Ahojte, je nejaký program/stránka, cez ktorú by sa dal vytvoriť dotazník so zaškrtávacími políčkami a otvorenými otázkami? Alebo sa to dá aj v nejakom programe z balíka Office? Ďakujem.
na to máš veľmi veľa stránok
daj si do gúgla online tvorba dotazníka alebo čo a toľko odpovedí ti to nájde, že až
ja som na sočku robila cez dotaznicek.sk a bolo to fajn, zatvorené otázky mi to samé vyhodnotilo do grafov, dali sa stiahnuť výsledky v dokumente wordovskom alebo v exceli, len mi to prestalo ukazovať odpovede po prekročení stovky, takže to bolo trošku na péčko.... ale hľadaj, je toho fakt veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
daj si do gúgla online tvorba dotazníka alebo čo a toľko odpovedí ti to nájde, že až
ja som na sočku robila cez dotaznicek.sk a bolo to fajn, zatvorené otázky mi to samé vyhodnotilo do grafov, dali sa stiahnuť výsledky v dokumente wordovskom alebo v exceli, len mi to prestalo ukazovať odpovede po prekročení stovky, takže to bolo trošku na péčko.... ale hľadaj, je toho fakt veľa
a ako bolo spomenuté vyššie v @1