ja som povedal "v poslednej dobe keď ťa vidím tak mám taký čudný pocit v žalúdku... " a ona povedala "aj ja ťa mám rada..." a tak no... sa mi nesmejte prosím hej ?
@malapohroma Ano bohuzial mas pravdu pretoze v 12 hovorit o laske ..... vobec co riesi chalanov v takom veku sak to je chore , stavim sa ze za taskych 5/10 rokov budu 12ky kocikovat potomkov a strikovat im dupacky , jedny decku a jedny sama sebe
Čítaním prastarých denníkov som sa naučila brať takéto podobné veci pekne s nadhľadom, lebo som si uvedomila, aké strelené decko som bola ja.
Takže moja rada je (ja viem, že je to príklad z obdobia, keď som mala tak sedem rokov, ale myslím, že nepokecovej dvanástke by to stále mohlo napadnúť) hlavne mu nenechávať v lavici žiadne "anonymné" srdiečkoidné kraviny, lebo sa ťa ešte začne báť alebo aspoň považovať ťa za (nenapadá mi vhodné slovo, čosi medzi kravou a šialencom jednoducho
A v prípade, ak by vám to vyšlo, tak sa prvé roky obmedzte na spoločné písanie úloh a chodenie na zmrzlinu, aby tu nevznikali ďalšie diskusie typu: "On sa ma dotkol, môžem byť tehotná?"
@mrnesmely ale ono je to vážne všetko pravda! A doteraz mám z toho celého traumu a dakedy mám dokonca blbý pocit niekoho takmer len pozdraviť, aby si to zle nevysvetlil. (Na túto traumu z detstva som prišla len nedávno, každopádne to zanechalo na mne trvalé následky
@mielikki no čo sa týka lístočkov, listov, valentíniek a podobných kravín v mojom prípade, som trochu pribrzdený a robil som to nie keď som mal 7 rokov ale 17. tiež mi je z toho teraz na blití.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Pokial si ,,milujem ťa " hovorila každému, tak fakt neviem - to je tá degradácia významu slov...
Dnesna chora mladez ...... rutime sa do sraciek jak je vidno z inej diskusie o tej ""rebelke""
Ak to inak nejde tak moze byt cez net.... (velka dialka)
A hlavne to urobit. Nehanbit sa.
Samozrejme na lasku v pravom slova zmysle si este par rokov pockas.
MEGAROFLMAOWTFOMGLOL (sorry musel som)
Čítaním prastarých denníkov som sa naučila brať takéto podobné veci pekne s nadhľadom, lebo som si uvedomila, aké strelené decko som bola ja.
Takže moja rada je (ja viem, že je to príklad z obdobia, keď som mala tak sedem rokov, ale myslím, že nepokecovej dvanástke by to stále mohlo napadnúť) hlavne mu nenechávať v lavici žiadne "anonymné" srdiečkoidné kraviny, lebo sa ťa ešte začne báť alebo aspoň považovať ťa za (nenapadá mi vhodné slovo, čosi medzi kravou a šialencom jednoducho
A v prípade, ak by vám to vyšlo, tak sa prvé roky obmedzte na spoločné písanie úloh a chodenie na zmrzlinu, aby tu nevznikali ďalšie diskusie typu: "On sa ma dotkol, môžem byť tehotná?"
Ja sa na tom teraz len smejem, ale myslím, že to odmietnutie (ktorému by som inak mala byť teraz veľmi rada) na mne zanechalo svoje stopy
v prvom rade... zena NESMIE vyznat lasku ako prva... Teda pokial nechce chlapca odstrasit... Jedine co moze0 spravit je byt velmi milena...
ale tak ako 12rocna holka s tym nemoze mat problem XD.
Vela sa na neho usmievaja pozeraj mu do oci, hlad z lahka po tvari.... hlavne nic drastickeeee
a zober si to tak, ja mam 14 a uz rok som hrozne zamilovana.. cize som vtedy mala 13.. tak preco by aj ona nemohla?