Ahojte všetci mladí žijúci na intráku!Zaujímalo by ma ako to vyzerá na vašom intráku,aký mate denný režim a tak...lebo tí naši vychoši sa staler vyhovárajú,že všade je taký istý režim ako u nás.tak píšte
Ja som na stredoskolskom intraku vo Zvolene na Drevarskej a je to tu celkom fajn...Ja ako 18-rocny mam vychdzky do 21:00(mal som lebo uz mam podmienku tak len do 16:00 no vychos si aj tak nevsima o kolkej chodim)...mame tu dost moznosti:stolny futbal,posilovna,sauna a tak...je toho vela....fakt odporucam.......
No tak ja som na intraku v Starej Turej, ked prideme zo skoly mozme byt vonku do pol stvrtej potom ak sa vypytame tak este do pol piatej, do siestej je studium od siestej(po veceri) mozme ist von do pol osmej...ak ideme do kina s vychovavatelkou, tak dlhsie, mozno to znie dost malo, ale da sa to zvladnut...lebo nasa vychovavatelka je uplne super a dovoli nam vselica pod podmienkou, ze jej nebudeme klamat...takze pohodka
No na intraku je (aspon z počutia) super....no ja som už bola informovaná z dobrých zdrojov, že počas zápočtov je to bieda, a na konci mesiaci všetci umieraju od hladu....ale to vyrieši nejaký intelektuál, ktorý nakupi rožky a šalaty atd...a potom už len všetci dojdu a hádzu mu 50iatky na postel a beru rýchlo zásoby....
No a stále sa tam nájde týpek, ktorý je tzv. na všetko...proste, že vie zohnať všetko za výhodnu sumu...a že priateliť sa s ním neni na vnivoč... a tiež, že ked zlejete vyfonku (polievku) a necháte tam tu zeleninu a tie nudle, tak to rupnete na panvicu pridáte kečup a vajcia...že tá kombinácia celkom dobre chutí....ale vraj to odporučaju iba v nudzových situacion.... tak sa všetci tešme.....na new people... adIo
ja som na intraku v BA Mlynska dolina najlepsie miesto na svete. kazdy den disko 5 barov, cajovna, potraviny open furt a tak a hlavne vychadzy od vidim do nevidim, skola nedaleko a 2 -3 disko kazdy den. takze suuuuuuuuuuuuuuper. a aj izby su v pohode
Ja som v brne na intraku kde nieje recepcia teda respektive je ale len do 16.00 takze POHODICKA vysokorychlostny neobmedzeny net pohodovy ludia viac slovkov ako cechov znamy z rodneho mesta 50 metrov krcma a potraviny kam sa chodi v zupane a slapkach No proste fajnovy zivot uz len si sem nastahovat frajerku a umyvadlo na izbu a mohol by som tu zit len ta frajerka chyyba moc moc a ludia na ktorych ste zvyknuty ale da sa to prezit qip rulez Zabava sa vzdy nejaka najde ci uz v meste alebo chodbovice a tak podla mna by to mal vyskusat kazdy aspon raz a naucis sa sam varit som tu mesiac a v zivote som varil len parky a caj a uz sa to na mne prejavuje ze musim byt sebestacny nikto mi nehodi nic pod nos ze na nazer sa pekne vsetko sam popripade v kooperacii so spolubyvajucimi ODPORUCAM ako zivotne exp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
rezim cez semester. dojdem. obvolat ludi..na pivo.
druhy den nejaka ta skola. vecer na pivo.
dalsi den skola+nejake tie povinnosti. najebat sa na intraku a do vecka...a tak sa to tiahne no
No a stále sa tam nájde týpek, ktorý je tzv. na všetko...proste, že vie zohnať všetko za výhodnu sumu...a že priateliť sa s ním neni na vnivoč... a tiež, že ked zlejete vyfonku (polievku) a necháte tam tu zeleninu a tie nudle, tak to rupnete na panvicu pridáte kečup a vajcia...že tá kombinácia celkom dobre chutí....ale vraj to odporučaju iba v nudzových situacion.... tak sa všetci tešme.....na new people... adIo