To sa nedá takto povedať, musela by nastať nejaká situácia,kedy by som mala niečo urobiť, až potom by som ti vedela povedať, či to chcem resp. dokážem urobiť...lebo niekedy človek chce,ale nedokáže
@3 ty by si bol najradsej, keby za tebou dosla nejaka inteligentna 19-20tka a rovno sa ti oddala, bavila sa pri tebe a zabavala by aj teba a este som nieco chcela povedat ale uz neviem co ale spomeniem si
hmmm..podľa situácie..ale kebyže zomrieť..tak zomriem namiesto neho...radšej mu darujem život aj kebyže sa náhodou na začiatku kvôli mojej smrti trápil, ale to by ho prešlo časom...proste život je to najcennejšie, čo máme, lebo žijeme iba raz...takže kebyže naňho niekto vystrelí napr., tak skočím predneho..
vsetko... od srdca az po nohu... po posledny vlas... po posledny chlp... proste vsetko.. zivot snou je krasny a bude dlhy... bez nej to nebude zivot.. takze cokolvek.. ak by som si mal vybrat moju rodinu alebo ju.. berem ju ona je mojou rodinou a bude nou navzdy..
@11 no ved viem, pred tym si hovoril ze nie si sam ukecany, tak ta by musela kecat aj za teba
a ja? vsetko to co by som nespravila pre niekoho koho nepoznam... aj v posteli
no a teraz vazne urobila by som vsetko co by bolo v mojich silach
@18 no hej, ale ako mozes zomriet namiesto niekoho? ak potrebuje nieco darovat tak len take co tebe neublizi na zdravi a co sa hodim pod auto ktore ho ide zrazit, odsotim ho a sejme mna? trosku sci-fi
Hmm, osoba ktoru lubim, vie ze som pre nu ochotny spravit hocico.
Koli nej nespravim veci ktore by som niekedy chcel spravit.
Moj luc slnka v absolutnej temnote.
Ale, ona o tom vie, a neviem naco je dobre taketo forum... Ffs
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw neznášam dievčatá čo sa musia dobíjať
a ty by si čo spravila pre tvoju lásku hm?
a ja? vsetko to co by som nespravila pre niekoho koho nepoznam... aj v posteli
no a teraz vazne urobila by som vsetko co by bolo v mojich silach
Koli nej nespravim veci ktore by som niekedy chcel spravit.
Moj luc slnka v absolutnej temnote.
Ale, ona o tom vie, a neviem naco je dobre taketo forum... Ffs
ked milujem priatel sa stáva zmyslom môjho bytia.