@37 Tak to si vystihol. A každou zmenou je to len HORŠIE a HORŠIE, dnes som sa tak nasrala, že som im napísala, že sú to totálni ignoranti, ktorých absolútne nezaujíma, čo chcú užívatelia, diktátori a obmedzenci a že tie ich trápne reklamy po meste sú (okrem toho, že sú neskutočne trápne) úbohé a zúfalé a zavádzajúce a klamlivé. A to preto, lebo neboli ani schopní napísať dokedy bude fungovať ten starý, pričom by fungovať ešte mal, ale keď sa prepneš, tak sa už nedostaneš späť, čo je TOTÁLNE SVINSTVO!!!
A tiež som dnes pindala na to, že napríklad tuto je fajn, že každý vie (alebo si to proste môže ľahko zistiť), že Birdz je vďaka Tomášovi a že sa sem tiež zapája a zaujíma sa o to, čo by tu ľudia chceli alebo nechceli a môže sa naňho každý obrátiť, keď potrebuje a keď urobí novú verziu niečoho, tak sa dá aj naďalej používať aj tá stará, ale na pokeci, okrem toho, čo som pred chvíľou napísala, sa boja zverejniť si čo i len nejaké prezývky alebo čo, všetci sú tam anonymní, len sa trápne podpisujú ako Azet tím, nieto ešte celé mená či fotku dať, PRETOŽE KEBY ICH NIEKTO SPOZNAL, TAK BY IM ĽUDIA PORIADNE NAKOPALI RITE!
Postupne sa pýtam ľudí, čo poznám odtiaľ, na nejaký iný kontakt a môžem sa im na to potom vykašľať.
@Krutafunebracka milé, že sa ma zastávaš, ale nie vždy som taký ako píšeš. Ako niekedy necháme aj starú verziu niečoho, lenže aj Pokec nechal starú verziu. Začiatkom júna spustili Nový Pokec a doteraz súbežne existoval aj starý aj nový. Čiže aj oni dali na výber dvoch verzií.
A predpokladám, že to obdobie končí a bude už len čoskoro iba nový...
Ani na BIRDZi nie sú všetky verzie donekonečna, napr. fórum teraz je nové aj staré, ale možno o pár mesiacov bude iba nové.
a všetci celú dobu od júna do teraz bolo v pokeci "VYPNÚŤ POKEC BETA" vpravo hore, ale mám pocit, že to "vypnutie" zrušili, lebo rušia celý starý pokec, a tak bude už len nový. Niekde som čítal, že dnes/zajtra/pozajtra, v týchto dňoch má zmiznúť starý pokec úplne.
@tomas Tak ja viem, ale tuto je to úplne iné, pretože tam to všetko stále iba zhoršujú, možno na pár výnimiek, ktoré ale i tak nie sú ani poriadne dotiahnuté a sú tak nepodstatné, že sú úplne bezvýznamné oproti všetkému tomu, čo pokašľali.
Ale nehorázne ma nasralo, že to už teraz nejde zrušiť a bez varovania, pričom spolužiak povedal, že ten starý má byť funkčný do konca septembra (vraj sa to dozvedel cez nejaké známosti, ale neviem ako to teda je) a navyše to, že „čoskoro“ nie je žiaden dátum, je to len zákerné svinstvo.
A ešte sú tak drzí mi napísať, že dúfajú, že si na ten nový pokec čoskoro zvyknem. TRT! Tipujem, že viacero ľudí sa na to skôr či neskôr vykašle, kto má na nich mať nervy?! A žiadne problémy nikdy neriešia, len ešte aj vytvárajú ďalšie a neberú do úvahy, čo chcú a nechcú užívatelia, bodaj by sa im to poriadne vrátilo a všetci by časom odtiaľ odišli a skončili by na smetisku! Myslia si, že sú neviem čo, nejaký „nadľudia“ alebo čo?!
@Krutafunebracka no je pravda, že v JÚNI keď spustili "skúšobný Nový Pokec", tak tvrdili, že POL ROKA budú existovať obidva súbežne (a mám pocit, že prebehli len 3 mesiace a nie pol roka, čiže čakal som, podľa ich vyhlásení z júla, že to bude tak do novembra možno decembra obidva).
Hm no neprajem im nič zlé, ale vlastne ma nejaký Nový / Starý Pokec nezaujíma... (Teda zaujíma, čisto z profesionálneho hladiska, ako autor Birdzu musím sledovať situáciu na trhu a správanie konkurencie, ale ako uživateľa ma Pokec už veľmi nezaujíma)
@lion11 každému sa páči niečo iné (viď anketu), niektorým sa to páči, niektorým sa to nepáči a niektorým to je jedno, lebo Pokec nepoužívajú tuto je anketa:
Rpcky uz funguju, hlavne problemy su odstranene. Nespocetne mnozstvo userov,dnes letelo von. Kontakt ma co robit do konca tyzdna. Ale hlavne je ze nic sa menit spet nebude dizajn ostava a ludia sa uz ukludnili..To velke halo uz skoncilo..O mesiac o tom nikto ani nestekne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Postupne sa pýtam ľudí, čo poznám odtiaľ, na nejaký iný kontakt a môžem sa im na to potom vykašľať.
mimochodom, ten link je:
» betapokec.azet.sk/sluzby/system/s...
skúšal som aj namiesto betapokec napísať novypokec, ale výsledok bol rovnaký
A predpokladám, že to obdobie končí a bude už len čoskoro iba nový...
Ani na BIRDZi nie sú všetky verzie donekonečna, napr. fórum teraz je nové aj staré, ale možno o pár mesiacov bude iba nové.
Ale nehorázne ma nasralo, že to už teraz nejde zrušiť a bez varovania, pričom spolužiak povedal, že ten starý má byť funkčný do konca septembra (vraj sa to dozvedel cez nejaké známosti, ale neviem ako to teda je) a navyše to, že „čoskoro“ nie je žiaden dátum, je to len zákerné svinstvo.
Hm no neprajem im nič zlé, ale vlastne ma nejaký Nový / Starý Pokec nezaujíma... (Teda zaujíma, čisto z profesionálneho hladiska, ako autor Birdzu musím sledovať situáciu na trhu a správanie konkurencie, ale ako uživateľa ma Pokec už veľmi nezaujíma)
» www.birdz.sk/forum/pouzivate...
aa starý bol lepší kua šak ani rpčky mi nejdú prečítat
...lol,,to neje o pokeci (nevravim ze to neje chujo*ina,,vlastne vravim ze ano XD) ale o pocitaci,,lol
prosiiim ked budete vediet jak sa vypina new pokec tak mi dajte vediet
ten new pokec je debilina!!!