ja mam len otazku, preco je to v kategorii sexualne uchylnosti... tie podla mna vyzeraju inac... ale dobre vediet, ze aj toto tam podla niekoho patri...
este som ziadnu holku jazykom neoneeee tak neviem ...ale zase nestretla som sa este s chlapom ktory by mal voci tomu nejaky odpor ci nechut, cize ais im to chuti
@peeter hahahha fuj.. zabil si.. ale inak vazne, este som nepocula o chlapovi, ktory by mal k tomu odpor, ale o zenach, ktore maju odpor k oralnemu uspokojovaniu chlapa je dost..
@sandy114 presne viem o com hovoris ale nedavno som si kupila pomocnika...jahodovo-kiwiovy lubrikacny gel sugar free stale to nerobim s nadsenim ale pomaha to a k otazke: bud si isty, ze vacsnine chalanov to chuti....minimalne to robia s chutou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teda neviem, ale aspon mne uplne bohove. Ak sa pytas na chut, tak tazko povedat, ale trosku nakyslasto mozno. Minimalne to fesne vzrusuje