každý deň vonku na karčuliach joou ! alebo na bicykli, pešo a taak robili sme bordel po dedine , zválali sme sudy, zvonili po domoch a taak proste srandaa a hlavne zhadzovanie bicyklov
No , bolo to LETO 2009 keď som ešte nevedela poriadne čo je to facebook alebo birdz. Bola som každý deň u najlepšej kamošky alebo ona bola u mňa a stále sme vymýšľali nejaké "tančeky" a potom sme ich nahrávali. A tak to išlo celé letné prázdniny Až na pár dní keď sme museli ísť rozdelenou cestou niekam s rodinou :/
so sesternicami.. potom sme sa prestali baviť a v lete som nerobila nič. a ani teraz nie som v lete v kuse za kompom. máme atletický štadión v meste a les za domom a záhradku :/ ..
pravidelne sme chodievali na týždňovky na chatu na Spiši, či už z rodičmi, starými rodičmi alebo so strýkom, tetou a bratrancami...to bola tradícia, ktorej som sa len s veľkými ťažkosťami zbavovala, keď dedo predal chatu
každé ráno o 6-tej som už behala po dedine s kamarátmi a žili sme nonstop celý deň, bez prestávok,všetci boli vonku, ten kto bol v tých časoch doma bol pokladaný za čudáka.. o polnoci som prichádzala domov ale s krásnymi myšlienkami a opálená......
Teraz tak akurát vyjdem sem tam von, nikde nikoho, každý uteká pred slnkom, skrýva sa a aach...rada spomínam na tie časy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale nechápem ako som to mohol prežiť
btw. ona ma minule ked sme išli na slíže, v buse ani nespoznala
A mňa minule s Radkou spoznala :d
to tvrdi aj Jaro Filip
2.skate-ovanie
3.volejbal
4.fajčenie za krikmi a žutie trávy aby rodičia nezistili (12 rokov je 12 rokov
5.na prazdninach na dedine (haluz)
a vela inych vecí
Teraz tak akurát vyjdem sem tam von, nikde nikoho, každý uteká pred slnkom, skrýva sa a aach...rada spomínam na tie časy...