Ja som sa s mojou frajerkou poznal celkom dlho predtým, bola spolužiačka môjho bratranca, aj to, že som sa jej páčil som vedel. Potom sme spolu chodievali venčiť jej psa, niekedy aj na 7-8 hodín, chudák pes. Potom odišla na leto za sestrou do Írska na brigádu a to sme si písali nonstop vo dne v noci a vtedy som sa jej spýtal, že či sa dáme dokopy a už to ťaháme 4 rok, bývame spolu a rozrastá sa nám zbierka hadov. Ja by som sa jej to spýtal aj skôr, ale bol som celkom zosratý a nechcel som to pokaziť.
sme si najprv asi len mesiac dost pisali,, obaja sme vedeli ze nas to k sebe tak viac taha aj cez internet.. tak som s nim a s jeho kamaratom-a jeho frajerkou, isla na mensi vylet do Prahy, tak sme sa prvy krat stretli, vsetci 4ja sme v podstate spali v jednej izbe na posteliach vedla seba hned a uz v prvu noc ako sme vedla seba lezali, nedalo sa nam spat, tak som ho chytila v noci za ruku, dali sme si aj taku pucu na lico a uz bolo sme boli aj frajeri odvtedy a nemuseli sme si ani nic hovorit
nepoznali sme sa, zoznámila nás kamoška, boli sme potom spolu vonku a na treťom rande padla prvá pusa a už ho trpím cez 10 rokov bývame spolu a máme varana a hada
chvalabohu, ani raz nepadla ta ozazka + nejak nenutene to preslo do vztahu a nejak to proste citis no nejaky zlomovy moment nebol. S terajsim frajom mozno vtedy ked ma predstavil kamosom ako frajerku - tak ok tak sme frajeri teda no
tak pisali sme si, zacali sme sa mat radi (teda ja jeho ) a povedala som mu to a povedala, ze bud sa stretneme a uvidime, co bude, alebo ze si prestaneme pisat
tak sme sa stretli a spytal sa ma, ci ma moze predstavit spolubyvajucemu ako svoju frajerku
Prvýkrát to bolo viac-menej spontánne, stretli sme sa raz, druhýkrát, tretíkrát a nejak to z toho prirodzene vyplynulo, že máme sa radi a teda asi sme spolu.
Druhýkrát sa ma to normálne spýtal, či s nim chcem byť, lebo v tomto prípade už išlo vyslovene o to, či nám dám/nedám druhu šancu.
no, v mojej pozícii si ani neviem predstaviť, žeby som sa s niekým zoznámil prirodzene (v práci, v škole a pod.). Ešte som býval v konzervatívnom uzavretom meste kde to bolo i na konzervatívne uzavreté Slovenske horšie. Takže jediný spôsob ako sa dvaja chalani mohli bezpečne stretnúť je buď nejaký bar, ktoré sa mi hnusia, alebo LGBT sociálne siete. Tam je to zvyčajne veľmi zlé a nečakal som, že tam reálne niekoho spoznám, ale tak bol to jediný človek, s ktorým som tam mal zaujímavú dlhú konverzáciu, obaja sme boli rovnako neskúsení a nejak to prišlo po čase bolo to také racionálne zoznámenie sa, vedeli sme, že sa priťahujeme, že máme spoločné záujmy a hodnoty, tak sme vyhodnotlili žeby nebolo odveci zdieľať čas spoločne.
môj posledný vznikol na silvestra za zmeneného stavu vedomia, takže to bolo celé jeden veľký moment boli sme spolu tri roky, aj po rozchode spolu stále bývame a sme kamaráti. no a u vzťahu pred tým to bolo vlastne podobne, pozerali sme sa na hviezdy cez strešné okno. boli sme spolu dva roky a spoznali sme sa na birdzi.
No prisiel som do obchodu a tam som ju zazrel. bola samozrejme v alkoholovej sekcii a tam som ju zbadal.. Borovicku v akcii. od vtedy sme spolu a ziadne kolesa ani lsdcka nas nerozdelili. No a ex frajerku som zbalil na hru na gitare, ozral som ju prelezal s nou noc a bolo to.
napísala som na Instagram niečo, kde bol spomenutý Adam, a moja mamka sa ma spytala, že kto to je (keďže ma sleduje na instagrame), tak som sa pýtala Adama, čo vlastne je a čo mám mojej mamke povedať a on že "no kľudne jej napíš, že som tvoj frajer". A bolo
Najprv sme boli spolu 2x vonku, to som mu dala už pusu na líčko keď odchádzal a ďalší krát ma viezol domov, a ja som mu povedala že ďakujem že ši ma odviezol na čo mi on povedal: tak mi daj pusu, alebo niečo také. A o pár dní na to, keď sme sa videli opäť, na Valentína pred 5 rokmi sa ma spýtal či s ním chcem byť
my sme boli dost dlho svoji birdz crush
raz sme si konecne napisali, pisali sme si dlho a zistili sme, ze sme najlepsi na svete potom som si jedneho dna obliekla cervene bodkovane saty, upiekla mlsky, dostala som pekny hrncek aj bocku a uz sme sa frajerili
Môj posledný vzťah vznikol tak, že ona hľadala náhradu za svojho bývalého a našla mňa. Ale moc dlho to nevydržalo, lebo sme si nerozumeli.
Napriek tomu na ňu rád spomínam, pretože keď sme boli spolu prvý krát vonku, opili sme sa, bozkávali... všetko bolo v pohode.
