Takže za mna, jedina žena ktoru naozaj milujem je moja mama, uúžasnú osôbka proste
Foter ? snažím sa ja sa fakt velmi snažím ale nedokážem sa na neho ani pozrieť a on na mna.
Aj ked ma vedia poriadne vytocit proste to su ludia premna,ktori su mi najblizsi na svete. Predsa len bez nich by som nebola ja a som im vdacna za vsetko co pre mna spravili
Samozrejme maminu ľúbim najviac na svete ale chcme len povedať, že na otca som tiež dosť nakydala a povedala mu veci čo teraz ľutujem najprv si rozmysli čo povieš ako slovíčko nenávisť lebo raz tu už nebude a budeš to veľmi ľutovať...
Už ani neviem , stále robia z komára somára, sú strašne negatívni a pesimistickí... ubíjajú ma. Nemám si s nimi už čo povedať. Niekedy som na nich bola strašne naviazaná, chcela som im byť stále po vôli ale už ma to omrzelo. Ale vážim si ich.
Nechcem sa už na nikoho citovo viazať. Aj tak sa nakoniec môžem spolahnúť len na seba
mám rada oboch, s ocinom si rozumiem trošku lepšie, ale obdiujem ich, že to so mnou ešte ťahajú, ja by som to nevydržala ....a milovať rodičov- tiež si myslím, že je to blbé vyjadrenie, mám ich veľmi rada, to hovorí za všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Som na nich hrdý a rád prezentujem, že som ich syn. Snáď ráz dokážem to čo oni.
"Neživí mě, nešatí,
šediví a plešatí"
Ale inak ich mám, samozrejme, rada. Sú to veľmi fajn ľudia.
Nechcem sa už na nikoho citovo viazať. Aj tak sa nakoniec môžem spolahnúť len na seba
mám dobrých rodičov.
matka neexistuje