mam iba jednu starsiu sestru, ale malokedy spolu vychadzame dobre...vacsinou sa iba hadame...najlepsie vztahy mame medzi sebou vtedy ked sa spolu nerozpravame
Zle..so sestrou...Je úplne iná povaha ako ja, je po otcovi a celkovo je nerváčka a pretvárka..neznášam takých ludí..a odmalička na mňa žiarli, preto ju nemám rada
ked sme boli so setrou mladsie, doslova sme sa tahali za vlasy, vrieskali na seba a podobne...teraz mam pocit, ze ma dost tazku povahu...ale na druhej strane ju mam strasne rada a myslim, ze aj ona mna
mám jeden kus súrodenca. takzvanú sestru. a občas sa hádame, a aj tak ju mám rada a neviem si predstaviť, že by nebola.
súrodenci sú tí najbližší ľudia, ja nechápem, ako môže niekto povedať, že svojho brata/sestru nenávidí. ok, nemusíte dokonale vychádzať, to sa nedá. ale aspoň nejaký prirodzený rešpekt toho druhého, nikdy neviete, kedy sa dostanete do situácie, že budete jeden na druhého odkázaný.
mám troch starších bratov, z toho dvaja sú nevlastní.... ale so všetkými vychádzam dobre, aj keď isté kritické povahové rozdiely sa proste občas prejaviť musia
ako kedy, ale väčšinou sa stále hádame a proste môj brat je strašne trápny a ma iba 12 a myslí si o sebe že je neviem čo tak sa s nim asi týždeň nebavím 3 dni je Ok a potom znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
idol, radca, sprevádzač životom, pomáhač v ťažkých obdobiach a vysvetľovač toho dôležitého pre život.
milujem ho.
ťsja bial kaěyňa kaoˇur sˇim maloěva
súrodenci sú tí najbližší ľudia, ja nechápem, ako môže niekto povedať, že svojho brata/sestru nenávidí. ok, nemusíte dokonale vychádzať, to sa nedá. ale aspoň nejaký prirodzený rešpekt toho druhého, nikdy neviete, kedy sa dostanete do situácie, že budete jeden na druhého odkázaný.
a s druhým v pohode, toho mám celkom rada..
a segra.. ak by mala o koliecko viac tak by to bolo idealne
ale aspoň vidíš ako to chodí a navyše je v puberte.. nevie čo so sebou..
netvrdím však, že ho nenávidím.. síce ho fakt nemusím.. ale keby ho napr. vonku niekto mlátil tak asi zakročím..
Aj s vlastným bratom aj s nevlastnými súrodencami
rodinu si nevyberieš... aj tie najväčšie svine majú súrodencov.. alebo rodičov... tak ok, uznávam, že môj názor je príliš idealizovaný