Aký Máte názor na ľudí čo často striedajú partnerov? čo je podľa vás časte striedanie partnerov. Robia to pretože sa nechcú viazať? Môže sa podľa vás človek stat zavisli na vymieňaní partnerov, lebo chce zistiť kto aký je?
No myslím si že ženy čo príliš často striedajú partnerov si veľmi znižujú vlastnú úroveň, keby som bola chlap tak by som proste nechcela žiť so ženou, ktorú by si už predomnou vyskúšalo niekolko chlapov
najsmutnejsie na tom je to, ze niektore, ktore si neskor najdu chlapa, ktoreho budu lubit a budu s nim chciet byt, neskoro sa uvedomia co stvarali a bude uz neskoro
no a ja som az prilis konzervativny, cize u mna je promiskuita prekazkou vo vztahu odmalicka som vyrastal s predstavou, ze si raz najdem zienku, ktora bude moja prva a budeme spolu uz do konca zivota, a neviem ci by som dokazal zit s predstavou ze som s niekym, u koho jazierka sa kupala "polovicka mesta"
úplne normálne, neodsudzujem, ale rozhodne to nie je nič pre mňa. pokiaľ to ale niekoho baví a nikomu druhému tým neubližuje, nevidím to ako niečo, nad čím by som sa mala pozastavovať
wtf každého vec akože ak sa niekomu naskytne príležitosť alebo proste spozná niekoho s kým mu je dobre či čo, tak si má povedať "nechcem ho, lebo už som mala pred ním troch?"
@dorella881 vztah k promiskuite...negativny.....jasne, stane sa vo vztahoch, ze sa seknes, raz, 2krat, aj 3krat......ale vymenit za par rokov napr. 10 partnerov je promiskouita a mne osobne sa to bridi...bleee.....popravde, nepaci sa mi predstava, ze moj partner bol predo mnou s prepacenim v kazdej "diere".......a podla man je mylny nazor, ze cim viac oskusas, tym najdes vhodnejsieho....to nie je ako s kadernickou.....praveze, vidim u ludi tendenciu, ze cim viac odskusali, tym viac porovnavaju....a vhdoneho je o to tazsie najst, lebo ten predtym bol lepsi, ale ten potom moze byt horsi...co teeraz?......takze do tohto stavu by som dospiet nechcela ....a spokojna som s jednym partnerom a mam pocit, naozaj pri promiskuite, ze ludia si tym nieco kompenzuju a nieco im v zivote chyba, nieco hodnotne,...ale v tomto to isto nenajdu....moj nazor
Problem je v tom, ze tito ludia co casto striedaju partnerov chcu zmenit ich a nie seba. Nedokazu sa prisposobit a hladaju asi nejaky ideal. Pritom partnera mozu zmenit len a len svojim spravanim a @sorciera Suhlas.
"Žena je ako jablko. Čím viac je z neho odhryznuté tým menšiu cenu má." To napísal akýsi mudrlant pred veľa veľa rokmi... Aj keď to emancipované ženy budú brať ako urážku =D ... ale u mňa to platí priveľmi, ak viem, že žena mala predomnou veľa partnerov, akosi sa neviem odpútať od myšlienky, že s ňou nič bližšie mať nehcem. Pravdupovediac, aj keď budem asi čudný, doslova sa mi to až hnusí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je mi z toho zle
100 ludí, 100 chutí. Nechaj ich tak ^^ Nech sa všetci je*ú navzájom.. Tiež tomu nechápem, ale pochybujem že sa dá zostať od toho závislý
zvedavosť nie je hrieeeeeeeeeech
najsmutnejsie na tom je to, ze niektore, ktore si neskor najdu chlapa, ktoreho budu lubit a budu s nim chciet byt, neskoro sa uvedomia co stvarali a bude uz neskoro
no a ja som az prilis konzervativny, cize u mna je promiskuita prekazkou vo vztahu odmalicka som vyrastal s predstavou, ze si raz najdem zienku, ktora bude moja prva a budeme spolu uz do konca zivota, a neviem ci by som dokazal zit s predstavou ze som s niekym, u koho jazierka sa kupala "polovicka mesta"
niektoré pochopím a niektoré nie