Ako veľmi ste sa sklamali v láske? Myslíte, že sa dá nad všetkým tým nejako povzniesť?
Pýtam sa preto,lebo ja mám pocit, že sa celý môj svet zrútil. Píšem o tom aj vo svojom blogu,hoci som zatial písal iba o tých pekných veciach a neviem, či tam mám napísať aj to ...to zlé.
o láske sa da polemizovat, no sklamanie z nej je vzdy ine. Ked ju mas pod kontrolou si stastny a ked ti da "ranu pod pas" upadas do dekadencneho sveta!..Ako sa spieva, co boli to preboli, no nie vzdy je to tak zalezi od konkretizacie veci Povzniest sa nad bolest neda , nieje to realne ..Z bolesti si treba pomoct sam neupinat sa nu
včera bolo štyri mesiace čo som prišla o všetky ilúzie o láske a ani som si to neuvedomila...asi natom už nie som tak zle...ale včera som si nato tak spomenula a prišlo mi toho dosť ľúto.neviem asi to ešte celkom neprešlo...
ja som sa sklamala uz v par chlapcoch ,,ktori slubovali nekonecnu lasku a ani jeden z nich to nemyslel vazne ...a nedokazem sa cez to povzniest ,bohuzial nie ,,aa este to ani neprebolelo
Ser na to, raz to urcite prejde. Jasne, ze sa da nad vsetko povzniest! Aj ja, ked som bola v takychto stavoch, som tomu neverila, ale cas urobil svoje...
Pravidelne ma veľa vecí fackuje (nie doslova) čo sa týka lásky a pod., no preto sa teraz nezrútim. V živote sú aj iné veci, než len toto. Ja verím, že si ma raz niekto nájde, no zatiaľ si robím svoje veci a neriešim. Sama si hľadať radšej skutočne nikoho nemienim, lebo vždy keď som to skúsila, dopadlo to katastrofálne. Vždy.
povzniesť sa nad tým dá,a bude to trvať podľa toho,aká bola intenzita vzťahu,alebo zaľúbenia sa,,,ale patrí to k životu,takže si nemysli,že sa ti zrútil...to je len určitá fáza,akú zažíva veľmi veľa ľudí
Ano, je to pravda... 15. a 16. koment ma pravdu... Ja som sa zalubil poprvykrat a ona bola vzdy ta, ktora to chcela az.... jednoducho ze ked uz sme sa spolu milovali, tak nech je to navzdy... Ja som bol povacsine proti tomu. Neskor som si uvedomil, ze vlastne ano, ved ju milujem, tak preco nie. Nemam chut a ani nechcem skusat uz niekoho ineho. A teraz, ked niesme spolu, nedokazem sa cez to preniest
Najradsej by som si nasiel niekoho, komu to mozem vsetko povedat. Asi skusim psychologa Len ci mi v tom nejako pomoze. A mozno sa mi naozaj ulavi. Dakujem.
Všetko prebolí. Asi len toľko k tomu. A je len na človeku, koľko to v sebe nechá zúriť.
A či som bola zamilovaná? Bola až moc. Už ma to nebolí, ale som s dotyčným kamarátka a niekedy ked sa vidíme mám chuť ho objať tak ako pred tým, a povedať mu to čo pred tým a skrátka...
Zatial som mal VOBEC dve sance na VOBEC nieco(aj ked tazko povedat, ci to boli VOBEC sance) a sklamal som sa, cize zatial VOBEC vsetky moje nadeje skoncili krachom. A povzniest sa nad to? Nie, to sa neda. Ten, kto povie, ze da, nevie, o com hovori. Da sa to len pretrpiet. Hovori sa ze cas vsetko vylieci a je to pravda.
povzniesť sa nedá, dá sa to iba prežiť. Môžeš sa trápiť, umárať, spomínať, no nič už nevrátiš. Neposunieš sa ďalej, musíš si uvedomiť krutú realitu. Aj keby si neviem ako chcel, na lásku treba dvoch. Čo ďalej? Nemyslieť na to, čo bolo. Nikdy neotvoríš dvere opäť, keď ich nebudeš chciieť najprv zatvoriť. Uvedomuješ si, že sa trápiš sám, trápiš sa tým, čo už nie je a nikdy nebude.
