1, Tak zistiť sa to dá asi jedine podľa akejsi výraznejšej zmeny správania... Alebo si zrazu začal zabúdať mobil, nezdvíha, nikdy nemá čas a tak... neviem... ale možno by pomohla dôvera... z tvojej strany, samozrejme...
2, Nemyslím si. Načo by to aj robili? Veľa vecí nie je podstatných, ale možno by dokázali ublížiť tomu druhému...
takze 1. Povedz mu pokojne co sa ti nezdá a spýtaj sa ho preco to tak je.. ked na teba vyletí ze co to má znamenat.. tak by som o tom uvazovala a ked ti kludne odpovie ty moj hlupacik nie teba nikdy a povie ti o co ide, alebo koli comu je taky tak okej..
aaaa 2. tajiť? zas nikto nemusi vediet vsetko, ale jednoznacne neklamať!
napriklad: stretnete sa a povies mu, ze uz vies, ze ma inu a len chcesvediet ako dlho to trva a tak. Ak niekoho ma tak uz nebude zapierat ak nema tak to uvidis ...ked sa ta opyta odkial to mas, povies , ze ich videla tvoja kamoska spolu. A uz
1. podľa mňa sa to dá vycítiť, len málokto si to najskôr prizná. Tvoj priateľ už nie je k tebe tak pozorný ako bol predtým a často je myšlienkami niekde inde.
2. a každý z partnerov by mal mať aj vlastný život, okruh priateľov, aby nenastala ponorková choroba, kedy obaja zistíte, že sa nestretávate s nikým iným, ale samozrejme, myslím len stretávanie sa s kamarátmi . Ale zatajovať dôležité veci, mať tajomstvá, ktoré by mohli ublížiť.. načo taký vzťah?
1. určite by som trochu sledovala, ako používa v poslednom čase mobil.. ak začal menej hovoriť o tom, kde s kým trávi čas. Ak napr. vonia nejakým ženským parfémom.. býva dlho v práci /ak študent, tak možno viac je s "kamarátmi"..
na tvojom mieste, by som ho začala sexuálne ničiť - tam si to overíš najlepšie pravdepodobne nebude mať takú chuť ako kedysi - lebo sa zrejme vybujačí inde /ale pozor, môže sa stať, že sa s inou len stýka - niečo ako rande - vrámci flirtovania.. ..
z čoho si vlastne zistila že by ťa mohol podvádzať? mohli by sme to viac rozobrať, a viac by nás napadlo..
lebo niekedy to môže byť aj "paranoja"
2. no a neviem čo sa pýtaš teraz.. tak ale vo všeobecnosti, čo mu nechceš povedať, mu nehovor len preto, lebo si myslíš že by si mala.. až keď to budeš chcieť naozaj, tak mu to povedz
ani ja si so svojím priateľom nehovorím 100%všetko ani na to nie je toľko času.
/ps. ale čo si myslím o tvojich otázkach - zrejme máš podozrenie že má inú, a že teba niekto iný zaujal ale to je len domnienka, napíš prosím ak sa mýlim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2. mali by si hlavne hovorit to co sa tyka priamo ich vztahu
2, jasne ze by ste si mali hovorit vsetko, vsetko co sa tyka vas dvoch urcite
2, Nemyslím si. Načo by to aj robili? Veľa vecí nie je podstatných, ale možno by dokázali ublížiť tomu druhému...
2. nie, su veci ktore do vztahu tahat netreba lebo by robili zbytocny bordel
2. a ja som za to ze hovorit uplne vsetko a nic netajiti.
takze 1. Povedz mu pokojne co sa ti nezdá a spýtaj sa ho preco to tak je.. ked na teba vyletí ze co to má znamenat.. tak by som o tom uvazovala a ked ti kludne odpovie ty moj hlupacik nie teba nikdy a povie ti o co ide, alebo koli comu je taky tak okej..
aaaa 2. tajiť? zas nikto nemusi vediet vsetko, ale jednoznacne neklamať!
napriklad: stretnete sa a povies mu, ze uz vies, ze ma inu a len chcesvediet ako dlho to trva a tak. Ak niekoho ma tak uz nebude zapierat ak nema tak to uvidis ...ked sa ta opyta odkial to mas, povies , ze ich videla tvoja kamoska spolu. A uz
A ano mali by ste hovorit o vsetkom.
2. a každý z partnerov by mal mať aj vlastný život, okruh priateľov, aby nenastala ponorková choroba, kedy obaja zistíte, že sa nestretávate s nikým iným, ale samozrejme, myslím len stretávanie sa s kamarátmi . Ale zatajovať dôležité veci, mať tajomstvá, ktoré by mohli ublížiť.. načo taký vzťah?
ale myslí,že vzťah by nemal byť o tom...ale o tom,že nemáš žiadne pochybnosti či ťa miluje-a ak máš,tak sa ho rovno spítaj
nikdy nie je dobré niečo zatajovať a tváriť sa že je všetko ok ked nie je
2. ano mali
2. ak tým všetko myslíš aj spôsob zavádzania si tampónu, tak nie.
ak napríklad stretnutie s bývalým partnerom alebo také veci, tak áno.
na tvojom mieste, by som ho začala sexuálne ničiť - tam si to overíš najlepšie pravdepodobne nebude mať takú chuť ako kedysi - lebo sa zrejme vybujačí inde /ale pozor, môže sa stať, že sa s inou len stýka - niečo ako rande - vrámci flirtovania.. ..
z čoho si vlastne zistila že by ťa mohol podvádzať? mohli by sme to viac rozobrať, a viac by nás napadlo..
lebo niekedy to môže byť aj "paranoja"
2. no a neviem čo sa pýtaš teraz.. tak ale vo všeobecnosti, čo mu nechceš povedať, mu nehovor len preto, lebo si myslíš že by si mala.. až keď to budeš chcieť naozaj, tak mu to povedz
ani ja si so svojím priateľom nehovorím 100%všetko ani na to nie je toľko času.
/ps. ale čo si myslím o tvojich otázkach - zrejme máš podozrenie že má inú, a že teba niekto iný zaujal ale to je len domnienka, napíš prosím ak sa mýlim
pa
j.
ale zase ak ho zvedie, a on sa jej bude pacit tak...