Už asi pred troma dňami som pobabral plachtu na zahlávku od atramentu a neviem si s tým rady.Mama na to ešte neprišla a ani nechcem aby na to prišla,dnes som sám doma do večera do vtedy to musím nejako vyčistiť a musím to vysusiť a na
@fuyt Skús. Ale vravím, zmizík je lepší. Ten sme kedysi používali aj v škole. A kúpiš ho hocikde za nejakých 50 centov, približne. A aká veľká je tá škvrna. To ti vytieklo pero, či?
@mirka7 Dobrý nápad,ale najprv skusím to vyčistiť,nechce sa mi isť do tesca a neviem či tam vôbec budú mať..Všetky obchody sú inak zatvorené ..
@mickeymouse1 Áno vytieklo.Ale nebolo tam toho veľa,tá najväčšia má asi 2x2 cm a ostatné sú také menšie body,totiž keď som ho bral preč tak tam ešte pokvapkali asi 3 malé bodky..Skúšal som alpu,to som niekde čítal ale nejak to nešlo dole..A čo to mám vo vedre s práškom na pranie a s mydlom tak to šlo len trochu dole ale stále to je viditeľné.
pouzi akekolvek rozpustadlo napr. riedidlo, lieh, nejake tekute chlorove bielidlo, alkohol, mozno aj odfarbovac laku na nechtoch apod. a mozno to ta plachta prezije xD
Pre buducnost sa uc AJ aby si zvladol dat do googla nieco ako: How to Remove Ball Point Pen Ink....neuveritelne sa ti to zide informacie budes mat rychlo a nebudes s tym otravovat ostatnich
Aj tak to nejde,dal som na škvrnu riedidlo,počkal som asi 20 sec nech to nasiakne potom som dal do teplej vody,počúchal a stejne to tam je .. Ach .. neviem čo s tým Už asi jediná šanca je len sa priznať..
@fuyt To na CD-čka nieje pero, ale centrofixka. To nevyčistíš ničím. Ja som si myslel, že to bol klasický modrý atrament do plniacich pier, ktorý sa predáva v takej sklenenej fľaštičke. Potom máš smolu.
Jasné,centrofixka No nič,už mi to došlo hneď ako sa to nevyčistilo v tom prášku na pranie..lebo podľa mňa atrament by sa vyčistil aj v tom Takže,poviem mame,že kúpim novú plachtu za moje peniaze .. Ale .. aj tak vám ďakujem všetkým za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@2 Nemám zmizík
@3 Díky,snáď to pôjde
@mickeymouse1 Áno vytieklo.Ale nebolo tam toho veľa,tá najväčšia má asi 2x2 cm a ostatné sú také menšie body,totiž keď som ho bral preč tak tam ešte pokvapkali asi 3 malé bodky..Skúšal som alpu,to som niekde čítal ale nejak to nešlo dole..A čo to mám vo vedre s práškom na pranie a s mydlom tak to šlo len trochu dole ale stále to je viditeľné.
Pre buducnost sa uc AJ aby si zvladol dat do googla nieco ako: How to Remove Ball Point Pen Ink....neuveritelne sa ti to zide informacie budes mat rychlo a nebudes s tym otravovat ostatnich