No neviem co sa bude diat ale mozno pohroma a nakoniec sa vseci povrazdime
A mimochodom niektori pristahovalci su mozno aj mudri a maju aj vzdelanie len sa nevedeli doma uchytiti, lebo maju slabu ekonomiku a chcu byt niekim. ...
a este som si nevsimol, ze by niekomu vadilo utlacanie bielych ludi v Afrike a ano som o tom nic nepocul.
Holyknight - "zelezna past EU" skor vsetko zhorsuje.
Kasko - Tak cernosi v JAR uz vrazdia dokonca aj cernoskych pristahovalcov
Niektory stdenti z Afriky su naozaj nadany a mali by dostat sancu v Europe. Horsie je to s pristahovalcami ktory idu do europy vdaka vyhodnemu socialnemu systemu Malo by sa prisnejsie dohliadat na to koho pustit a koho nie.
EU a vlada (cigani) sa boja radikalnych rieseni, lebo je tu plna rit kretenskych institucii, ktore chrania kazdu picovinu. Hned si oznaceny za rasistu a mozes si ist piskat. Pokial sa nenajde niekto, kto sa chyti poriadne problemu aj za cenu ze bude musiet urobit krute opatrenia, nicomu sa nedopracujeme...
Majlos - ano, hlavne tie kretenske institucie a falosne chapany humanizmus su na vine.
Potom sa aj vsetci cuduju, preco dostavaju radikalne nacionalisticke strany vacsiu podporu, a neonacistickych skupin v celej Europe sa zrodilo za poslednych par rokov ako hub po dazdi.
Ako si napisal, bud tu niekto urobi radikalnejsie opatrenia alebo to bude viest k ozbrojenym konfliktom a mozno aj k obcianskym vojnam.
Taky moslimsky pristahovalci by sa mensiej obcianskej vojne iba potesili.
Heh, lidicky, to je cielene tak stavane, aby nasu krasnu Europu o chvilku ovladla ina kultura a ina spolocnost, nevidite, kolko Arabov, Turkov, Pakistancov je uz v Nemecku, v Anglicku, v Holandsku a este hocikde inde? O par rokov ich mame vsade a budeme este radi, ak pridu ako pristahovalci, cize postupn, kludne a bez zbrani, tu horsiu moznost si radsej ani nechcem predstavit. Ja viem, ze je to trosku mimo temy, ale tak napadlo ma to v tejto suvislosti, Europa vymrie, lebo nema prirodzeny prirastok (1 decko v rodine je logicky uytok, z dvoch ludi vznikne 1, coz pomalicky povedie k vymretiu, podobne aj 2 deti su v podstate malo) a ti vychodni susedia maju v kazdej rodine aspon 5, o ciganoch ani nerozpravam, takze ziadny div, ak nam pomalicky prerastu cez hlavu a mozeme si za to sami...
Dungeo - jasne ze biely ludia casom vymru. Ale pital som sa ako sa podla vas v tych krajinach bude zit, ked tam uz budu iba neEuropania. Moslimovia sa budu vediet o seba postarat, ale co cernosi a cigani? Oni su na bielych dost zavisli.
9 - mno bud sa spamataju a stanu sa nezavislymi, alebo vymru aj oni a po niekolkych storociach, ak este bude Zem za takychto podmienok existovat, tak bude hlavna cast populacie arabsky svet, mozno este nejaky Cinania, ale asi sotva, lebo u nich je politika 1 dietata uz prikazana, takze dlho nevydrzia.
Teraz ma napadlo: Ked moslimovia budu tvorit na svete vacsinu, tak nastanu velmi nepekne casi aj pre Zidov. Staci si pozriet antisemitisticke propagandy v niektorych arabskych krajin....
jendeho dna to vsetko padne, preto sa vytvaraju unie. uz je europska - EU, severoamericka - NAFTA, juhoamericka - UNASUR, africka, azijska, oceanska. cele to povedie k jednemu svetovemu statu a jednemu vodcovi pre cely svet, ludia dostanu RFID cipy a budu zatvoreni v neviditelnom vazeni, odkial sa nebude dat nikam odist, lebo vsade bude to iste. papiere stratia hodnotu, vsetko bude elektronicke a jedina forma vasho ID, platby budu prebiehat len vdaka tomu cipu a ak budete nepohodlny kriminalnik/terorista, tak vam cip jednoducho vypnu a budete nikto a skapete na ulici
16 - zidom sa nic nestane.. nam sa stane kvoli nim.. aj ked ahmadinedzad uz slubuje, tak sa neviem doskat na toho ich islamskeho sasa s tym hipikom jezisom ked sa vratia a znicia izrael a usa vcera to hovoril na reuters
Himynameismarek - ahmadenizam je stary srandista. Jeho pradca tvrdil, ze Hitler bol Zid a pomohol zalozit Izrael, cela WWII bolo jedno spvelke zidovske sprisahanie.
Ked svet ovladnu moslimovia, tak Zidia z toho vyviaznu este celkom dobre, mozno aby sa nepovedalo, tak zopar z nich padne, ale odnesie si to hlavne krestansky svet, teraz nechcem sirit nejake apokalypticke vizie, ale toto je jednoznacny ciel vyssej politiky, ci sa to niekomu paci alebo nie. A potom budu nasledovat aj moslimovia, neviem presne ako, ale myslim, ze to tak bude. Btw v 14. prispevku s tou Rimskou risou mas velku pravdu. A 17. prispevok mi hovori z duse
Na riesenia ako deportovat vsetkych ciganov na sibir, alebo ich vsetkych vystrelit dakam na mesiac mozme hned zabudnut. Aj ked by sa to zdalo najjednoduchsie sucasny medzinarodny pravny system to nedovoli.
