to ste mu teda fakt poradili ludia vam poviem prva pusa je najtazsia ale ked ta padne uvidis ze na tom nic neni len sa uvolni nech je to spontanne ale kazdy ma svoje caro netreba ich rozdavat za kazdu cenu a hoci komu
Chavez: tak to si mal asi šťastie na baby ja som čítala ´´zaručené´´informácie,že viac ako polovici báb to prekáža Ale to je jedno,mne osobne to tiež prekáža..
nic sa neboj nic na tom neni... len jej ho nestrc cely az do hrdla, lebo urcite nechces aby na teba hodila ticku. a najlepsie je nerobit nic, nechaj to na nu (v pripade ze je skusenejsia). ak nahodou neje, tak rob co ta napadne
Ja bozkávanie zbožňujem, ale toto strkanie do úst, nech to kto chce ako vychvaľuje....blééééééé. Mám šťastie, že môj partner má radšej dotyky ako bozky
Oks....Najuzitnejsia rada bola od Tikaloka ... diki .... A je to moja frajerka .... Hm.... sme spolu mesiac a este ani jeden bozk ! PIC* jak ma to sere ! ...Ale sak newa prve co bude ked ju uvidim dam jej francuzaka xD
Kelzoo: tomu sa vravi rada Pomaly sa nas zacnu pytat cerstvo narodene deti ako cucat z ciciny
Vies co? Kup si knihuu: "Ako bozkavat babu na 100 sposobov", a pri bozkavani si zober tu knihu do ruk, a riad sa presne podla pokynov. Ale pozor! nesmies to popliest, lebo pride velky ruzovy slon a odkusne ti hlavu.
chlapce, si este taky mlady ze az. Ja som dal prvy francuzak az v 17. Mal by si sa este hrat s legom, a nie mysliet na take obscenosti. Nevravim ze cakaj, az ti zacne rast brada, ale kluuuuud. Casu mas doooost. A neboj, ked sa konecne dockas francuzaka, tak to budes vediet. Zajace tiez nikto neucil ako sa parit, a aj je ich kopec. Piaaanko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Do pitchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toto nieeeeee, skoro som oplul moje notebook kofolou co som pil
TAKETO MAJETOK A ZDRAVIE OHROZUJUCE TEMY BY MALI ZAKAZAT!
2.asi by si sa s nou mal normlane bozkavat, nepripada mi ako najlepsi napad rovno jej strcit jazyk do huby
3.ale ked na to uz pride, tak jej pri bozkavani proste strcis jazyk do ust a potom uz uvidis co dalej, len jej ho nestrkaj az do hrdla
4. vyber vreckovku a utri si usta, bradu, nos, usi a vsetko ostatne zamocene od slin
5. ak si jej nahodou odhryzol jazyk, vyber si ho z ust a vrat jej ho
No a teraz vazne, co viem, tak baby maju fakt radi bozkavanie. Takze asi mas "nevhodneho" partnera alebo co.
1. 2 cm dolava
2. urobit osmicku
3.....
a podobne
inak veľa šťastia...
Veď nech si prečíta prvé fórum na ktoré klikne a musí sa rehotať ešte o tri roky keď si na to spomenie. rofl. clobuck dolu pred intelignetnym humorom
no co asi mas s nim robit?? vybrat mandle... boze, na take mas este cas
skuste cumlat jeden cukrik
co cakas podrobny navod alebo kuzelne zaklinadlo?!
tak asi takto:
varianta c.1:
1. jeb na bozkavanie
2. vytahni cicinu
3. oplieskaj jej ho o celo
4. a modli sa aby to pochopila
varianta 2:
1. kup si dobry tesco rum, a zrub ho s nou
2. bud sa cely olizete alebo ogrcate
3. a ver tomu ze v tom stave budes mat cely navod u riti
Vies co? Kup si knihuu: "Ako bozkavat babu na 100 sposobov", a pri bozkavani si zober tu knihu do ruk, a riad sa presne podla pokynov. Ale pozor! nesmies to popliest, lebo pride velky ruzovy slon a odkusne ti hlavu.
Mn ..to proste zostis sam.... to sa neda vysvetlit...naozaj!..do toho jednoducho musis ist!!! tak vela zdaru