Urcite to to uz bolo, ale nemyslim si, ze to vadi
Mam na mysli cely vas jeden typicky den v tyzdni ktory nie je vikendom.
Priklad: Vstanem o deviatej, urobim si ranajky. O desiatej idem do fitka. Osprchujem sa a o jedenastej idem do prace. Atd..
Chapem ze nie kazdy ma stale dni rovnake a to hlavne studenti, mozte to teda ponat ako chcete, kludne napisat svoj najobubenejsi pracovny den, alebo tak
A napiste aj ci ste takto spokojni alebo vam to nevyhovuje, chceli by ste robit este nieco na co nemate cas, atd.
vstanem o piatej, o 5:40 som v aute, o 6:00 som v robote, tam si kupim ranajky a kavu v automate, drtim klavesnicu az do 9:00, kedy si dam dalsiu kavu, o 10:30 zacnem kolegov otravovat s vetami "kedy ideme na obed?" alebo "co budeme obedovat?", o 14:00 si dam dalsiu kavu a o 15:00 ficim domov ako na koni
Vstávam 5:30. Raňajky, škola, obed o pol štvrtej, spím,jem, cvičím,jem,učím sa, večera, idem spať cca 22:00. Každý deň okrem víkendu stále dookola tak isto. Som spokojný
teraz mam skolu vcelku neskoro, takze vstanem okolo pol 8, dam si ranajky, zvacsa jogurt, osprchujem sa, vyberiem si, co si obleciem, namalujem sa, umyjem si zuby a vsetko to typicke
vyrazim asi okolo tej 8:30
som v skole, idem na obed, zas som v skole
koncim asi o 18 kazdy den, to idem na intrak, dam si nieco na veceru a potom zvacsa idem s niekym na pivo, Kofolu, vino, len tak niekam von alebo tak
vrátim sa, urobim vsetky hygienicke ukony, nieco prepisem, popocitam, precitam, naucim sa, lahnem si do postele okolo 22, este som nejaku hodinku - hodinku a pol na mobile, idem spat
Vstavam o 7:00 , dam si sprchu, ranajky a o 8:30 idem do prace. O 15-16-tej sa poberam z prace a idem kupit nieco jest , pridem domov, sa najem a idem von alebo zapnem ntb a pozeram co nove., vecera, sprcha a vecer/v noci okolo jednej idem spat
Posledne mesiace mam skoro vsetky pracovne dni dost totozne, preto mi aj napadlo zalozit toho forum, ked som si to uvedomila.
Vstavam 7:30 - dam si kavu, malujem sa atd., pozeram pri tom vzdy telerano a 8:30 odchadzam do prace.
Cca 9:00 - 17:00 som v praci.
Po praci casto musim ist nieco vybavit kedze rozbieham podnikanie, ale v takom pripade sa snazim odist z prace skor tak, aby som max o 18.00 bola doma.
Doma sa len prezleciem a odchadzam behat, pred 19.00 som doma.
V pripade ze po praci nic nemam, idem behat rovno z prace niekam do lesa pripadne na iny trening, kazdy den po praci beham/cvicim. Prichadzam skoro vzdy domov pred 19.00.
Osprchujem sa, urobim si veceru a 19.00-20.00 pozeram spravy.
20.00-21.30 si citam.
21.30-22:30 pozeram telku alebo serial.
22:30-23:00 si chystam veci na dalsi den, pisem dennik a robim posledne pripravy pred spanim tak, aby som 23:00 lezala v posteli a zaspavala.
Asi to znie dost nudne, ale myslim ze som so svojim dennym programom spokojna :`D A nahodou vidim ze ostatni to maju zatial podobne nechodievam cez tyzden velmi von lebo proste hrozne moc potrebujem ten svoj cas doma od osmej do jedenastej kedy si citam, riesim a planujem svoje veci atd, som proste sama. Nechcem uz byt po siedmej inde nez sama doma, aj ked nie vzdy to vyjde
V piatok a cez vikendy chodim von na pivo atd, ale pracovne dni mam hrozne rada taketo rovnake a organizovane, velmi rychlo potom plynu jeden za druhym a cez vikend sa viem potom uvolnit a nic neriesit lebo vsetko mam done..
vstavam okolo 7:45, kedze do roboty chodim na pol 9 - vela ludi sa mi cuduje,ze tak neskoro,ale ja si len umyjem zuby,tvar,obleciem sa a idem..ranajkujem az v robote
ptm teda robim az do piatej-pomedzi to pauza na obed, jedlo, prevetranie sa a pod....ptm bud veceriam doma nieco alebo sa dohodnem s frajom, kamoskou a ideme sa niekam najest
a vecer mam stale iny, ak nejdem von, hrat hry alebo do cajovne, tak doma bud cvicim alebo idem niekam na zumbu,kukam serial, popr. nejaky program s frajerom, etc. a spat chodievam az okolo 12
o 7:15 mi zavolá mama, pretože kvôli liekom prespím asi 5 budíkov a rozhodla som sa riešiť to takto. tá so mnou hovorí až do momentu, kým si nezačnem variť čaj. o 8 odchádzam z bytu, o 9tej som v práci (ideálne), vyrobím si džús, kávu, dotrepem ku kompu, cca tak polhodinu sa hrabem v mailoch a vyťahujem z nich podstatné veci, ktoré si dávam na to do list, potom prejdem to do list,v hlave si určím priority a ďobem. málokedy sa stane, že nemám meeting, takže dajme tomu, že už o 10 mám meeting, o pol 12 na obed, o druhej meeting skončí a ja som rada, ak z môjho to do listu zmizne aspoň polovica.
