ako s ktorými... učiteľka účta je perfektná minule nám zakývala keď šla domov.. spýtala sa nás na 8 hodine na delenom účte či nechcem kávu alebo čaj si uvariť, že nám spraví a tak
nemam rad ucitelov ktori diskriminuju ziakov ktori maju horsi prospech... ucitel ma byt ku kazdemu rovnaky , ma byt neutralny , a vyrovnany , a nie polka z nich uplny looseri ze tento ma 4rky , tak to je bastard , na toho serem , a hukaju po nom ako chori
Ak je ucitel dobry nech je dobry ku vsetkym ak je ucitel zly nech je zly ku vsetkym rovnako..... ""vyucoviacia metoda"" je ich vec to mi je ukradnute.....
Ale strasne vela ucitelov je povrchnych , chovaju sa k ziakom podla toho ktori su im sympaticki a ktori nie..... a vela krat je to tak aj pri znamkovani ....
ak to preženieš podlizováckym spôsobom, budeš im otravný a na príťaž - zlé..
ak budeš neslušný a arogantný, isto ti už viac nevyhovejú skôr pohoršia..
treba nájsť tú správnu cestu, ktorá ej ale u každého učiteľa iná.. no a nie s každým si môžete "padnúť do oka".. vždy sa proste nájde niekto, kto nám nesadne.. ako učiteľ študentovi, tak žiak učitelovi..
Na výške je to v pohode, liberálny prístup a nestáva sa často, že by niekto prejavoval zvláštne úchylky buzerovať študentov ...
Ale na strednej a základnej akosi nebola mentalita učiteľov v súlade s mojou povahou natoľko, aby som s učiteľmi dobre vychádzal, hlavne u tých konzervatívnejších a autoritatívnejších ...
Niektorí by ma označili za drzého fagana, niektorých by som ja označil za diktátorov neschopných prijať názor, či diskutovať so žiakom ...
A niektorých bohužiaľ za jedincov, ktorí majú problémy sami so sebou, čo nehovorím kvôli tomu, že mi vadili, naopak, mne sa celkom páčilo, keď po nás zemepisárka ziapala na plné hlasivky, že ju nerešpektujeme ako matku, prípadne vyhadzovala lavicu do vzduchu a trieskala ňou, ale objektívne niekto taký asi na prácu s mládežou vhodný nie je ...
Ale všetko to mi teraz chýba, nemám na koho frflať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Čau Ďuri!
Čauko, čo máš?
Aaaale vieš, s B*****u zase...
Jaaaj Saška... Nechcel by som.
Kiež by to bolo takto so všetkými
Ale strasne vela ucitelov je povrchnych , chovaju sa k ziakom podla toho ktori su im sympaticki a ktori nie..... a vela krat je to tak aj pri znamkovani ....
No a ja niekde tak inde onak
ak si slušný, budú ústretový..
ak to preženieš podlizováckym spôsobom, budeš im otravný a na príťaž - zlé..
ak budeš neslušný a arogantný, isto ti už viac nevyhovejú skôr pohoršia..
treba nájsť tú správnu cestu, ktorá ej ale u každého učiteľa iná.. no a nie s každým si môžete "padnúť do oka".. vždy sa proste nájde niekto, kto nám nesadne.. ako učiteľ študentovi, tak žiak učitelovi..
A ozaj perfektne s učiteľmi zo základky, konečne si obe strany môžu utriediť, koho znášajú nadštandardne a koho vôbec.
Ale na strednej a základnej akosi nebola mentalita učiteľov v súlade s mojou povahou natoľko, aby som s učiteľmi dobre vychádzal, hlavne u tých konzervatívnejších a autoritatívnejších ...
Niektorí by ma označili za drzého fagana, niektorých by som ja označil za diktátorov neschopných prijať názor, či diskutovať so žiakom ...
A niektorých bohužiaľ za jedincov, ktorí majú problémy sami so sebou, čo nehovorím kvôli tomu, že mi vadili, naopak, mne sa celkom páčilo, keď po nás zemepisárka ziapala na plné hlasivky, že ju nerešpektujeme ako matku, prípadne vyhadzovala lavicu do vzduchu a trieskala ňou, ale objektívne niekto taký asi na prácu s mládežou vhodný nie je ...
Ale všetko to mi teraz chýba, nemám na koho frflať ...