Ona sa o mne chcela niečo dozvedieť, tak sa ma opýtala čo mám rád. Ja som jej začal rozprávať o literatúre, o svojich obľúbených autoroch, o mojej minulosti, o rokoch na strednej, o rozhodnutiach, ktoré som spravil, o tom ako som hrával hokej a vykašlal sa na to. . . skrátka, vylial som si skoro celé srdiečko a až potom som si uvedomil, že rozprávam už trochu dlho a napadlo ma, že by ju to mohlo nudiť, tak som sa spýtal, čo má rada ona.
A ona len odsekla ,,Ja mám rada sex.´´
Nemohli sme sa prestať smiať
chodili sme von spoločne ako partia 10-11 členná ... asi 3 roky.. no a ona sa mi priznala po asi roku že sa jej páčim, ale vtedy som sa vôbec na nič necítil čiže sa to nejako premlčalo (celkovo v tej dobe som bol hrozný samotár) ... medzi tým neskôr sa stalo vela vecí aj sme sa stretávali s niekým iným aj ona aj ja (už som sa niekam posunul) ale raz nastala taká doba keď sme sa nejako zblížili viac mentálne, viac sme si písali a začali aj sami chodiť von ... a vtedy som si nejako uvedomil že k nej niečo cítim, že si velmi rozumieme a cítim sa s ňou dobre ... dal som tomu pár týždňov ešte čas kým osm si naplno uvedomil že som zalúbený, že ju ľúbim .. a tak som naplánoval večer asi týždeň a pol dopredu v ktorý ju vezmem na naše oblubene miesto a tam ju pobozkám, no proste som si to naplanoval celé pretože som si bol uplne istý tym čo cítim a dúfal som že to cíti podobne ..
nastal ten večer bol som zosratý jak decko bolo to trápne miestami ale dokopal som sa k tomu a ona mi to opätovala v ten večer, na druhý deň ako sa to stalo prišla reč na to čo s nami bude, lebo sa obávala že z toho vycúvam, ubezpečil som ju že to myslím vážne a chcem s ňou byť a odvtedy sme boli spolu .. a stalo sa to večer pred vianocami
-nejak plynule, žiadna taká otázka nepadla, ale predchádzalo tomu dlhé spoznávanie myslí skrz správy
-náhodným rýchlym vzplanutím na pracovisku
-túlením sa so spolubývajúcou
Chlapec o 4 roky odo mňa mladší, prišiel na školu a kedže sme sa tak trošičku poznali tak sme spolu šli raz zo školy domov. A od vtedy sme si písali a stali sa z nás fakt dobrý priatelia. Za necelé 2 mesiace už nás všetci dávali dohromady a my sme sa to mu fakt vôbec nebránili lebo mali sme nejaké narážky už medzi sebou No a potom jedného krásneho dňa ako každé ráno sme sadli do busu totálne unavený (lebo sme šli skôr ako obyčajne) a šups už sme sa bozkávali. Už sme spolu asi rok a pól a zatiaľ sme medzi sebou nemali nijaký väčší problém a ani menší vlastne...ja už len čakám kedy vraj príde tá kríza tak uvidíme ako nám bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tak sme sa stretli a spytal sa ma, ci ma moze predstavit spolubyvajucemu ako svoju frajerku
Druhýkrát sa ma to normálne spýtal, či s nim chcem byť, lebo v tomto prípade už išlo vyslovene o to, či nám dám/nedám druhu šancu.
Najprv sme boli spolu 2x vonku, to som mu dala už pusu na líčko keď odchádzal a ďalší krát ma viezol domov, a ja som mu povedala že ďakujem že ši ma odviezol na čo mi on povedal: tak mi daj pusu, alebo niečo také. A o pár dní na to, keď sme sa videli opäť, na Valentína pred 5 rokmi sa ma spýtal či s ním chcem byť
raz sme si konecne napisali, pisali sme si dlho a zistili sme, ze sme najlepsi na svete potom som si jedneho dna obliekla cervene bodkovane saty, upiekla mlsky, dostala som pekny hrncek aj bocku a uz sme sa frajerili
Napriek tomu na ňu rád spomínam, pretože keď sme boli spolu prvý krát vonku, opili sme sa, bozkávali... všetko bolo v pohode.
Ona sa o mne chcela niečo dozvedieť, tak sa ma opýtala čo mám rád. Ja som jej začal rozprávať o literatúre, o svojich obľúbených autoroch, o mojej minulosti, o rokoch na strednej, o rozhodnutiach, ktoré som spravil, o tom ako som hrával hokej a vykašlal sa na to. . . skrátka, vylial som si skoro celé srdiečko a až potom som si uvedomil, že rozprávam už trochu dlho a napadlo ma, že by ju to mohlo nudiť, tak som sa spýtal, čo má rada ona.
A ona len odsekla ,,Ja mám rada sex.´´
Nemohli sme sa prestať smiať
nastal ten večer bol som zosratý jak decko bolo to trápne miestami ale dokopal som sa k tomu a ona mi to opätovala v ten večer, na druhý deň ako sa to stalo prišla reč na to čo s nami bude, lebo sa obávala že z toho vycúvam, ubezpečil som ju že to myslím vážne a chcem s ňou byť a odvtedy sme boli spolu .. a stalo sa to večer pred vianocami
-náhodným rýchlym vzplanutím na pracovisku
-túlením sa so spolubývajúcou