No... mám kamošku, s ktorou sa rozišiel priateľ. A ja som v takejto situácii ešte nebola a fakt neviem, čo jej povedať. Strašne rada by som ju nejako utešila, ale fakt neviem, čo povedať... Vety typu: Nemysli na to, Neplač... nezaberaju.... Neviete o nie
nespomínaj to to jej nepomôže.. ber ju von, robte veci čo má rada... v skutočnosti ty nemáš žiadnu moc utešiť ju, len jej zmierniš utrpenie počas zabúdania
hmm neviem..hlavne ju nechaj sa vyrevať..nemusíš hovoriť nič len ju počúvaj a poprípade vyzdvihni jej klady a jeho zápory..a po čase keď jej bude lepšie ju vezmi von..ale ja by som odporúčala keď trčí doma nech pozerá komédie a nech sa zamerá na školu ,cvičenie hoc čo len nech ma od toho myšlienky preč..ale najviac asi by pomohol nejaký obdivovateľ..veď klin sa klinom vybíja
@6 to vystihla .. a potom po pár dňoch ak ju to ešte bude baviť, tak jej daj facku a povedz jej nech sa už láskavo preberie.. každý má právo na pár dní utápania sa v žiali ..ane netreba to preháňať .. a hlavne najlepšie čo môže byť je nejako ju zamestnať..aby na to nemala čas myslieť
no ako sa jej nečudujem ..mne sa chcelo v jej situácii vkuse revať a raz som sa kvôli tomu blicla zo školy lebo som nebola schopná vstať z postele..ale rozhodne musíte niečo nájsť čo ju zamestná na toľko ,že zabudne naňho a príde niekto nový.. ..ale keď je to ešte čerstvé to obdobie bude troška trvať ešte
mne ked je takymto sposobom smutno a idem von s najlepsim kamaratom tak vydrzim plakat tak pol minuty a potom ma proste donuti na to nemysliet... ideme von, prjst sa, smejem sa, pivko si dame, proste chill
To je také zvláštne keď človek už ani vlastného kamaráta/kamarátku nevie utešiť bez rady z internetu.... ešte že mne sa také nestalo ani keď som kamarátov mal
zaujimave, ze clovek ktoreho niekto opustil potrebuje utesenie a ty potrebujes radu ako ho utesit a pytas si ju od ludi, ktory... mno prste... takto sa ten utesovaci retazec otvara donekonecna....
@milka1995
Opustil ju preto, aby sa stretla s novým, lepším, takým, ktorý ju urobí ešte šťastnejšou, ako sa to podarilo tomu zatiaľ poslednému.
A že sa rozišli možno aj preto, že si ju nezaslúžil on a nie naopak.
A ešte ak naňho žiarlila a bola k nemu zlá, keď sa bavil s inými babami, tak nech to tomu novému frajerovi už nerobí.
ja som jej o nom nerozpravala, aj keby to bolo v zlom, stale by jej ho to propominalo a myslim, ze to netreba, mozno neskor, ked sa trosku spamata... keby o tom chcela rozpravat ona, pocuvala by som ju, ale nerozvijala by som to vo velkom, skor by som sa ju snazila priviest na ine myslienky, sedela by som pri nej, rozpravala, pustala smiesne videa alebo cokolvek, co by ju mohlo rozptylit a ak by sa mi to podarilo, vymazala by som jej jeho fotky z kadial by sa len dalo, nech to nemusi robit sama, ak to este nespravila, je to dost neprijemne... teda aspon mne to vsetko celkom pomahalo po mojom rozchode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
To sa mi ale nestalo, ale cesta premýšľavá je najurodzenejšia
s kazdou vetou o tom aky je to kokot treba suhlasit
ono to casom prejde
alebo,to prejde tvojou dušičkou... :letim:
Opustil ju preto, aby sa stretla s novým, lepším, takým, ktorý ju urobí ešte šťastnejšou, ako sa to podarilo tomu zatiaľ poslednému.
A že sa rozišli možno aj preto, že si ju nezaslúžil on a nie naopak.
A ešte ak naňho žiarlila a bola k nemu zlá, keď sa bavil s inými babami, tak nech to tomu novému frajerovi už nerobí.