všeobecné, to sú také, všetko možné...všeobecný prehľad...čo ja viem, ako to vyzerá...ale myslím, že sa na to nedá zodpovedne naučiť. proste, čo to vedieť z oblasti hospodárstva, čo to z politológie, psychológie a podobných
podla mna na to sa neda ucit tam moze byt vsetko. ja som mala aj take otzaky ze "co znamena ak mate na pozvanke napisane black tie" alebo ze zoradit historicke udalosti podla datumov..vselico
všeobecný prehľad sa naučiť nedá, musia ti skôr sadnúť otázky..môže tam byť čokoľvek z dejín, súčasnosti z akejkoľvek oblasti,...to je také na verím boha
nato sa nenaucis, bud ti sadnu otazky alebo nie..napriklad ja vobec nemam ziadny vseobecny prehlad.... a test som mala napisany ako jedna z najlepsich trochu som vedela, trochu som natipovala a vzali ma.... je tam historia, praca s textom, logicke ulohy, etiketa a tak... uplne proste vsetko...ale da sa to zvladnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@makiri aj tam