Proste vtedy, keď sa mi rozplynú všetky pochybnosti, prestanem sa báť , odovzdám sa, odkryjem sa, ukážem najzraniteľnejšie a človek mi aj v takom najcitlivejšom stave neublíži, tak vtedy viem, že ma ľúbi.
Nevieš,proste tomu veríš... Nakoniec zistíš,že to bola blbosť a potom už neveríš ...
Si sám,nájde sa nový partner a ty zisíš,že neveríš ani jemu z dôvodu ojebania v predošlom vzťahu. Zabalíš aj ten druhý vzťah a zistíš že je to jeden veľký prúser,.. Necháš tomu čas a ... a ďalej ešte neviem ...
@burble ale veď na otázku vo fóre som odpovedal, že si myslím, že môže vždy vedieť, že ho skutočne neľúbi...ty si napísala súhlasne tak tak (aspoň myslím, že to bolo súhlasne) a ešte som tebe dodal, že sa každý môže miesto premýšľania či ho skutočne ľúbi ten druhý snažiť sa ho skutočne ľúbiť...aaach vyčerpávajúca odpoveď :/
hm ťažká otázka ..viem povedať kedy ja viem, že ľúbim ale čo sa týka opačného pohlavia bývam vždy tá posledná,ktorej dôjde "má ťa rád,páčiš sa mu, je mu s tebou dobre ,ľúbi ťa "myslím, že je to problém všetkých čo za a/naučili/nechali sa naučiť že ich nik nemôže ľúbiť takých akí sú, za b /tých ktorý už počuli slovo ľúbim ťa, uverili mu a nakoniec zistili, že to nebola pravda ,
vo všeobecnosti ľudia často používajú slovo ľúbim ťa tam kde by ho používať nemali a nevravia ho práve vtedy ,keď to naozaj cítia.
keby ma skutočne ľúbil ?mal by to v očiach , keby sa na mňa "tak "pozeral, bol by pri mne ja v zlom,najradšej by ma mal strapatú v pyžame 5minút po prebudení, poznal by moje tiene a mojich démonov, pretože by som mu verila natoľko, že by som mu to povedala,poznal by moje nálady a vedel by , kedy ma treba objať a kedy ma naozaj treba nechať samu, vedel by ,čo mi spraví radosť a vedel by z čoho budem smutná , asi keby ma dokázal brať a akceptovať so všetkým aká som, keby ma nechcel meniť ale ukázal by mi ako rásť a keby mal ešte za vagón trpezlivosti kým sa otvorím, prehovorím,zložím masku a pomaly spustím padací most ponad priekopu čo som si vystavala , tak vtedy by som to vedela..
@mygate ak si najdes normalneho partnera a ste dospeli ludia tak sa malokedy stane, ze sa oklames.. sak predsa vidim ci je vsetko ok, alebo sa zacina nieco jebat alebo co.
alebo inak: správa sa ako keby ťa ľúbila, ako keby jej na tebe záležalo? tak v tom prípade ťa pre všetky potreby tvojich myšlienkových pochodov ľúbi. ak sa mýliš, tak je v prvom rade jej problém že vynakladá toľko energie na pretvárku takéhoto druhu, a aj ak by si sa to skôr či neskôr dozvedel, tak na fakte že v danom momente si danú pretvárku príjmal ako lásku, čiže na teba mala presne taký efekt ako keby bola pravá, to nič nemení. čiže v zásade to či ťa ľúbi alebo nie vôbec nie je tvoj problém, ale jej.
@denisska no ano, tak ale ja mam trochu tendencie pochybovať o tom, aj napriek tomu že to cítim, ono je viacmenej rozhodnuté tak ale keď mám tú možnosť si vypočuť názor druhých tak to spravím. nejde len o mňa..aj keď vlastne ide..
Láska sa prejavuje v konkrétnych skutkoch, nie len v nejakých citových vyznaniach, ktoré sú spôsobené zamilovaním. Skutočná láska znamená milovať bez podmienky, nie nechať, aby som bol len milovaný. Ak miluješ skutočne, hľadáš šťastie pre toho druhého. Ak si ho našiel a ten druhý ho chce zdieľať s tebou, znamená to, že ťa miluje. Inak @mygate vďaka za toto fórum, všimol som si a uvedomil zase pár vecí.
