v prvý deň budeťe na seba pozerať jak čerstvo vyorane myši, priprav sa na to, že už bude treba aj skor stavať, priprav si tašku, papučky, pero... . Na strednej je paradny život, užij si ho ja ti závidim že ideš na strednú zopakoval by som si to
Hneď v prvý deň príde triediaci klobúk a rozdelí vás medzi lúzrov, biflošov, tiché myši a hviezdy triedy. Potom na druhý deň budete mať školský ples a na ďaľší deň bál, na ktorom sa najlúzerskejšie dievča zamiluje do idola triedy.
@ivka ešte treba na schodoch zvalcovať najdespotickejší postrach/najzakomplexovanejšiu piču demagogického zboru, kt. vás bude nasledujúce štyri roky tyranizovať.
@molosee aj ja sa bojim troska ale bude to tak ze nas roziela to tired povedia skolsky poriadok (podla ksolskeho zakona si ZAPSIEVAME HYMNU :/ ) no a asi tak vsetk pozistujeme mena a na fb dame roziashalki chat
v prvý deň to bude divné, ďalšie dni k vám do triedy väčšinou nabehnú starší žiaci a tak, neviem nejako nepamätám na svoj prvý deň na strednej už, som rád, že som v maturitnom ročníku a chodím len do mája, mám vlastný rozvrh a pod.
@esus to asi nebudu, este ked ja som chodil na strednu tak nas vonku od rana nepustili az potom o pol dvanastej ale tak pre prvaka to je dobre, ze pri cige sa rychlo nadviazu kontakty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
privitaju vas predstavite sa dostanete dake info a pojdete domov
Ale tak, ak fajčíš - good for you, ak hráš nejakú MMORPG - good for you, ak robíš nejakú inú silno zaujímavú činnosť - good for you.
Zabudla som niečo?