jo a veľkú časť dňa trávim komunikovaním s helpdeskom lebo proste sa nám niečo posere na stránkach, nefungujú tools a tak.
som spoko...teraz od oktobra to bude trocha ine,lebo budem chodit na viacero tanecnych kurzov (asi 4-5) cez tyzden, takze budem chodievat menej von, resp. cez vikendy viac
vstávam tak 7:00 - 7:20 niečo medzi tým .. umyjem sa, oblečiem,urobím si papať, kávu pozriem správy na nete, youtube, hocičo, hodim kako upracem si postel, riady nachystam sa a o deviatej idem do práce .. 9:15 prichádzam a prvú kávu (silnú ale malú) si robím o 11:45 kedy si dam aj nejaku drobnosť na jedenie .. potom o druhej si davam jablko s dalšou menšou kavou aj so smotanou ... 15:15 - 15:30 obedujem ... zvyčajne .. a 19:00 opušťam pracovisko
vyhovuje mi to pretože pracujem iba 15-16 dni do mesiaca a najviac mi asi vyhovuje uvolnena atmosfera na pracovisku a pomerne už dobre vzťahy s kolegami .. a to že nikdy nerobím po sebe viac ako 3 dni je dosť vyrazny bonus na ktory som si velmi rychlo zvykol
a po tej 19:00 si vačšinou chodim nakupiť do lidlu a keď dorazim na bt urobim si malu večeru, osprchujem sa .. a podla programu ak nejdem von tak si dám pohár vína pri nejakom filme,telke alebo len tak internetujem a relaxujem
aha, po práci to je zakaždým inak. posledné dva týždne som zakaždým z práce bežala na divadelnú skúšku.
inak si zájdem niekam sama so sebou a čítam knihu.
alebo bežím rovno domov, pretože mám doma nového kocúra a musím skontrolovať, čo zas zničil.
stretávam sa s kamošmi, mám couchsurferov, je to zakaždým inak.
takže pevná je asi len tá časť, čo som v práci.
@mouselet no u nas sa neriesi pracovny cas moc alebo obedna pauza kolko trva a take, akoze je na tebe odkedy do kedy tam si a nikto to nesleduje, nemusis tam ani prist ale mozes pracovat napr z kaviarne alebo domu, takze sa to neda ani trackovat moc.. takze ano, byvam tam vacsinou asi kratsie nez by som mala podla zmluvy byt ale zase ked sa raz za cas nieco vyjebe nemam problem zostat aj do vecera a neriesim, alebo casto ideme s kolegami cez vikend do cajovne a pracujeme tam, proste len tak.. takze neriesim a odchadzam ako mi treba a ked mam vsetko hotove chapes asi co tym chcem povedat
Takže môj typický pracovný deň:
4:00 vstávam, umyjem sa, oblečiem, namalujem, ucesem
5:03 nastupujem do autobusu, cestujem
5:40 prichádzam do práce, prezliekam sa
6:00 - 14:00 pracovné povinnosti zahŕňajúce toaletu, krmenie, kúpanie, chystanie iekov, písanie dokumentácie atď...
15:00 príchod domov
15:15 zapinam the Sims a hrám
16:00 idem do sprchy
17:00 učím sa
19:13 idem na autobus ku priateľovi
20:55 prichádzam ku priateľovi
21:00 premenlivá zábava (film, pivko, poker, nieco pikantné )
22:00 spim
vstanem kedy sa zobudím, väčšinou okolo 7:30-8:00 sa vykotúlam z postele, zapnem rádio, poodpisujem na správy, spravím si raňajky a o 9:00 sadám k PC a idem pracovať. Obed zvyčajne okolo 11:30 - 12:00. Končím okolo 15-16:00, záleži koľko je roboty. Niektoré dni tam mám počas dňa stretká, inokedy viac telefonujem a odpisujem na maily ako robím. Ak je toho veľa, nemám problém potiahnuť aj dlhšie. No a niektoré dni ešte riešim po večeroch nový biznis, ktorý som nedávno rozbehol (vlastne niekedy aj počas dňa, ako stíham a ako je treba).
