Hm, krasa a vyzor cloveka? Cinania tvrdia, ze cim sumernejsiu tvar clovek ma, tym viac "cistych" vlastnosti v nom je. (*Za ciste sa samozrejme nepovazuju len tie dobre, ale predsalen sa sumernost povazuje za vrchol idealu.) Sumernost samozrejme nemusi byt i krasou, ale asi sa s tym ztotoznujem.
pri privelmi dokonalom partnerovi by som sa mozno citala trochu blbo a tiez aby mi ho obzerala kazda druha co okolo nas prejde nie je bohvieco .. ale vsetko ma svoje medze, "obludu" by som vedla seba tiez nechcela..
ak sa ja mam zaradit tak do B, citim sa zaujimavejsie a jedinecnejsie a aspon niesom taka tuctovka, ktoru ani nikto nemusi vidiet a hned vie ako vyzera....a ako sa hovori rovny rovneho si hlada..
@narazuvzdornaa myslela som, ze sa tu dokaze normalne komunikovat a kazdy vyjadri soj nazor normalne. A ak nemas co k tomu povedat, tak radsej nepis nic ako taketo picoviny. dik
V dnesnej dobe je krasa hlavne photoshop, viete jak
Ale ako vravite, ti taki sweet boys su odveci, neznasam takych, vobec sa mi nepacia ani ma nepritahuju, pretoze zo skusenosti, takyto sweetboyovia maju vymyte mozgy a jedine co ich zaujima je polygamia, sport a .. uz mi nic viac nenapada
Ked sa mi ma clovek pacit, musi ma zaujat niecim, co z neho vyzaruje.. Moze to byt podporene aj tym, ako je obleceny, zostylizovany, napr paci sa mi ked gitarista vyzera ako gitarista
ale vseobecne sa mi pacia muzi so zenskymi crtami tvare.
pre mňa je krásny človek keď je krásny a škaredý, keď je škaredý.
neviem prečo, ale nemám špecifické parametre. nemôžem to definovať ani ako zaujímavosť, lebo stane sa, že mi ako krásny príde aj človek s úplne konvenčnými rysmi.
ale rozhodne musí mať nos, ktorý mu/jej ladí a lahodí k tvári. a obočie, ktoré to spĺňa tiež. (v rámci môjho subjektívneho pohľadu, samozrejme.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pre mna skor to Acko...
Ak ju však nemáte,tak váš život nebude stáť absolútne za nič.
Viem,o čom píšem.
@juwa To je dost hlupy nazor, nehnevaj sa...
Ľudia sú špatní.
TOTO je krása.
ak sa ja mam zaradit tak do B, citim sa zaujimavejsie a jedinecnejsie a aspon niesom taka tuctovka, ktoru ani nikto nemusi vidiet a hned vie ako vyzera....a ako sa hovori rovny rovneho si hlada..
Ale ako vravite, ti taki sweet boys su odveci, neznasam takych, vobec sa mi nepacia ani ma nepritahuju, pretoze zo skusenosti, takyto sweetboyovia maju vymyte mozgy a jedine co ich zaujima je polygamia, sport a .. uz mi nic viac nenapada
Ked sa mi ma clovek pacit, musi ma zaujat niecim, co z neho vyzaruje.. Moze to byt podporene aj tym, ako je obleceny, zostylizovany, napr paci sa mi ked gitarista vyzera ako gitarista
ale vseobecne sa mi pacia muzi so zenskymi crtami tvare.
neviem prečo, ale nemám špecifické parametre. nemôžem to definovať ani ako zaujímavosť, lebo stane sa, že mi ako krásny príde aj človek s úplne konvenčnými rysmi.
ale rozhodne musí mať nos, ktorý mu/jej ladí a lahodí k tvári. a obočie, ktoré to spĺňa tiež. (v rámci môjho subjektívneho pohľadu, samozrejme.)