Trcim v nemocnici uz od stredy, bydem tu do buduceho piatku a uz neviem co mam robit. Mam tu na izbe este 3 baby - 2 v mojom veku, z nich jedna rozprava madarsky a ja neviem madarsky az tak uzasne, takze s nou je to narocnejsie a este jedny 31 rocnu, ktor
tiež som ležala s mononukleózou, našťastie len 5 dní... spala som tak 20 hod denne, zvyšok boli návštevy alebo som sa snažila učiť (to som väčšinou zaspala znova).
Povedala by som našim nech mi prinesú ntb a už by som sa nenudila..
1. môžeš byť na nete.. ak by nebol net (fakt netuším či nemocnice majú, lebo kamarátka si brala ten prenosný internet) tak by som to videla na the sims
2. asi by som písala nejaké poviedky.. dlhšie ako dve hodiny by ťa to nebavilo síce, ale aspoň by som sa kreatívne činila
3. čítaj si knižku/uč sa volačo
4. spala by soooom
5. keď tam máš tie papiere tak by mi stačila ceruzka a kreslila by som spoluležiace neviem kresliť, ale po tolko čase by to bolo určite premakané
6. nájdi nejakého mononukleózového chlapa a konverzuj
Nájdi si tam veci s ktorými cvičiť... zdvíhaj telku prípadne postel... keď to bude málo tak posteľ s pacientom... daj si šprinty cez chodbu a sprav velkolepý návrat ako ROCKY
@hoperpohroma : no tak ale ty si bola mesiac doma, predpokladám že si ani nič nebrala keďže anitibiotiká sa na mononuleozu dať nemôžu. Ja som bola doma mesiac, potom dva týždne v nemocnici na infúzkach, potom mi kázali byť ďalší mesiac doma ale to som už bola len dva týždne lebo som musela ísť do školy na maturitu. ( a to som ja ešte nedopadla stále najhoršie)
Tiež som bola na infekčnom minulé leto,prvý týždeň úplne sama na izbe.. bez ludí,bez všetkých vecí. Čiže som sa aspoň konečne vyspala do sýtosti..fakt celé dni som len spala..
ja som tiez lezala s mononukleozou, mala som tam nejake papiere a snazila som sa pisat, alebo som sa rozpravala s kolegynou, co som mala na izbe... ale vacsinu casu som spala
my sme sa prechádzali po oddelení a haluzili.. ale je pravda, že chalani mali hneď vedľa izbu a v spoločenskej sme haluzili.. ale to bolo na inom oddelení
Internet mam, ale len ma mobile a kedze som ho precerpala, znizila sa mi uz beztak pomala rychlost a kym mi nacita napr. tuto stranku s mojim forom, stihnem odbehnut na wc a naspat."Rychlost" tohto internetu a mojho spomaleneho mobilu dokopy... moc toho na nete neurobim. Znie to sice cudne, ale uz aj net ma nudi. Keby mi aspon nacitalo videa na youtube..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď som ja ležal tak som videl asi 200 dielov MASH-u a prečítal som zoštyri knihy...
ked som mala mononukleozu som bola normalne doma a vsetci mali pici..
ale keby som mala prístup k internetu, tak by som žiaden problém nemala O.o
tak neviem, ja som hrávala celé dni Simsov, čítala knihy a časopisy čo som povedala nech mi donesú, kreslila si a učila sa
chod na detske odd. a hraj sa s detmi abo chod na geriatriu a prehovor nejakych starych ludi nech ti odkazu vsetko do zavetu
s internetom by som sa asi nenudila
1. môžeš byť na nete.. ak by nebol net (fakt netuším či nemocnice majú, lebo kamarátka si brala ten prenosný internet) tak by som to videla na the sims
2. asi by som písala nejaké poviedky.. dlhšie ako dve hodiny by ťa to nebavilo síce, ale aspoň by som sa kreatívne činila
3. čítaj si knižku/uč sa volačo
4. spala by soooom
5. keď tam máš tie papiere tak by mi stačila ceruzka a kreslila by som spoluležiace neviem kresliť, ale po tolko čase by to bolo určite premakané
6. nájdi nejakého mononukleózového chlapa a konverzuj
pozeraj, čítaj, hraj sa, uč sa,...all day long
Nikdy nebola nuda proste!
Inak vdaka za rady, niektore su vazne super