Spoznam ju pri vylete do vesmiru mam to uz naplanovane vyhram jackpot v euromilionoch a ona bude robit casnicku na vesmirnej lodi presne 14.5.2035 to bude o 20:41:06 :S
@torpedo08 Bude to výlet na Mars s cestovnou spoločnosťou Fico Airlines, ked dorazíme na miesto kapitán posádky Danko otvorí dvere a povie: vidíte, nič tu nie je, presne ako na východe Slovenska.
@Riddler obavam sa ze tam nedoletime lebo nebude dostavana este intergalakticka dialnica ale to nic nemeni na mojom plane najst si osudovu lasku vo vesmire pri kvalitnej flaske cuca
Na brigáde pri rožkoch vzdycky mi poslednu bedničku dal navrch on, pretože ja som mala s mojou výškou menšie problémy a keď som mala ísť na prestávku, tak ma ťapol po zadku a povedal, nech sa nezdržím moc dlho
@deficit tak bolo to len také slabé a po asi roku chodenia mi povedal, že netusil prečo to urobil že predtým ho to nikdy nenapadlo, aj ked robil s inými babami
@antifunebracka
Mal som u seba nevybratý šek na dvetisíc dolárov, laminovaný a uložený vo fotoalbume, čo je naozaj veľmi zaujímavé. Ešte zaujímavejšie ale bolo, že Lisa v tom čase žila v San Franciscu.
Ja asi spoznám tiež v takom podobnom roku ako Torpedo08, lebo už toľko čakám, že skôr nafúka na Slovensko 10 centy pošahaného saharského piesku ako by som ja mal spoznať nejaké celkom obyčajné dievča, pre ktoré by som bol dobrý ...život je ku mne nekompromisný
všetky dve boli osudové stretnutia stavané na to aby ma položili tak hlboko do piče a sračiek ako dokážu.
(čiže congrats, podarilo sa, lebo čo iného sa môže stať keď ti dva vzťahy, jediné dva čo si poklladal za sľubné a vážne a že majú budúcnosť, oznámia, že ťa vlastne nikdy nebrali tak vážne (lebo si nezarábal dosť peňazí a nemal dosť vysoký spoločenský status), a že si bol pre ne len taká zábavka?)
Spoznali sme sa na internetovej zoznamke a sme spolu stastni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@Riddler obavam sa ze tam nedoletime lebo nebude dostavana este intergalakticka dialnica ale to nic nemeni na mojom plane najst si osudovu lasku vo vesmire pri kvalitnej flaske cuca
A tí druhí osudoví na psychiatriách.
pozname sa este zo strednej... ja som studoval klavir a on gitaru, potom sme sa nejaku dobu nevideli a teraz sme spolu uz treti rok
» www.cas.sk/clanok/474402/m...
Mal som u seba nevybratý šek na dvetisíc dolárov, laminovaný a uložený vo fotoalbume, čo je naozaj veľmi zaujímavé. Ešte zaujímavejšie ale bolo, že Lisa v tom čase žila v San Franciscu.
A tam sme sa spoznali.
A potom ma zavolal na kebab dalsi den
Čo si videl?? A kedy že najprv doľava?
(čiže congrats, podarilo sa, lebo čo iného sa môže stať keď ti dva vzťahy, jediné dva čo si poklladal za sľubné a vážne a že majú budúcnosť, oznámia, že ťa vlastne nikdy nebrali tak vážne (lebo si nezarábal dosť peňazí a nemal dosť vysoký spoločenský status), a že si bol pre ne len taká zábavka?)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.