Viete mi prosím niekto poradiť, ako vyberiem tunel z ucha? tenkostenný, chur, oceľ - zase sa mi tam niečo dojebalo, bolí to a ani za boha nejde von. Nejaké rady, tipy, triky? Natierala som ho aj olejom a nič. Ani hrubou silou nejde.
@kosmiklove zase dalsi inteligent, ked nemas co rozumne povedat, naco sa vobec obtazujes sa prejavovat?
@bracadabr len ja tento uz mam 2 a pol roka a stale s nim mam problem a celkovo tato dierka mi vobec nechce povolovat... :/ zvacsila sa ti sama od seba ci si to niecim zatazovala?
@kosmiklove ja sa necudujem, ja si pytam radu, rozumbrada. prosim ta, ked o tom nic nevies, tak sa nevyjadruj. lebo akurat tak budis dojem, ze si potrebujes niekde pozvysovat sebavedomie
@bradacabr zaujímavé na tom je, že tento som si pomaličky, s citom ... druhý mám tak 6 rokov a ten som si po 3 stratených expanderoch dala roztiahnuť naraz u tatera, čo všetci strašne zavrhujú a tak, ale absolútne žiadny problém s tým nemám, iba lalôčik mám trochu tenší ako na tom druhom .. každopádne, diki za snahu, prinajhoršom použijem kombinačky
to som naozaj nechcel, ale ako fanusik rotten . com som zvyknuty na vacsi hardcore, avsak pre niektorych toto moze byt dostatocny odstrasujuci priklad mladej nerozvaznosti, co o par rokov moze mat neprijemne nasledky na usi
@erjedna Netuším čo je to za stránku, ale mám dojem, že by som ju mal pripísať na zoznam tých, ktoré neotvorím za žiadnych okoľností. Mám veľmi citlivý žalúdok na tieto veci
No ak to fakt nejde tak na chirurgiu a ti to znecitlivia a vyjebu nasilu. Alebo ti prestrihnu uško a vyberú A ešte je možnosť že to nejak precvaknu ale to asi skôr ta injekcia a vyjebanie nasilu
z jednej strany chyt a z druhej toc. ocelove sa odsrobovavaju.
a nemam ich rada. prave kvoli tym zavitom, ktore drazdia ucho. aj mne sa zarezavali do ucha a pokial to neutiahnes ako kon, tak to robit bude.
ovela lepsie su prirodne materialy - drevo, roh, kost
@kittan - myslím, že až tak veľmi von ho nechcem ja som si ho chcela len vyčistiť a trochu ma pobolieval, tak reku že ho vyberiem. a nie
@hoperpohroma je tenkostenný, teda bez závitu ... :/ tie so závitami mi nikdy nerobili problém, vždy sa mi to trošku ešte natiahlo, keďže tie boli vždy trošku ťažšie
@nemamcas ach tak. tak to jedine nasilu. ale mozes si nieco vopchat okolo neho, aby si tu dierku rozsirila. ja by som si tam napr zapalky strkala, lebo su dost malicke, len treba davat pozor na triesky. nechas ich tam den a dalsi den ti uz pojde tunel von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@bracadabr len ja tento uz mam 2 a pol roka a stale s nim mam problem a celkovo tato dierka mi vobec nechce povolovat... :/ zvacsila sa ti sama od seba ci si to niecim zatazovala?
Nejako to vybrať, nasilu, nejakým prístrojom čo ja viem čokoľvek
@bradacabr zaujímavé na tom je, že tento som si pomaličky, s citom ... druhý mám tak 6 rokov a ten som si po 3 stratených expanderoch dala roztiahnuť naraz u tatera, čo všetci strašne zavrhujú a tak, ale absolútne žiadny problém s tým nemám, iba lalôčik mám trochu tenší ako na tom druhom .. každopádne, diki za snahu, prinajhoršom použijem kombinačky
mnamky
PS: Nechám si tebou preplatiť čas strávený čistením klávesnice od mojej večere.
to som naozaj nechcel, ale ako fanusik rotten . com som zvyknuty na vacsi hardcore, avsak pre niektorych toto moze byt dostatocny odstrasujuci priklad mladej nerozvaznosti, co o par rokov moze mat neprijemne nasledky na usi
a nemam ich rada. prave kvoli tym zavitom, ktore drazdia ucho. aj mne sa zarezavali do ucha a pokial to neutiahnes ako kon, tak to robit bude.
ovela lepsie su prirodne materialy - drevo, roh, kost
@hoperpohroma je tenkostenný, teda bez závitu ... :/ tie so závitami mi nikdy nerobili problém, vždy sa mi to trošku ešte natiahlo, keďže tie boli vždy trošku ťažšie
Toto vážne záleží od jedinca. Každé telo reaguje na iný druh materiálu inak.
Nízkoprofiláky (tenkostenný) som nemal tak ti neviem poradiť, ale skús niečo, čo ti natiahne pokožku alebo dlhú teplú sprchu nato. Mne to pomáhalo