Mýlil si sa, stáva sa. Treba začať odznova, nikdy nevieš či ťa nečaká nič lepšie a krajšie.
Odvahu, toto trápenie nemá zmysel. Povedz si - už stačilo a skús žiť.
môžem len hádať, ale tipujem, že je to prvýkrát, podľa toho ako píšeš... prvýkrát to vždy veľmi bolí... aj ja som bola v beznádejách, začala som mať dokonca dosť ťažké depresie... pred polrokom som sa z toho vymotala úplne a naučila som sa sa spláchnuť... no to je pre teba ešte ďaleká budúcnosť...
netreba strácať nádej, to je hlavné... ono to musí prebolieť, musíš sa z toho vykričať, vyplakať, vypísať... musíš si proste prežiť a dostať zo seba tú bolesť, aby mohla odísť... a nehovor si, že ju nechceš prestať ľúbiť, že si bez nej nevieš predstaviť život atď, to ti nepomôže... povedz si, že to skončilo... povedz si to úplne drsne, hoci to bude riadne bolieť... ale ako som písala ty to musíš zo seba dostať celkom von...
a ber to tak, ako sa spieva v jednej piesni, náhodou mi tu teraz hrá: I rather feel pain that nothing at all (radšej budem cítiť bolesť akoby som nemal cítiť vôbec nič)... a snaž sa tešiť z toho pozitívneho, aj keď je to ťažké
no tak ja by som mohla pisat jak strasne som sa sklamala v laske...:/
Bola som 20 rocna mamicka krasneho syna(teraz mam 21)a aj ked nelutujem maleho dakedy mi pekne prasknu nervy a od zufalstva a unavenosti z toho vsetkeho mi je na odpadnutie.
s "frajerom" spolu byvame uz 2 roky ibaze posledne dve noci nebol doma-klasika ,nekonecne hadky za nic,fakt si mysli ze ked som mama,tak bude vsetko na mojom krku (on,maly,domacnost,platenie uctov..proste vsetko )lebo on pracuje
fakt som si ista ze s nim stracam iba cas,kludne by som si mohla niekoho najst kto ma bude milovat a milovat syna...ale to su veci ktore VY asi nechapete....
vzdy ked som na pokraji sil z mojho (svojim sposobom pekne po*ebaneho) zivota ,tak si poviem ze zajtra zacina dalsi den a urcite bude lepsi nez dnesok,sme mladi ludia a vela veci sa da obratit na lepsie,len treba vela sil,energie a chuti...ja viem ze sa zabudnut neda,ale netreba nato mysliet a trapit sa tym...takze prajem len vsetko dobree...
Raz nehorázne. A bolo to také sklamania, pred niekoľkými rokmi, že následky sú tu ešte stále. Chlapi sú podľa mňa svine. Svoj názor len tak nezmením. Chalan, ktorý ma bude ľúbiť a ktorý so mnou bude chcieť niečo mať, sa bude musieť fest snažiť. Bohužiaľ, je to už raz tak...
no velmi,no ja nemam v blogu ani jeden pekny clanok,ked si sa pytal ci to tam mas napisat a nemyslim ,ze tam v najblizsej dobe nejaky taky pribudne,no to je tak,mno...
Aj ja chcem napisat, ako som sa sklamala v laske a velmi dobre viem, ze ten dotycny si to precita.
Je to ironia, ze si po 3 rokoch vztahu mysli, ze som blba, naivna a ze k tomuto by som sa nedostala. Tak teraz citaj:
Ked uz pises, ake to bolo krasne po prvom sexe, nezabudni napisat, ako si ma 2 tyzdne po nom podviedol.
