Toto ani nieje tak problém, skôr taká maličkosť : Ide o to, že máme ísť s frajerom cez leto na dovolenku. Pôvodne sme sa dohodli že nepôjdeme nikam a peniaze ušetríme, pretože sa chystáme spolu do BA bývať tak nech niečo máme pre začiatok, ale teraz začal
Sprosté komentáre si nechajte pre seba, nepotrebujem žiadne sedatíva, nervy mám v poriadku, akurát sa to nahromadilo, a viem že mi bude oponovať vo všetkom čo poviem, preto vybuchnem...
@10 súdiac podľa tvojich reakcií si nesmierne neurotická/cholerická...a hlúpa. nabudúce radšej založ tému čo máš robiť so svojou osobnosťou lebo inak tu budeme čítať "nechal ma frajer, čo mám robiť aby som ho nezabila? ja ho zabiť chcem."
Každopádne mu to povedz čo najskôr. Pričom hlavný argument použi to, že sa neporadil s tebou. To by malo vyvolať pocit viny a malo by ho začať hrýzť svedomie. Ďalej nevymýšľaj si nejaké iné dôvody, povedz mu pravdu a on by ťa mal počúvať. Vzťah je však aj o tolerancii.
@sonixa91 napi sa predtým 20ročnej pálenky a všetko z teba pôjde kľudne, trust me ja som sa tak rozišla s bývalým, dobre som vedela žeby som neostala kludna keby sa ma začal pýtať na dôvody, chcelo to poriadnu prípravu
@dany39 diky už som mu to povedala a divím sa, ale bola to pokojná debata všetko sme vyriešili, takže ostatným za komentáre ďakujem, už netreba poradiť
@sonixa91 ako super ja by som uz vybuchla ale tak da sa to riesit aj tak ze povies svoj nazor a das mu na vyber... ked vsade chce chodit s hentymi dvoma nech si ide ale ze ty uz chces s nim byt kusok i sama ci?
Nikdy naozaj nikdy nepochopím ako sa niekto môže vybrať na dovolenku do Štúrova..celé zle
no ale neviem v tomto ako by sa ti dalo poradiť, to si v sebe musíš asi proste povedať, že bdueš pokojná, a nebdueš zvyšovať hlas kým to nebude nutné no..
@mima14795 ty už si pozadu, pred tebou to napísali ďalší 4...keď ti to príde divné tak to nekomentuj, pýtam sa ľudí ktorí zažili podobnú situáciu a vedia zareagovať.
@mima14795 tak v tomto mi je jedno že som pozadu, nechápem načo niekto komentuje niečo, v čom nevie poradiť. Bolo tu dosť normálnych ľudí ktorí mi názorom pomohli, ale čo sa tu vôbec rozčulujem komentuj si čo chceš
Pozri, čo iné ti k tomu povedať? Svoj problém poznáš. Tak mu to povedz bez tých výkričníkov na konci vety. Neviem, čo je na tom také ťažké. Jednoducho mu slušne povedz, že sa ti nepáči, keď niečo rieši bez teba, keď sa ťa to týka... a že nech sa nabudúce nesľubuje, alebo tam použije častice ako "mohli by sme", "možno", "pravdepodobne", "ak sa to bude páčiť môjmu dievčaťu"... veď to sa dá normálne pekne povedať, určite to pochopí, a ak nie, tak je vadný, no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja fakt neviem čo chceš riešiť.
pripadne sa nauc ovladat
este viac ked ste boli dohodnuti ze nejdete nikam
to akoze si 24hodin vkuse vytocena ci co dpc ? sa ani necudujem potom frajerovi, ze to riesi s barskym len s tebou nie -.-
a dobrú poznámku dal aj @n0wim0u
Polovica chlapov by ťa poslala do p.
ale poradim, naučiť sa ovladať je ťažšie ako sa zda ale ak sa to naučiš tak takato vec ťa trapiť nebude alebo to pride vekom
nemáš to ľachké.
Každopádne mu to povedz čo najskôr. Pričom hlavný argument použi to, že sa neporadil s tebou. To by malo vyvolať pocit viny a malo by ho začať hrýzť svedomie. Ďalej nevymýšľaj si nejaké iné dôvody, povedz mu pravdu a on by ťa mal počúvať. Vzťah je však aj o tolerancii.
Rozhodnúť sa však budeš musieť sama.
Veľa šťastia .
najprv... musíš vedieť ovládať svoj hnev ...a potom niečo riešiť s chladnou hlavou ...aj ked ..máš pravdu, že toto by naštvalo aj mňa ...
no ale neviem v tomto ako by sa ti dalo poradiť, to si v sebe musíš asi proste povedať, že bdueš pokojná, a nebdueš zvyšovať hlas kým to nebude nutné no..