@erixa wow toto ma zaujalo, mozem vediet kde pracujes? a co sa ucis, chodis aj do skoly? a tvoj priatel byva dve hodiny od teba a ty kazdy den cestujes k nemu busom, aby ste hodinu pozerali film?
ked idem rano cvicit tak vstavam o 8
9-10 - cvicim
10-13 pridem domov osprchujem sa, idem variť - prichystam si jedlo do prace (na cely den) , pozrem co sa deje na nete, poučím sa do školy -na kurz
13-14 s frajerom obedujeme a pustime k tomu jeden diel nejakeho serialu
14:20 vyrážam na trolejbus do práce
15-23 robím
23:40 dojdem domov a bud chillujeme a bavime sa s frajom alebo si kazdy robime co chceme na nete ...
okolo 1am idem spať
toto je môj oficiálny rozvrh aj keď sa mi málokedy podarí dodržať každý bod
6:00 - 7:00
-vstať
-osprchovať sa, umyť zuby, vyčistiť tvár
-naraňajkovať sa
8:30
-dať si čaj
-meditácia
-internet (ak mám nedokončené úlohy) alebo čítať knihu
10:30-12:00
-cvičiť
12:00-13:00
-navariť ak nie je obed / kúpiť potraviny
13:00-14:00
-čítať knihu, tvoriť / práca
-spraviť povinnosti v zozname (konkrétne čo mám v keep alebo v kalendári)
21:30-22:00
-spánok
-ak sa nedá, čítať knihu
ale zvyčajne to vyzerá tak, že spím do dvanástej, dám si čaj a pozerám sprostosti do večera :/
@h8u pracujem ako sestra v domove dôchodcov, chodím externe na ošetrovateľstvo a ku priatelovi nechodím kazdy vecer, ale tak cca 2-3 krát do týždňa a cestujem 2 autobusmi po pol hodine a medzitym cakam asi tristvrte hodinu
Ak idem do prace, tak vstanem 5:56 a tak 7:12/20/30 odchadzam.. robim si robotku, ak mam malo tak sa idem prejst po obchodoch a potom na obed a z roboty odchadzam podla toho, aka je situacia.. niekedy 15:30, niekedy 16:30 a niekedy na obed a zbytok si davam home office.. okolo 5 idem so psom a potom skvasim vonku na birelli alebo tak vacsinou a vecer pozeram netflix takze idem spat vacsinou (p)o polnoci, lebo bingujem
Ked som na HO, tak vstanem vacsinou 8:30, zapnem nb aby som bola online pripadne vybavim nejake surne veci a potom idem so psom a pp venceni si urobim ranajocky a potom pracujem stale.. vacsinou si pradoxne ani nevarim, takze sedim za nb skoro cely den a v pauzach sa chodim mojkat s peskom
uplne kazdy jeden den vstavam inokedy, ani tak, ze pondelok vzdy rovnaky cas, ani nic podobne
cize vstavam 2-2,5 hodky predtym, ako musim niekde byt
pripadne o 6:40, ak mi aj den zacina neskor nahodou
totiz zobudim sa hodinu pred budikom a picujem do vankusa, potom pri budiku opustim postel
dam si kavu, ranajky, odvapujem si hlavu, osprchujem sa, upravim, vezmem veci, precitam notifikacie
pridem do skoly/prace neskoro (lebo som este len 3 hodiny hore predsa)
medzi 9-11 si dam nejaky snack, vtedy mam vzdy taku hypoglykemiu, ze som na zomretie, aj keby som ranajkovala cele upecene prasa
trpim dalej skolu/pracu
medzi 12-14 ako kedy obedujem
presuvam sa po skole skoro kazdy den do prace, tam koncim o 18:30
idem domov, niekedy cestou nakupit
doma si dam veceru, upracem izbu, dam prat etc, a cakam na frajira, alebo idem z prace rovno k nemu
ak som vecer sama, tak pozeram motivacne videjka na YouTube, marnim hodiny na reddite, citam, pisem si svoje myslienky, telefonujem
cely den popri tom chorobne vela vapujem a scrollujem reddit, pisem si vkuse do diara a pudrujem sa
Budík o siedmej, pomaly cesta do práce (MHD), o ôsmej pred príchodom do práce do Terna na tresku a dva rožky.
Prídem do práce, pripravím si na stôl raňajky, kávu, pohár vody.
Robím do 10-10.30, idem si po nejaké ovocie.
O 12 obed.
Po obede druhá káva, medzi treťou štvrtou už sa mi tam nechce byť a odchádzam for the day.
Potom idk, buď som s priateľkou (pred školou sa ešte dalo ) alebo čo.
A večer som chodieval behať viac ako chodím teraz počas školy
Do prace vstavam o 6:50 a o 7:30 som v praci.
V praci som od 7:30 do 15:30 medzitym mam aj obed ale kedze mam pracu, kde cely den sedim za pocitacom, tak mam cas chodit po vsetkych moznych strankach a stravit cely den v praci aj na birdzi.
Z prace prichadzam domov okolo 16 a dam si sprchu, najem sa a idem si pospat. Spim asi do 18 a potom som vacsinu casu zase na internete alebo si citam knihy az do 22-23 kedy chodievam spat.