Nezabudni napisat, ze ked som ti na Valentina v neznesitelnych krcoch isla po darcek, aby si ho dostal nacas a aby sme si uzili uzasnu romantiku, ty si ma znova podvadzal.
Povedz im vo svojom blogu aj to, ako si si pisal s Katou a prerastlo to az do takych rozmerov, ze si sa po tych vsetkych "milovaniach s milovanim" dokazal vykaslat na celu lasku a nechal si ma. Len kvoli bozkavaniu na zachodoch.
Povedz aj to, ako si na dalsieho Valentina isiel utesovat dalsiu z tvojich lasok a obijmal si ju na zastavke, kym ja som mrzla v pokazenom aute a velmi som sa chcela dostat za tebou.
Nezabudni aj na to, ako som sa ti snazila pomoct, ked ti zomrel dedko, ked si oslavoval 20ku, ked sme mali 3. vyrocie a ty si ma o 2 tyzdne nechal len preto, lebo to vsetko ti nestacilo na to, aby si si so mnou vedel co i len PREDSTAVIT zivot.
Napis vo svojom "uzasnom" blogu este aj to, ako som ta pozvala na svoje 20. narodeniny so slovami, ze ta chcem mat napriek vsetkemu pri sebe, lebo si patril a patris medzi najdolezitejsie osoby v mojom zivote... A ty si mi po krasnom veceri vrazil tak, ze som sa 2x otocila a asi polhodiny som mala pred ocami tmu...
Martin, najhorsia je ale tvoja sebeckost. Ked sa ja vylizem zo vsetkej tej bolesti, ktoru si mi sposobil, tak ty mi zacnes hrat na city a chciet sa ku mne vratit. Vypisujes blogy a kazdy si mysli, aky si uzasny. Co si o sebe myslis?
A este jedna vec: Milovala som ta tak, ze napriek tomu vsetkemu som sa k tebe chcela vratit. Pamatas, co si mi toto leto 3 mesiace po rozchode??? "Prepac, ale je tu niekto iny."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
svet sa mi zrutil pred viac ako rokom a pol, uz ma odvtedy nic netrapi...pokym neberiem nejake mensie zalezitosti, tak nic D
Hovori sa nam to lahko tuna, ale mam s tym skusenost
Je to iba chvilkova zalezitost (dufam) takze si prejdi co najrychlejsie tym to obdobim .. to musi hadam kazdy niekedy .. a bude fajn
Drz sa !!
A či som bola zamilovaná? Bola až moc. Už ma to nebolí, ale som s dotyčným kamarátka a niekedy ked sa vidíme mám chuť ho objať tak ako pred tým, a povedať mu to čo pred tým a skrátka...
Berme to optimisticky, do svatby času ešte dosť
Takže kto sa sklamal nemal lásku len bol tým druhým očarovaný.
A to vždy prejde Keď už hovorím to slovo prejde mne prešlo auto mačku a to ma viac mrzelo
Mýlil si sa, stáva sa. Treba začať odznova, nikdy nevieš či ťa nečaká nič lepšie a krajšie.
Odvahu, toto trápenie nemá zmysel. Povedz si - už stačilo a skús žiť.
netreba strácať nádej, to je hlavné... ono to musí prebolieť, musíš sa z toho vykričať, vyplakať, vypísať... musíš si proste prežiť a dostať zo seba tú bolesť, aby mohla odísť... a nehovor si, že ju nechceš prestať ľúbiť, že si bez nej nevieš predstaviť život atď, to ti nepomôže... povedz si, že to skončilo... povedz si to úplne drsne, hoci to bude riadne bolieť... ale ako som písala ty to musíš zo seba dostať celkom von...
