Len by ma zaujimalo...
MOmentalne som bol aj s kamaratom oklamany dokopy o 1000 libier, nejakou podvodnickou z facebooku, akurat idem do banky a na policiu, vari aspon prachy budu spat. S IDckom odfotenym ale nic nezmoze nie? Este k tomu ked som v UK mo
momentalne...
Nikdy nikomu nic neplatte kym nevidite nic no, ja som sa toho furt drzal, ale kvoli casu som sa nehal nahuckat kamosom a takto skoncim.... Podvodnicka pouzila meno jedneho uctu z fb, ta povedala este ze nie sme prvi co sa jej ozyvame, ze ona jej "ukradla identitu" a pouziva tiez fotky a fotku pasu na taketo ojeby...
ved a ako to funguje na slovensku tiez nechapem, to nevidia ze fotka co je ona obcianskom sa nepodoba?
no dneska som bol v banke, ucet kde som to poslal nevedia najst ale mam volat v utorok, stale mam este male percento optimizmu ale viac menej som sa uz zmieril s tym ze nic nebudem mat
Je na to paragraf, bezdovodne obohacovanie - tu na SR - v UK neviem , banka musi zmrazit tie peniaze - neposlal si to na nejajy zahranicny ucet- z akej krajiny ?
myslim ze to je v pohode setko, teda okrem toho ze uz neuvidim svojich patsto libier, plus mi presla letenka a jedna noc v hoteli, ale diki mco za koncern, uz som sa so stratou zmieril , podvod nahlasil a dal veci do poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nikdy nikomu nic neplatte kym nevidite nic no, ja som sa toho furt drzal, ale kvoli casu som sa nehal nahuckat kamosom a takto skoncim.... Podvodnicka pouzila meno jedneho uctu z fb, ta povedala este ze nie sme prvi co sa jej ozyvame, ze ona jej "ukradla identitu" a pouziva tiez fotky a fotku pasu na taketo ojeby...
a na fb, fota poruš aj mena čo sa dá...
no dneska som bol v banke, ucet kde som to poslal nevedia najst ale mam volat v utorok, stale mam este male percento optimizmu ale viac menej som sa uz zmieril s tym ze nic nebudem mat