Tak ja ráno vstanem o 6:00, umyjem sa, nachystám si veci do práce, nakŕmim zvieratká, poprípade stihnem ešte vypiť kávu. O 6:50 odchádzam na vlak. Do práce prídem 8:30, ak nemeškajú vlaky, a od 9:00 sa nezastavím.... O 19:45 idem opäť na vlak a domov prídem buď 20:45, alebo 21:45 ak nemeškajú vlaky. osprchujem sa, najem a idem trošku sem, poprípade zahrám hru. Spať idem tak za hodinku. Obedná pauza v práci nejestvuje.
Pridem do roboti nadrbani, treba mi srat no upratovacka je prave v zachode tak pucim pol hodinu. Do tej pol hodiny pridu 3 ludia ze neicu chcu. Konecne sa vyserem dam si kavu. Do obeda robim okrem hlavnej veci dalsich 5 a zastupujem dalsie 3 pozicie lebo si tam nevedia urobit svoju pracu poriadne lebo kazdy nieco chce hned. Po obede vytriezviem. Znova okrem ohlavnej veci robim dalsich pet inych a zastupujem dalsie lebo si tam nevedia urobit svoju pracu poriadne.
6:30 vstavam, ranajky
6:45 - pripravujem sa na den (obliekanie, hygiena etc)
7:30 - idem do prace
12:50 - obed a pomaly idem z prace do skoly
13:30 - prednasky v skole
17:00 - zo skoly domov
Do 19h -ytb vramci oddychu
19:00 az 00:00 - robim zadania, ucim sa alebo ked mam volnejsie hram hry ci kukam ytb
Pracovny akoze pracovny den, ked idem do prace:
Vstanem, urobim zo seba cloveka, idem na bus, v buse alebo tesne po prichode do prace vypijem ranajky, pridem, dam si kavu, zo 2 hodky (vacsinou menej) sa tvarime, ze pracujeme, ideme na obed, mame siestu a kavicku, cca 3 hodky nieco robime, idem do pice.
Vecer relaxujem.
Dni kedy som v skole budu tento semester skoro kazdy den skola-sport-spanok a neviem sa dockat
vstávam podľa toho, ako mi začína škola, najneskôr však o deviatej, aj keď nemusím nikam ísť. ranná klasika, raňajky, káva, sprcha, namaľovať sa, obliecť sa atď.
doobeda som väčšinou v škole. ak školu nemám (napr. v pondelky) tak doobeda si buď idem nakúpiť, varím obed alebo sa nejako inak efektívne snažím využiť čas.
poobede som skoro stále v pohybe, buď chodím za deckami doučovať angličtinu alebo idem von s priateľom. občas mám však aj lazy afrernoons a volím radšej pozeranie serialov, knihu alebo inú pohodlnú aktivitu.
večer som zvykla cvičiť alebo behať, no momentálne sa budem po večeroch nútená venovať povinnému čítaniu, diplomovke a iným príjemným študentským aktivitám
Vstanem o 5:41, skultúrnim sa, o 6:20 idem z domu na bus, na električku a na bus, o 7:15 som v práci, prezlečiem sa do bieleho, uvarím si čaj, niečo zjem a popritom zapnem počítač, otvorím maily a potom robím, medzitým možno stihnem dať si kávu, o 11:25 sa idem prezliecť a ideme hromadne na obed, o 12:00 sa znova prezlečiem a robím do 15:25, idem sa prezliecť a idem domov alebo sa ešte zastavím v obchode.
A doma možno niečo upracem, uvarím, operiem, popritom čumím do mobilu a keď príde muž z práce, pozeráme Dextra.