a ber to tak, ako sa spieva v jednej piesni, náhodou mi tu teraz hrá: I rather feel pain that nothing at all (radšej budem cítiť bolesť akoby som nemal cítiť vôbec nič)... a snaž sa tešiť z toho pozitívneho, aj keď je to ťažké
Bola som 20 rocna mamicka krasneho syna(teraz mam 21)a aj ked nelutujem maleho dakedy mi pekne prasknu nervy a od zufalstva a unavenosti z toho vsetkeho mi je na odpadnutie.
s "frajerom" spolu byvame uz 2 roky ibaze posledne dve noci nebol doma-klasika ,nekonecne hadky za nic,fakt si mysli ze ked som mama,tak bude vsetko na mojom krku (on,maly,domacnost,platenie uctov..proste vsetko )lebo on pracuje
fakt som si ista ze s nim stracam iba cas,kludne by som si mohla niekoho najst kto ma bude milovat a milovat syna...ale to su veci ktore VY asi nechapete....
vzdy ked som na pokraji sil z mojho (svojim sposobom pekne po*ebaneho) zivota ,tak si poviem ze zajtra zacina dalsi den a urcite bude lepsi nez dnesok,sme mladi ludia a vela veci sa da obratit na lepsie,len treba vela sil,energie a chuti...ja viem ze sa zabudnut neda,ale netreba nato mysliet a trapit sa tym...takze prajem len vsetko dobree...
Mam Vas rad
Je to ironia, ze si po 3 rokoch vztahu mysli, ze som blba, naivna a ze k tomuto by som sa nedostala. Tak teraz citaj:
Ked uz pises, ake to bolo krasne po prvom sexe, nezabudni napisat, ako si ma 2 tyzdne po nom podviedol.
Nezabudni napisat, ze ked som ti na Valentina v neznesitelnych krcoch isla po darcek, aby si ho dostal nacas a aby sme si uzili uzasnu romantiku, ty si ma znova podvadzal.
Povedz im vo svojom blogu aj to, ako si si pisal s Katou a prerastlo to az do takych rozmerov, ze si sa po tych vsetkych "milovaniach s milovanim" dokazal vykaslat na celu lasku a nechal si ma. Len kvoli bozkavaniu na zachodoch.
Povedz aj to, ako si na dalsieho Valentina isiel utesovat dalsiu z tvojich lasok a obijmal si ju na zastavke, kym ja som mrzla v pokazenom aute a velmi som sa chcela dostat za tebou.
Nezabudni aj na to, ako som sa ti snazila pomoct, ked ti zomrel dedko, ked si oslavoval 20ku, ked sme mali 3. vyrocie a ty si ma o 2 tyzdne nechal len preto, lebo to vsetko ti nestacilo na to, aby si si so mnou vedel co i len PREDSTAVIT zivot.
Napis vo svojom "uzasnom" blogu este aj to, ako som ta pozvala na svoje 20. narodeniny so slovami, ze ta chcem mat napriek vsetkemu pri sebe, lebo si patril a patris medzi najdolezitejsie osoby v mojom zivote... A ty si mi po krasnom veceri vrazil tak, ze som sa 2x otocila a asi polhodiny som mala pred ocami tmu...
Martin, najhorsia je ale tvoja sebeckost. Ked sa ja vylizem zo vsetkej tej bolesti, ktoru si mi sposobil, tak ty mi zacnes hrat na city a chciet sa ku mne vratit. Vypisujes blogy a kazdy si mysli, aky si uzasny. Co si o sebe myslis?
mala som pocit,že najviac ako sa len dá.trpela som možno 4 roky,neviem či viac,či menej a myslela som si,že to neprejde,že na to nezabudnem...
ale stalo sa.zmenilo ma to,veľmi,ale nebolí to,na toho človeka už nemyslím ako predtým a teraz mám inú lásku.
na toto zaberá len čas,nič iné ti nepomôže tak ako čas a postupne zistíš,že keď človek chce,"rozchodí" všeličo...