Osobne si myslim, ze je problem v socialnom systeme, ktori je stale nastaveny tak, ze sa ciganom oplati plodit deti ako na beziacom pase a nepracovat + zanedbavat vzdelanie deti.
Kedze mam ekonomicke vzdelanie zamyslal som sa nad tymto problemom s kamaratmi uz niekolkokrat. Co by sa dalo spravit ?
1. Okamzite zaviest novy system pre pridelovanie davok na deti. Na prve 3 deti by rodic dostal davky vysoke ( vyssie este o 30% ako v sucasnosti ) takze by si vsetci - aj vymierajuca Slovac uvedomili, ze mat dieta nie je az tak nevyhodne. Na 4. dieta by uz nedostali nic !
2. Bonus a Malus. Davka na dieta by sa mohla upravovat priamo umerne podla dochadzky dietata do skoly. Ak by dieta do skoly vobec nechodilo - klesla by na 25%. Ak by malo dochadzku 100% bol by vyplacany jednorazovy bonus.
Kazdopadne zabudate este na jednu neznamu v tejto rovnici: Cinu a Indiu - zije tam temer polovica planety, keby chceli tak nas mozu pobit capicami. Ale ajtak, ludia su na svete premnozeni, takze je len otazne kedy dojde k precisteniu a preriedeniu planety
24 - heh, premnozeni ludia? Zem by uzivila mozno aj dvakrat tolko, keby bolo spravodlive rozdelovanie prostriedkov, ale kedze polovica planety zije tam, kde si povedal a na druhej strane viac ako 80% svetoveho majetku je rozdelenych medzi par vyvolenych a ostani maju holu rit, tak to potom tak aj vyzera. Ale k tomu cisteniu jednoznacne pride a vobec si nemyslim, ze to je az v nejakej dalekej buducnosti...
Dungeo: planeta by zniesla vela, len za aku cenu a coho by sme sa museli vzdat. Mohlo by nas tu byt aj 15 mld, keby sme chodili pesi, zrali burinu a ulovene zvery, byvali v pristreskoch a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
btw jj vacsina ludi si mysli ze len beloch je rasista
A mimochodom niektori pristahovalci su mozno aj mudri a maju aj vzdelanie len sa nevedeli doma uchytiti, lebo maju slabu ekonomiku a chcu byt niekim. ...
a este som si nevsimol, ze by niekomu vadilo utlacanie bielych ludi v Afrike a ano som o tom nic nepocul.
Kasko - Tak cernosi v JAR uz vrazdia dokonca aj cernoskych pristahovalcov
Niektory stdenti z Afriky su naozaj nadany a mali by dostat sancu v Europe. Horsie je to s pristahovalcami ktory idu do europy vdaka vyhodnemu socialnemu systemu Malo by sa prisnejsie dohliadat na to koho pustit a koho nie.
Potom sa aj vsetci cuduju, preco dostavaju radikalne nacionalisticke strany vacsiu podporu, a neonacistickych skupin v celej Europe sa zrodilo za poslednych par rokov ako hub po dazdi.
Ako si napisal, bud tu niekto urobi radikalnejsie opatrenia alebo to bude viest k ozbrojenym konfliktom a mozno aj k obcianskym vojnam.
Taky moslimsky pristahovalci by sa mensiej obcianskej vojne iba potesili.
Vsimi aj ze dost vela historikov prirovnava pad Europi k padu Rimskeho imperia. Kedysi vladli svetu neskor nezostalo po nich takmer nic.
btw Zidov mi teda luto nebude
18. no sak raz to bol Napoleon, potom Hitler a v buducnosti teda arabi
zidia preziju podla mna, su adaptabilni ako bakterie
Uverejnili to tieto zidovske noviny:
» www.ynetnews.com/articles/0,7340...
Ked svet ovladnu moslimovia, tak Zidia z toho vyviaznu este celkom dobre, mozno aby sa nepovedalo, tak zopar z nich padne, ale odnesie si to hlavne krestansky svet, teraz nechcem sirit nejake apokalypticke vizie, ale toto je jednoznacny ciel vyssej politiky, ci sa to niekomu paci alebo nie. A potom budu nasledovat aj moslimovia, neviem presne ako, ale myslim, ze to tak bude. Btw v 14. prispevku s tou Rimskou risou mas velku pravdu. A 17. prispevok mi hovori z duse
Osobne si myslim, ze je problem v socialnom systeme, ktori je stale nastaveny tak, ze sa ciganom oplati plodit deti ako na beziacom pase a nepracovat + zanedbavat vzdelanie deti.
Kedze mam ekonomicke vzdelanie zamyslal som sa nad tymto problemom s kamaratmi uz niekolkokrat. Co by sa dalo spravit ?
1. Okamzite zaviest novy system pre pridelovanie davok na deti. Na prve 3 deti by rodic dostal davky vysoke ( vyssie este o 30% ako v sucasnosti ) takze by si vsetci - aj vymierajuca Slovac uvedomili, ze mat dieta nie je az tak nevyhodne. Na 4. dieta by uz nedostali nic !
2. Bonus a Malus. Davka na dieta by sa mohla upravovat priamo umerne podla dochadzky dietata do skoly. Ak by dieta do skoly vobec nechodilo - klesla by na 25%. Ak by malo dochadzku 100% bol by vyplacany jednorazovy bonus.
Cca. kedze som na odchode tak to doplnim neskor