vstavam pred vychodom slnka,polhodinu meditujem.o osmej zacinam pracovat,o 11tej zjem lahke jedlo,dalsi chod si dam o siestej,vecer vonku sa prechadzam naboso,pred spanim meditacia a spanok
Toto bol môj štvrtok..použil som orientačné časy :S
8:10 zazvonil budík, pustil som expres, spravil kávu, kým trocha vychladla spravil raňajky, papal
8:30 pil kávu, dal si 3 cigy, wc, sprcha, zuby, behal nahý po byte
9:10 obliekol, zapálil, sondil FB
9:50 príchod do práce, spravil čaj, robil papiere, čakal na šéfa
11:00 prišiel šef, dali sme klebety, naplánovali deň a začali pracovať
12:00 obed a siesta
do 15 som behal po meste, bankách, prevádzkach, nákupoch
16:30 finish, šiel som kúpiť fornety
16:50 - 19:10 španielčina
19:30 sme šli na pizzu a pivko
22:30 príchod domov, sprcha, zuby, a zapol som AHS, zaspal som
zobudim sa niekde medzi 6-8, podla toho, co mam v plane pred robotou, o 8:40 idem do roboty, aby som tam o 9 bol, niekedy dojdem aj neskor, zalezi, ako sa rozhodnem vacsinou zravam rovno po zobudeni. v robote si poctivo plnim svoje povinnosti hadam sa s kolegom vacsinou okolo 11stej, pol 1, a tristvrte na 3 hovoria nam, ze sme jak stary manzelia obcas sa snazim nazrat nejak rozumne medzitym, idealne posediacky, aj ked to je luxus. snazim sa robit, aby som o 22 mohol ist domov, resp do sprchy a domov, medzitym sa najest. po ceste domov sa snazim neist na pivo, resp ist chlastat. to sa mi vacsinou podari, doma sa pomotam trochu, dokoncim co som nestihol rano-davam prat a podobne a snazim sa tak o polnoci uz lezat. a ked sa mi podari odbocit niekam po ceste z roboty, tak vsetko sa posuva o 4 hodiny snazim sa ist spat tak max o 4, ale to uz viem ze druhy den budem v robote spat niekde v sklade
5:30 vstávam
6:15 odchdzam z domu
7:00začínam robiť ranne toalety pacientom+ich sprchujem/ až do 9:00
9:00 krmim pacientov
10:00 dokončím sprchy pacientom ktorých som nestihla
11:30-12:30 krmim pacientov,poprípade prebalujem a idem domkov ...ale záleží to podľa oddelenia na ktorom mám prax
9:00 vstavam v panike
9:05-09 umyvam sa curam jem vločky umyvam zub
9:10 snazim sa nastartovat moj korab
9:11 inside job !
9:12 pustam gleba a ficim na krizovatku
9:15 ficim po hlavnej
9:30-45 pridem do prace
9:45 predadam do ineho vozu a pustam hardbass
10:00 usmievam sa po peknej casnicke na hrade
11:00 usmievam sa po peknej casnicke v Poprade , ak tam je tak ak nie tak len po peknej predavacke odvedla
13:00 usmievam sa po peknej casnicke v žiline
13 :20 usmievam sa po peknych casnickach a kucharke vo veg bistre
14:00 mracim sa po casnikovi v MT a usmievam sa po platonickej crush z LM v martine , ale aj casnicke
14:00 pustam die antwoord
14 :30 ficim si
15:00 stale si ficim
16:00 obcas su tu hry o zivot v zbernych surovinach s domorodým obyvatelstvom , aka ujo mozem si to zobrat
17:00 davam cash nasim peknym casnickam bez usmevu
17:05 ficim dom kluckujem pomedzi dochodcov na prechode
Vstávam 6:30, prichystám malej raňajky a desiatu do školy.
Približne o pol osmej vyrážame do školy, ktorá je síce len 2 minúty od domu, ale cestou sa na pár minút vždy zastavujeme pri jednom plote (hneď vedľa školy) a hladkáme rozkošnú boxerku
potom prídem domov a buď si idem ľahnúť do nejakej desiatej, alebo idem jesť popri tom pozerám tv..potom si idem zmyť vlasy alebo dačo..napr.dám prať, čo treba a podľa toho aký je deň idem po Bibu do školy (v Po a Ut o 12:50 a ostatné dni 11:35). Doma sa naje a potom sa s ňou učím hodiny, až kým nejdem do práce..
okolo tretej sa začínam chystať do práce (líčenie a tak ) a o 15:45 odchádzam z domu, ak idem pešo..keď je zlé počasie alebo nestíham chodím taxíkom a to o 16:05...
pred prácou si zvyknem spraviť ešte rýchly nákup..
cca 16:20 som už prezlečená na šatni, ťukám do mobilu a čakám na 16:30 aby som sa mohla odpípnuť a začať robiť v práci končím rôzne, podľa potreby, ale väčšinou tak okolo deviatej.
Prídem domov, najem sa, šťukám na mobile, do pozadia hrá telka a cca o polnoci idem spať.
Za posledné 3 mesiace čo som mal full-time režim, ten som si usporiadal až posledné 1-2 mesiace..
5:30 budík
5:40+ vstanem, nachystať raňajky..pobaliť
6:30 mam odvoz na vlak, ktorý mam ďalej... (nerád cestujem busom, plus v tej dobe meškanie kvôli cestarom)
6:50 vlak
7:15 som v práci, jedlo, voda, PC..weby...
9:00 - krátky meetup
11-12: obed
koniec po 15-16 a keďže bolo pekne opäť som išiel vlakom a potom 30m walk domov keďže som sedel celý deň a potom ešte 1-2h tiež vonku
Sem tam HO, počas dňa aj nejaký chill na odreagovanie alebo porady na pár hodín...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Mam na mysli cely vas jeden typicky den v tyzdni ktory nie je vikendom.
Priklad: Vstanem o deviatej, urobim si ranajky. O desiatej idem do fitka. Osprchujem sa a o jedenastej idem do prace. Atd..
