Reálne, ako vidíte budúcnosť..nemyslím Vašu, ale celkovo budúcnosť sveta..žiadne scifi ale čo myslíte čo bude o prá rokov keď sa tak zamyslíte nad momentálnou situáciou sveta
@chris111 leeeenze ... vies kolko rokov bude trvat kym sa vsetky auta , motocykle , lietadla , rozne stroje preorientuju na inu pohonu latku ? to zaberie tolko casu ze ropa uz bude davno vycerpana ...
Koniec sveta .... neviem prečo to každý vidí ako scifi ...podľa mňa je to úplne reálne...nemyslím teraz nejaký veľký BUM a koniec ..ale tak postupne ....veď keď si len pozriete správy...všade prírodné katastrofy ..vraždy , krádeže ...niekedy ľudia spávali s odomknutými dverami...teraz sú zamknutí na 7 zámok a z toho aspoň 3 ukradli..
@matus123 no neviem,len taka amerika ma myslim zasoby ropy na 100 rokov...nejak bolo nejak bude...hlavne si tu nemozme dovolit miliony imigrantov na styl zapadnej EU lebo to je prva vec ktora ohrozuje buducnost
budúcnosť tohto sveta už nemôže prosperovať, lebo je na tom veľmi zle. potrebovala by radikálnu zmenu, s pomocou všetkých, nie pár organizácií. nehovorím len o prírode, ale celkovo. tu pomôže už len zázrak.
@chris111 amerika mozno ma ale ju predava aj nie moc velkym priatelom , a ked jej bude malo , tak ju uz nebude chciet predavat a panovia z arabie a co ja viem z kade sa naseru a rozputaju 3 svetovu vojnu ,,, aj ked to vidim este do veelmy dalekej buducnosti ..
Bude to tu samy moslim v europe (iba konstatujem), cely svet bude ovladat skupina ludi (co sa uz pomaly aj deje), bude zalostne malo zelene a prirody. Podla mna vznikne ako keby jeden obrovsky stat.
@matus123 ale predsa amici nepredavaju ropu oni jednak maju zasoby na svojom uzemi a jednak si ju navozili...
a moslimovia rozputaju 3.svetovu? prosim ta s cim? pieskom? ved ich armady nepresli uz roky modernizaciou,nemaju atomove zbrane ani len inteligencny potencial. A ako si predsavujes ze vysachuju rusov a amikov,ked cely svet lezi v ich rukach
neviem co bude, ale viem ze dobre to nebude.. a mam silny pocit, ze nasa generacia to zle este zazije... tie dalsie generacie po nas uz budu na tom dobre, pretoze verim, ze v horizonte 200 rokov opustime tuto planetu a zacneme kolonizovat okolity vesmir.. dovtedy to vsak bude sama vojna, hlad, neistota..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
» www.marriage-thailand.com/marriage.jpeg...
Vojna nebude,to je smiesne-aj Rusko ma dost jadroveho arzenalu na znicenie zeme,aj USA...a su si toho vedomi
ale viem si predstaviť hyperinfláciu.
pripadá mi to teoreticky veľmi reálne.
alebo nejaké tie nové mocnosti sveta.
alebo vojnu. opäť svetovú.
budúcnosť tohto sveta už nemôže prosperovať, lebo je na tom veľmi zle. potrebovala by radikálnu zmenu, s pomocou všetkých, nie pár organizácií. nehovorím len o prírode, ale celkovo. tu pomôže už len zázrak.
a moslimovia rozputaju 3.svetovu? prosim ta s cim? pieskom? ved ich armady nepresli uz roky modernizaciou,nemaju atomove zbrane ani len inteligencny potencial. A ako si predsavujes ze vysachuju rusov a amikov,ked cely svet lezi v ich rukach
@antifunebracka zaujimave