Ako udržím mobil v teple? Keď v robote je 0°? áno, viem, riešenie je nenosiť si tam mobil, ale je ešte nejaké iné riešenie? Nejaký obal na mobil? Ktorý by pomohol? Sa mi vypína mobil aj pri 20% baterky... ( niekedy nestihnem doma nabiť na 100% mobil
@melancholik myslíš, že nejaká látka pomôže? vyskúšam dík @moonshine to nemôžem mám iphone a ako sa k nemu ja chovám? ja za tú teplotu v robote nemozem :/ a ked bolo na slovensku -10 tak s tym čo potom? :/ nechat mobil doma?
@alysia No treba si hlavne uvedomiť, že tá batéria, nie je stavaná na takú prevádzkovú teplotu, takže nie je dobré tam ten telefón nosiť, a keď už tak ho nevybíjať pod 20% a snažiť sa ho držať v teple, a čo sa týka výmeny, je to v servise na počkanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@moonshine to nemôžem mám iphone a ako sa k nemu ja chovám? ja za tú teplotu v robote nemozem :/ a ked bolo na slovensku -10 tak s tym čo potom? :/ nechat mobil doma?