Chapem ze nie kazdy ma stale dni rovnake a to hlavne studenti, mozte to teda ponat ako chcete, kludne napisat svoj najobubenejsi pracovny den, alebo tak
A napiste aj ci ste takto spokojni alebo vam to nevyhovuje, chceli by ste robit este nieco na co nemate cas, atd.
vyrazim asi okolo tej 8:30
som v skole, idem na obed, zas som v skole
koncim asi o 18 kazdy den, to idem na intrak, dam si nieco na veceru a potom zvacsa idem s niekym na pivo, Kofolu, vino, len tak niekam von alebo tak
vrátim sa, urobim vsetky hygienicke ukony, nieco prepisem, popocitam, precitam, naucim sa, lahnem si do postele okolo 22, este som nejaku hodinku - hodinku a pol na mobile, idem spat
Posledne mesiace mam skoro vsetky pracovne dni dost totozne, preto mi aj napadlo zalozit toho forum, ked som si to uvedomila.
Vstavam 7:30 - dam si kavu, malujem sa atd., pozeram pri tom vzdy telerano a 8:30 odchadzam do prace.
Cca 9:00 - 17:00 som v praci.
Po praci casto musim ist nieco vybavit kedze rozbieham podnikanie, ale v takom pripade sa snazim odist z prace skor tak, aby som max o 18.00 bola doma.
Doma sa len prezleciem a odchadzam behat, pred 19.00 som doma.
V pripade ze po praci nic nemam, idem behat rovno z prace niekam do lesa pripadne na iny trening, kazdy den po praci beham/cvicim. Prichadzam skoro vzdy domov pred 19.00.
Osprchujem sa, urobim si veceru a 19.00-20.00 pozeram spravy.
20.00-21.30 si citam.
21.30-22:30 pozeram telku alebo serial.
22:30-23:00 si chystam veci na dalsi den, pisem dennik a robim posledne pripravy pred spanim tak, aby som 23:00 lezala v posteli a zaspavala.
Asi to znie dost nudne, ale myslim ze som so svojim dennym programom spokojna :`D A nahodou vidim ze ostatni to maju zatial podobne nechodievam cez tyzden velmi von lebo proste hrozne moc potrebujem ten svoj cas doma od osmej do jedenastej kedy si citam, riesim a planujem svoje veci atd, som proste sama. Nechcem uz byt po siedmej inde nez sama doma, aj ked nie vzdy to vyjde
V piatok a cez vikendy chodim von na pivo atd, ale pracovne dni mam hrozne rada taketo rovnake a organizovane, velmi rychlo potom plynu jeden za druhym a cez vikend sa viem potom uvolnit a nic neriesit lebo vsetko mam done..
ptm teda robim az do piatej-pomedzi to pauza na obed, jedlo, prevetranie sa a pod....ptm bud veceriam doma nieco alebo sa dohodnem s frajom, kamoskou a ideme sa niekam najest
a vecer mam stale iny, ak nejdem von, hrat hry alebo do cajovne, tak doma bud cvicim alebo idem niekam na zumbu,kukam serial, popr. nejaky program s frajerom, etc. a spat chodievam az okolo 12
jo a veľkú časť dňa trávim komunikovaním s helpdeskom lebo proste sa nám niečo posere na stránkach, nefungujú tools a tak.
o 5 sa na všetko vyserem a idem domov.
vyhovuje mi to pretože pracujem iba 15-16 dni do mesiaca a najviac mi asi vyhovuje uvolnena atmosfera na pracovisku a pomerne už dobre vzťahy s kolegami .. a to že nikdy nerobím po sebe viac ako 3 dni je dosť vyrazny bonus na ktory som si velmi rychlo zvykol
inak si zájdem niekam sama so sebou a čítam knihu.
alebo bežím rovno domov, pretože mám doma nového kocúra a musím skontrolovať, čo zas zničil.
stretávam sa s kamošmi, mám couchsurferov, je to zakaždým inak.
takže pevná je asi len tá časť, čo som v práci.
4:00 vstávam, umyjem sa, oblečiem, namalujem, ucesem
5:03 nastupujem do autobusu, cestujem
5:40 prichádzam do práce, prezliekam sa
6:00 - 14:00 pracovné povinnosti zahŕňajúce toaletu, krmenie, kúpanie, chystanie iekov, písanie dokumentácie atď...
15:00 príchod domov
15:15 zapinam the Sims a hrám
16:00 idem do sprchy
17:00 učím sa
19:13 idem na autobus ku priateľovi
20:55 prichádzam ku priateľovi
21:00 premenlivá zábava (film, pivko, poker, nieco pikantné )
22:00 spim
9-10 - cvicim
10-13 pridem domov osprchujem sa, idem variť - prichystam si jedlo do prace (na cely den) , pozrem co sa deje na nete, poučím sa do školy -na kurz
13-14 s frajerom obedujeme a pustime k tomu jeden diel nejakeho serialu
14:20 vyrážam na trolejbus do práce
15-23 robím
23:40 dojdem domov a bud chillujeme a bavime sa s frajom alebo si kazdy robime co chceme na nete ...
