Bavme sa o negatívnej kritike. Ja osobne ťažko znášam keď sa s niečim takým stretnem , naozaj aj malá pripomienka ma rozhodí ... ale v poslednom čase sa snažím kontrolovať a zamýšľať sa nad sebou.
Beriem kritiku cloveka ktory mi to povie medzi 4 ocami. Ak ta niekto kritizuje pred spolocnostou tak to nie je kritika ale zavist a chce ta len zhodit.
ak je to normálna oprávnená kritika a viem že je to vážne tak, v pohode beriem na vedomie. Ale ak je to len nejaký slabý pokus "ublížiť" mi = ignorácia totálna.
Ja osobne už s kritikou problém nemám...Teda pokiaľ je od adekvátnych ľudí..Keď sa ma snaží skritizovať niekto,kto má pozná dokopy 15minút, tak ho oboznámim,že ma to netrápi. Ale kritiku od ľudí,ktorí ma poznajú a vážim si ich, tak tú si vypočujem,zamyslím sa,či je na tom niečo pravdy,ak áno, snažím sa tie zlé vlastnosti odstrániť alebo aspoň zmierniť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- je opravnena,
- ju vyslovil niekto, kto ma nechce buzerovat, ale mi poradit,
- to nie je prehnane casto .