Spoznala som ho na strednej na začiatku roka... teraz končíme strednú a stále sme spolu. Najprv sme boli kamaráti, potom najlepší priatelia a potom sa tomu už nedalo zabrániť. Neľutujem ničoho.
S mojou poslednou priatelkou (@ameryka vies, o ktorej hovorim...) sme sa spoznali dost epicky -> vrazil som do nej, ked sme obaja utekali na vlak, ktory sme nakoniec nestihli (asi kvoli mne slight_smile:, tak sme skoncili na kave
Na birdzi sme zistili, že ideme na rovnakú strednú, v škole sme sa len zdravili, po roku na strednej sme začali tak viac písať na fb, po vianočných prázdninách sme sa stretli v škole cez hodinu na chodbe a vualá..
Na diskoteke . Tancoval kusok odo mna a mojich kamosiek. Velmi sa mi pacil a cely cas som tam kamoskam knucala, ze je zlaty a chcem ho . Tak jedna kamoska(samozrejme pripita) nelenila a dosla za nim a surovo mu hovori, ze sa mi paci, a ci si nejde so mnou sadnut a pokecat. Tak sme kecali, ale kedze som bola iba tyzden po rozchode s byvalym tak som ho poslala na parket s tym, ze za nim pridem. Samozrejme, ze som neprisla, a isla som domov s ostatnymi babami ale zhodou okolnosti tam ta pripita kamoska, co sa mu prihovorila ostala. Kedze som zdrhla len tak bez rozlucenia, vypytal si moje priezvisko od nej, a nasiel si ma na facebooku, napisal mi, stretli sme sa a dako bolo.
A to som vzdy tvrdievala, ze chlap na vztah sa neda najst na pokeci a na diskoteke. Moj prvy bol z pokecu(boli sme spolu rok) a druhy je z diskoteky
1.vztah - uplne 100% znamost cez net, predtym sme sa absolutne nepoznali a jedna sprava zmenila vsetko na dalsich xyz rokov...
2. vztah .-terajsi - kedysi sme boli spoluziaci na gympli, on sa potom odstahoval a stretli sme sa po viac ako 10r v BA obaja ako vysokoskolaci...dohodli sme si stretko cez FB, a dalsie a dalsie, a uz je to viac ako pol roka
nikdy by som to nepovedal, ale na pokeci dali sme sa dokopy ešte cez fb a to sme sa ani nevideli, len na fotkách a sme spolu zatiaľ 10 nádherných mesiac
pozeral do pc kamosovi s ktorym su spoluziaci ked som si prave zmenila profilovku a povedal ze ma peknu kamosku. co mi teda kamarat hned zreferoval a tak to nejak zacalo.
ale sme nepokrvna rodina, takze to bolo ok, len to bola celkom haluz lebo polku rodiny mame spolocnu, tak som sa trochu divne citila, ale potom si vsetci uz
(a nepoznali sme sa preto lebo je to sesternica z mojho otca strany a stym sa takmer vobec nestykam, cize ani s jeho (mojou) rodinou nie )
@hetfield a este taka haluz ked sme si to casom dali na fb (asi po pol roku, neboli sme az tak trapni ) tak to vyzeralo dost divne, lebo tam mal ze vo vvztahu s denisa mojepriezvisko a pod tym hned ze sesternica lucia atakeistepriezvisko
Vždy som si myslela, že vzťahy cez net tvoria tak 10% pretože mi vždy ich idea prišla temer nereálna. Však viete. Každý sme super na nete a v skutočnosti až tak nie
chodil som s nou do triedy 3 roky, pocas 4. sme sa zacali viac bavit, jeden vecer nemala co robit, tak sa ma spytala, ci nemoze ist s nami, zavolal som ju teda von, asi 4x sme boli vonku cela parta, na silvestra som s nou bol len sam, vecer pocas ohnostroja som jej povedal, ze sa mi uz dlhsie paci, ze som sa do nej zalubil a bla bla, povedal som jej, ze ma cas si rozmysliet, no a 3. januara mi povedala ze sa do mna zalubila a tadaa, sme spolu uz takmer 3 a pol roka
cez moju najlepšiu kamaratku a jeho veľmi dobrého kamaráta oni spolu chodia a zoznámili nás aj ked som neverila že by sme sa mohli dať do kopy dali sme sa a už sme spolu pol roka
@nikola515 vyznie to čudne, ale väčšinu v podnikoch (A to zrovna ja každému chalanovi a babe, čo nemá partnera a labzuje po podnikoch hovorím, že v podniku nikoho normálneho nenájde
1. priateľ - na diskotéke. Chodili sme spolu rok a pol.
2. priateľ - hral so mnou v kapele. Chodili sme spolu tri roky.
3. priateľ - barman v podniku (ale to bolo krátko, asi mesiac-dva)
4. priateľ - barman v tom istom podniku (ten predošlý tam už nerobil, ale toto bolo tiež krátke, asi necelý mesiac)
5.priateľ - už manžel - doniesla som mu pivo v podniku, kde som robila ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
(ak by náhodou nešiel link, tak » goo.gl/FVY1g... )
romantikááá
@normane Jeho humor je náhodou dobrý.
Romantika.
A to som vzdy tvrdievala, ze chlap na vztah sa neda najst na pokeci a na diskoteke. Moj prvy bol z pokecu(boli sme spolu rok) a druhy je z diskoteky
2. vztah .-terajsi - kedysi sme boli spoluziaci na gympli, on sa potom odstahoval a stretli sme sa po viac ako 10r v BA obaja ako vysokoskolaci...dohodli sme si stretko cez FB, a dalsie a dalsie, a uz je to viac ako pol roka
@denisska ako vzdialena?
ale sme nepokrvna rodina, takze to bolo ok, len to bola celkom haluz lebo polku rodiny mame spolocnu, tak som sa trochu divne citila, ale potom si vsetci uz
(a nepoznali sme sa preto lebo je to sesternica z mojho otca strany a stym sa takmer vobec nestykam, cize ani s jeho (mojou) rodinou nie )
ale zevraj sme sa hravali spolu aj s bratrancom aj snim ked sme boli mali, ale na to si nepamatam, no on ano ale je dost starsi tak asi preto
ale bavilo ma to
Som prekvapená, že vás je toľko
Ja zaňho vďačím @deminoqangel
@17 dafuq naco ten 2. link
s tým predtým pri práci na Rovaniemi Design Week.
a s tými predtým tiež vždy niekde pri nejakých aktivitách.
z čoho mi vychádza, že sedením na zadku doma a hľadaním na internetovi síce možno niekoho nájdete, ale aktivitou vám ten niekto padne rovno pod nos.
1. priateľ - na diskotéke. Chodili sme spolu rok a pol.
2. priateľ - hral so mnou v kapele. Chodili sme spolu tri roky.
3. priateľ - barman v podniku (ale to bolo krátko, asi mesiac-dva)
4. priateľ - barman v tom istom podniku (ten predošlý tam už nerobil, ale toto bolo tiež krátke, asi necelý mesiac)
5.priateľ - už manžel - doniesla som mu pivo v podniku, kde som robila ja
druha byvala na oslave kamaratky-spolu 10mesiacov
..takze som sam