okolo 1am idem spať
8:00 - 9:00 hygiena, ranajky, kava, cigareta
9:00 - 12:00 cvicim
12:00 - 13:00 obed, kava, cigareta
13:00 - 15:00 presun na pracovisko, príprava na večernú "prácu"
15:00 - 17:00 (18:00) skúška (generálka)
18:00 - 19:00 (19:30) večera, kava, cigareta, priprava na večernú "prácu"
19:00 (19:30) - +/-21:00 večerná "práca"
21:00 - 23:00 presun domov
23:00 - 7:00 druha vecera, kava, cigareta, hygiena, sex, spánok
PS: v niektoré dni odpadá presun ráno do a večer z práce
6:00 - 7:00
-vstať
-osprchovať sa, umyť zuby, vyčistiť tvár
-naraňajkovať sa
8:30
-dať si čaj
-meditácia
-internet (ak mám nedokončené úlohy) alebo čítať knihu
10:30-12:00
-cvičiť
12:00-13:00
-navariť ak nie je obed / kúpiť potraviny
13:00-14:00
-čítať knihu, tvoriť / práca
-spraviť povinnosti v zozname (konkrétne čo mám v keep alebo v kalendári)
21:30-22:00
-spánok
-ak sa nedá, čítať knihu
ale zvyčajne to vyzerá tak, že spím do dvanástej, dám si čaj a pozerám sprostosti do večera :/
Ked som na HO, tak vstanem vacsinou 8:30, zapnem nb aby som bola online pripadne vybavim nejake surne veci a potom idem so psom a pp venceni si urobim ranajocky a potom pracujem stale.. vacsinou si pradoxne ani nevarim, takze sedim za nb skoro cely den a v pauzach sa chodim mojkat s peskom
uplne kazdy jeden den vstavam inokedy, ani tak, ze pondelok vzdy rovnaky cas, ani nic podobne
cize vstavam 2-2,5 hodky predtym, ako musim niekde byt
pripadne o 6:40, ak mi aj den zacina neskor nahodou
totiz zobudim sa hodinu pred budikom a picujem do vankusa, potom pri budiku opustim postel
dam si kavu, ranajky, odvapujem si hlavu, osprchujem sa, upravim, vezmem veci, precitam notifikacie
pridem do skoly/prace neskoro (lebo som este len 3 hodiny hore predsa)
medzi 9-11 si dam nejaky snack, vtedy mam vzdy taku hypoglykemiu, ze som na zomretie, aj keby som ranajkovala cele upecene prasa
trpim dalej skolu/pracu
medzi 12-14 ako kedy obedujem
presuvam sa po skole skoro kazdy den do prace, tam koncim o 18:30
idem domov, niekedy cestou nakupit
doma si dam veceru, upracem izbu, dam prat etc, a cakam na frajira, alebo idem z prace rovno k nemu
ak som vecer sama, tak pozeram motivacne videjka na YouTube, marnim hodiny na reddite, citam, pisem si svoje myslienky, telefonujem
cely den popri tom chorobne vela vapujem a scrollujem reddit, pisem si vkuse do diara a pudrujem sa
medzi 22-24 sa snazim zalahnut
Budík o siedmej, pomaly cesta do práce (MHD), o ôsmej pred príchodom do práce do Terna na tresku a dva rožky.
Prídem do práce, pripravím si na stôl raňajky, kávu, pohár vody.
Robím do 10-10.30, idem si po nejaké ovocie.
O 12 obed.
Po obede druhá káva, medzi treťou štvrtou už sa mi tam nechce byť a odchádzam for the day.
Potom idk, buď som s priateľkou (pred školou sa ešte dalo ) alebo čo.
A večer som chodieval behať viac ako chodím teraz počas školy
V praci som od 7:30 do 15:30 medzitym mam aj obed ale kedze mam pracu, kde cely den sedim za pocitacom, tak mam cas chodit po vsetkych moznych strankach a stravit cely den v praci aj na birdzi.
Z prace prichadzam domov okolo 16 a dam si sprchu, najem sa a idem si pospat. Spim asi do 18 a potom som vacsinu casu zase na internete alebo si citam knihy az do 22-23 kedy chodievam spat.
6:45 - pripravujem sa na den (obliekanie, hygiena etc)
7:30 - idem do prace
12:50 - obed a pomaly idem z prace do skoly
13:30 - prednasky v skole
17:00 - zo skoly domov
Do 19h -ytb vramci oddychu
19:00 az 00:00 - robim zadania, ucim sa alebo ked mam volnejsie hram hry ci kukam ytb
Vstanem, urobim zo seba cloveka, idem na bus, v buse alebo tesne po prichode do prace vypijem ranajky, pridem, dam si kavu, zo 2 hodky (vacsinou menej) sa tvarime, ze pracujeme, ideme na obed, mame siestu a kavicku, cca 3 hodky nieco robime, idem do pice.
Vecer relaxujem.
Dni kedy som v skole budu tento semester skoro kazdy den skola-sport-spanok a neviem sa dockat
doobeda som väčšinou v škole. ak školu nemám (napr. v pondelky) tak doobeda si buď idem nakúpiť, varím obed alebo sa nejako inak efektívne snažím využiť čas.
poobede som skoro stále v pohybe, buď chodím za deckami doučovať angličtinu alebo idem von s priateľom. občas mám však aj lazy afrernoons a volím radšej pozeranie serialov, knihu alebo inú pohodlnú aktivitu.
večer som zvykla cvičiť alebo behať, no momentálne sa budem po večeroch nútená venovať povinnému čítaniu, diplomovke a iným príjemným študentským aktivitám
spávať sa snažím chodiť najneskôr o polnoci.
A doma možno niečo upracem, uvarím, operiem, popritom čumím do mobilu a keď príde muž z práce, pozeráme Dextra.
8:10 zazvonil budík, pustil som expres, spravil kávu, kým trocha vychladla spravil raňajky, papal
8:30 pil kávu, dal si 3 cigy, wc, sprcha, zuby, behal nahý po byte
9:10 obliekol, zapálil, sondil FB
9:50 príchod do práce, spravil čaj, robil papiere, čakal na šéfa
11:00 prišiel šef, dali sme klebety, naplánovali deň a začali pracovať
12:00 obed a siesta
do 15 som behal po meste, bankách, prevádzkach, nákupoch
16:30 finish, šiel som kúpiť fornety
16:50 - 19:10 španielčina
19:30 sme šli na pizzu a pivko
22:30 príchod domov, sprcha, zuby, a zapol som AHS, zaspal som
6:15 odchdzam z domu
7:00začínam robiť ranne toalety pacientom+ich sprchujem/ až do 9:00
9:00 krmim pacientov
10:00 dokončím sprchy pacientom ktorých som nestihla
11:30-12:30 krmim pacientov,poprípade prebalujem a idem domkov ...ale záleží to podľa oddelenia na ktorom mám prax
9:05-09 umyvam sa curam jem vločky umyvam zub
9:10 snazim sa nastartovat moj korab
9:11 inside job !
9:12 pustam gleba a ficim na krizovatku
9:15 ficim po hlavnej
9:30-45 pridem do prace
9:45 predadam do ineho vozu a pustam hardbass
10:00 usmievam sa po peknej casnicke na hrade
11:00 usmievam sa po peknej casnicke v Poprade , ak tam je tak ak nie tak len po peknej predavacke odvedla
13:00 usmievam sa po peknej casnicke v žiline
13 :20 usmievam sa po peknych casnickach a kucharke vo veg bistre
14:00 mracim sa po casnikovi v MT a usmievam sa po platonickej crush z LM v martine , ale aj casnicke
14:00 pustam die antwoord
14 :30 ficim si
15:00 stale si ficim
16:00 obcas su tu hry o zivot v zbernych surovinach s domorodým obyvatelstvom , aka ujo mozem si to zobrat
17:00 davam cash nasim peknym casnickam bez usmevu
17:05 ficim dom kluckujem pomedzi dochodcov na prechode
Približne o pol osmej vyrážame do školy, ktorá je síce len 2 minúty od domu, ale cestou sa na pár minút vždy zastavujeme pri jednom plote (hneď vedľa školy) a hladkáme rozkošnú boxerku
potom prídem domov a buď si idem ľahnúť do nejakej desiatej, alebo idem jesť popri tom pozerám tv..potom si idem zmyť vlasy alebo dačo..napr.dám prať, čo treba a podľa toho aký je deň idem po Bibu do školy (v Po a Ut o 12:50 a ostatné dni 11:35). Doma sa naje a potom sa s ňou učím hodiny, až kým nejdem do práce..
okolo tretej sa začínam chystať do práce (líčenie a tak ) a o 15:45 odchádzam z domu, ak idem pešo..keď je zlé počasie alebo nestíham chodím taxíkom a to o 16:05...
pred prácou si zvyknem spraviť ešte rýchly nákup..
cca 16:20 som už prezlečená na šatni, ťukám do mobilu a čakám na 16:30 aby som sa mohla odpípnuť a začať robiť v práci končím rôzne, podľa potreby, ale väčšinou tak okolo deviatej.
Prídem domov, najem sa, šťukám na mobile, do pozadia hrá telka a cca o polnoci idem spať.
5:30 budík
5:40+ vstanem, nachystať raňajky..pobaliť
6:30 mam odvoz na vlak, ktorý mam ďalej... (nerád cestujem busom, plus v tej dobe meškanie kvôli cestarom)
6:50 vlak
7:15 som v práci, jedlo, voda, PC..weby...
9:00 - krátky meetup
11-12: obed
koniec po 15-16 a keďže bolo pekne opäť som išiel vlakom a potom 30m walk domov keďže som sedel celý deň a potom ešte 1-2h tiež vonku
Sem tam HO, počas dňa aj nejaký chill na odreagovanie alebo porady na pár hodín...