basu. Tak som k nej prišiel, že či si od nej nemozem popýtat číslo, alebo akýkoľvek kontakt, pretoze , by som ju niekedy este rád videl. A ona mi ho dala.
moja najstarsia spomienka siaha nanho ked som bola na metalovom koncerte a pozeral spoza kamarata namna. ale potom som ho vzdy stretavala v meste, velakrat na ulici a zacali sme sa na seba pozerat a potom sme sa aj vidali v jednej kaviarni vzdy a tam sme na seba tiez vzdy pozerali a niekedy sa usmiali...a potom nepride ta romanticka cast ze prisiel zamnou oslovil ma a vsetko bolo nadherne
ale ja som to nevydrzala, vystalkovala som si ho na fb, a ked som sa opila na oslave mojej mamky ma vyhecovali kamosky ze mu mam napisat tak som to urobila a asi do 2minut mi odpisal ze "my sa pozname z kaviarne ze" a potom sa to velmi pomaly rozbiehalo...
ja som ho spoznala tak, že som vliezla nakuknúť na Tour de France do busu jeho teamu, keď som myslela, že je prázdny...lenže nebol...bol v ňom on s kanvicou v ruke a pozeral na mňa nechápavo, že čo tam robím ja som nemala ani šajnu, kto to je a že je to juniorský majster Španielska...a takto sme sa zoznámili a už o tej našej trápnej historke vie celé Španielsko
Ja som svojho gadža očarila na halloweene kde som mala dorobené umelé tehotenskú brucho, z ktorého trčala krvavá ruka a noha, teraz keď je po halloweene a hovorím o deťoch ,vôbec sa mu to nepáči
spil som ju do bezvedomia, potom uniesol a zamkol u mňa dom... keď časom skrotla a zistila, že to so mnou nie je až také zlé, ako sa na prvý pohľad, začal som povoľovať reťaz.. no a nakoniec si zvykla a sme spolu...
na tomto diabolskom portali uz si fakt nepamatam ako sme si tu zacali pisat, par krat sme boli von, obaja sme boli zadani, a prisiel mi vtedy dost nudny, a o dva roky na to sme nejak dosli k tomu ze dame rande a woho skoro 5 mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@hoperpohroma musím skúsiť
Košičan vyšitý.
sranda je že teraz spätne si uvedomujem pamätám ako som sa pri tom predstavení cítil a ako som všetko bral ... vnímal som od nej že mala záujem a zaujal som ju no vtedy som si to vôbec nevšímal a nebral na vedomie a tak isto si pamätám že som sa v tom momente sústreďoval úplne na iné veci ako na ňu
ale ja som to nevydrzala, vystalkovala som si ho na fb, a ked som sa opila na oslave mojej mamky ma vyhecovali kamosky ze mu mam napisat tak som to urobila a asi do 2minut mi odpisal ze "my sa pozname z kaviarne ze" a potom sa to velmi pomaly rozbiehalo...
Ale akože nejak z videnia som ho poznala dlhšie lebo máme spoločných kamarátov
Resp. mali sme ...mala som... mal... už je to 5 rokov dopiče
no čo, nečakajte u mňa nejakú romantiku..
hneď som vedel, že to bude ten pravý!