priemerny vek mojich susedov je 65 rokov.. ako s nimi mam len vychadzat, ked cele dni sedia doma a cakaju, co by mohli tomu druhemu vyparatit.. mame jednu susedu taku picu...
hrozne hlavne te babky sprosté,, ach.. ked som bola malá sme hrávali pri dome futbal z deckami z cinzaku.. a susedy na nas zavolali fizlov, že im kopeme loptu do zahradky ( asi 2x omylom) a že kričiime moc ( asi 16hod bolo) .. Tí ich len vysmiali naštastie a nám povedali nech ideme na ihrisko radšej hrozna jbnutost...
Susedovi sa vyhybam lebo ked ho stretnem tak ma zastavi a pol hodinu mi hovori svoje zastarale nazory o politike a futbale A suseda sa ma vzdy pyta kolko mam rokov a na aku vysoku chcem ist aj ked som jej to uz tisickrat povedal
no tých nad nami a vyššie hej! ale tých pod nami NEZNÁŠAM!!!! to je niečo hrozné..nechcite nikto takého suseda!! to to je niečo hroznéé......!! a to čo vystrája a koľko krát sme museli na nich volať policajtov a čo sme kvôli ním nespali dlhé noci.... no niečo otrasné!!! a to to neni ani štvrťka z toho čo robí..... :/
Nad nami býva polo-cigánska rodina(síce čistý,ale cigán ostane cigánom vždy) a sú stále hluční,často sa hádajú.Vedľa býva protivná stará pani,ktorá je veľmi náladová a vykrikuje nám somariny ešte aj keď si dáme na náš balkón kvety.Oproti býva zvedavá stará pani,ktorá vždy všetko vidí a vie.A pod nami bývajú sexuálne veľmi aktívni a hluční ľudia...Tak usúdte samy či mám susedov rada...
Nijak..aj keď je pravda, že väčšina susedov mi je nesympatických. Jedny nám kradnú v zime drevo, zase ďaľšia susedka oproti sa mi ledva odzdraví (dospelá ženská s dvomi deckami), ďaľšie staré babizne čo len zazerajú a vymýšľajú si zámienky, aby mohli čo najviac na každého kydať... taká klasika no..inak sa s nimi nebavím čiže žiadne vsťahy medzi sebou nemáme..
doma v pohode - dom naľavo je väčšinu roka neobývaný, v pravo bývajú dvaja bratia - starí mládenci a ožrani, ale nerobia problémy a normálne ich aj zdravím a na tetu oproti som si už zvykol , akurát keď sme boli malí, tak nám prepichovala lopty, čo jej spadli do záhrady - vraj sme jej ničili kvietky (ktorých tam mala dokopy tak 5)
všetci su hrozne fajn, nad nami chalan o pár rokov starší ako ja s maminou a dvoma mladšími súrodencami, nad nimi ešte jeden chalan s 10ročným bratom a rodičmi, vedla malí chalan so starkou a stríkom, su strašne zlaty všeci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov