uz sa mi viackrat stalo ze som si pisal s babou rozne veci a nakoniec z toho vyslo ze si zo mna robi srandu a len ma namotava, ako spoznam takuto namotavacku? preco niektore baby namotavaju aj niekolko mesiacov ked nic nechcu
no ja zase ked si volam s niekym tak si kazdy mysli ze klamem, a ked hovorim pravdu..neviem preco..a stve ma to..alebo ked ssa s niekym rozpravam tak si mysli ze klamem..a ked nahodou zaklamem tak mi kazdy veri ....
Podľa mňa to zistíš až pri osobnom stretnutí..ak Ti píše ako Ťa má rada a ako Ťa ľúbi..tak jej navrhni osobné stretnutie ..a uvidíš...či púríde..alebo si nájde všemocné výhovorky.
A najlepšie sú stretnutia náhodné To mám dosť čeerstvú skúsenosť.
tak neviem , napr ja velmi rad namotavam .. mna to bavi
aa co sa tyka tomu ci niekomu verim alebo nie...tak ja som taky neveriaci clovek...a clovek si u mna musi doveru budovat strasne dlho aj niekolko rokov..neviem proste zivot ma tak naucil pozerat na cloveka neveriac mu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A najlepšie sú stretnutia náhodné To mám dosť čeerstvú skúsenosť.
aa co sa tyka tomu ci niekomu verim alebo nie...tak ja som taky neveriaci clovek...a clovek si u mna musi doveru budovat strasne dlho aj niekolko rokov..neviem proste zivot ma tak naucil pozerat na cloveka neveriac mu