@mygate ja si pripadám dosť naivná ,keď som si to po sebe prečítala ale držím sa tejto myšlienky,alebo postoja " Nezáleží na tom, ako dlho to bude trvať, ani ako ďaleko budeš - napokon Ťa
nájdem. " Nathanael,The last of mohicans.a s @georg21 nemám nič aj keď asi veľa spoločného a týmto ho zdravím .)ja som skôr v magic bus..ale chcela by som byť na B612
cim dalej spoznavam ludi, tym viac si myslim, ze skutocna laska existuje iba medzi dobrymi ludmi, teda iba dobry chlap ta bude skutocne lubit, ale tych dobrakov vy zeny nejako nemate "rady", teda vas sexualne nepritahuju ...a takisto je to aj u zien, ze iba dobra zena dokaze skutocne lubit...v mojom okoli vidavam rozne pary, a najviac striedaju partnerov prave najvacsie mrchy a "grazlici", a ustavicne su nespokojni v 2-tyzdnovych vztahoch ...sam som prezil obdobie "grazla", a je pravda, ze zeny na mna leteli, ale vsetko do jednej to boli arogantne, namyslene, vypocitave, zakerne mrchy, ktore akonahle uvidia tvoju najslabsiu stranku, tak ta do nej "bodnu".
@georg21 tak poznám aj ľudí,pre ktorých som kvôli tomu trúba .)a v matematike existujúaj prvočísla..ako hovorí môj kamarát "náhody neexistujú,takže zhodou okolností" btw B612som len od rána .)zacnelo sa mi za Exupérym a jeho videním sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ktoru uz asi nebudem schovna vyvinut zas
ako to viem? lebo to vidim, citim.... taka vec sa neda oklamat, ak ste vo vztahu dlho
a k téme, neviem. nikdy never ever sa to podľa mňa nedá vedieť.
lebo to cítim, keď ma drží...
lebo to jednoducho "cítiš"
Si sám,nájde sa nový partner a ty zisíš,že neveríš ani jemu z dôvodu ojebania v predošlom vzťahu. Zabalíš aj ten druhý vzťah a zistíš že je to jeden veľký prúser,.. Necháš tomu čas a ... a ďalej ešte neviem ...
@burble ešte že ťa tu mám
@mrjimmy veď to..
vo všeobecnosti ľudia často používajú slovo ľúbim ťa tam kde by ho používať nemali a nevravia ho práve vtedy ,keď to naozaj cítia.
keby ma skutočne ľúbil ?mal by to v očiach , keby sa na mňa "tak "pozeral, bol by pri mne ja v zlom,najradšej by ma mal strapatú v pyžame 5minút po prebudení, poznal by moje tiene a mojich démonov, pretože by som mu verila natoľko, že by som mu to povedala,poznal by moje nálady a vedel by , kedy ma treba objať a kedy ma naozaj treba nechať samu, vedel by ,čo mi spraví radosť a vedel by z čoho budem smutná , asi keby ma dokázal brať a akceptovať so všetkým aká som, keby ma nechcel meniť ale ukázal by mi ako rásť a keby mal ešte za vagón trpezlivosti kým sa otvorím, prehovorím,zložím masku a pomaly spustím padací most ponad priekopu čo som si vystavala , tak vtedy by som to vedela..
alebo inak: správa sa ako keby ťa ľúbila, ako keby jej na tebe záležalo? tak v tom prípade ťa pre všetky potreby tvojich myšlienkových pochodov ľúbi. ak sa mýliš, tak je v prvom rade jej problém že vynakladá toľko energie na pretvárku takéhoto druhu, a aj ak by si sa to skôr či neskôr dozvedel, tak na fakte že v danom momente si danú pretvárku príjmal ako lásku, čiže na teba mala presne taký efekt ako keby bola pravá, to nič nemení. čiže v zásade to či ťa ľúbi alebo nie vôbec nie je tvoj problém, ale jej.
a @silanova hodila si na screen to, čo mám v hlave, v čo verím a dúfam a čo ma nakoniec vždy dovedie k rozhodnutiu..
niekedy by mi bolo lepšie naivnému.
nájdem. " Nathanael,The last of mohicans.a s @georg21 nemám nič aj keď asi veľa spoločného a týmto ho zdravím .)ja som skôr v magic bus..ale chcela by som byť na B612
Ľúbte sa a vyťahujte včas, deti.
@silanova tiež zdravím.