Ako zbaliť chalana je už snáď známe aj 13 ročným babám. A keď nie je, skľudom si to môžu vygooglovať. Mňa by skôr zaujímalo, ako zabrániť tomu, aby sa do mňa chalan zaľúbil, zamiloval, alebo ako by som to mohla nazvať.
Spravaj sa ako debil. Smej sa na veciach ktore vobec nie su vtipne, spievaj si nahlas a vsade (hlavne ak nevies spievat) davaj take trapne zadery ze sa na nich ani nebude dat smiat a kazdemu budes liest na nervy Mam to odskusane, bohuzial, narodila som sa tak..
1. Pridaj sa k svedkom Jehovovým a snaž sa každého presvedčiť o tom, že tvoja viera je najlepšia vec na svete.
2. Začni používať nadávky a oplzlé slová v čo najväčšom počte.
3. Minerálky a colu light nahraď pivom a po každom dúšku si čo najhlasnejšie odgrgni, plus sa na tom začni hystericky smiať.
4. Začni fajčiť, minimálne 2 krabičky denne, najlepšie cigarety Clea červené
5. Prestaň sa maľovať, obliekaj sa VŽDY ako keby si išla k babke na grilovačku (toto má plus - ušetríš za šminky a podobne)
6. Keď sa s chalanom rozprávaš, nechaj ho povedať vždy minimálne 5 minútový monológ a potom sa ho s vážnou tvárou spýtaj, či by to nemohol zopakovať ešte raz, lebo si nepochopila. Opakuj čo možno najčastejšie.
Ako zbaliť chalana mi stále známe nie je... Bude to tým, že už nemám 13?
@bunniska Neopätovaná láska nie je práve príjemná vec a niektorým je nepríjemnejšie nemilovať a byť milovaný než milovať a nebyť milovaný...
Ale poradiť neviem. Ak by išlo len o jedného, dá sa prestať s ním vídavať, ale ani to nie je práve ideálny spôsob... (Ďalšia rada je už len nájsť si priateľa...)
@25 Ale veď ja sa haaaanbííím! A ešte pred Pubertom, keď to môže hocikedy uvidieť! A veruže budeš! Priznaj sa! Nikdy si sa tak dobre nevydrichmala jak u mňa
co mi na tom vadi ze je o mna "zaujem" - lebo nie som namyslena hus, lebo viem ake je to ked vam niekto "lasku" neopatuje...je pravda ze niektore "zaujmy" su povrchne..ale nie vsetky. A sorry, ze ma to vobec trapi...ved by som si to mala uzivat nie? kolko ludi by chcelo byt na mojom mieste...chcete? ja sa rada vymenim....
chcela som si len vypočuť pár názorov - ale opäť sa mi potvrdil fakt, že žiadať radu od niekoho, kto ma nepozná je úplne....zbytočné
@32 ale inak... nasla som vcera u mna 2 tvoje pyzama... este mas v com spavat? alebo sa postupne ku mne stahujes? ja ta tu nechcem! dufam, ze si si toho vedomy
@Drilo - lenze ja sa nechcem dat s nikym dokopy. Nechcem vztah v ktorom by som s niekym chodila len koli tomu aby som s niekym chodila...ja verim na rozdiel od inych ludi na lasku, na tu jednu naozajstnu. A neklamem - teda sa nemozem ani vyhovarat na niekoho. A kedze toto vedia ludia, ktori sa so mnou spoznaju...neda sa to. Ale diky
@Angelotriste sorry snazil som sa pridat logicke riesenie
ale ked veris na ozajsnu lasku na tu jednu pravu lasku tak preco sa vyhybas sanci najst ju ... je mozne ze vacsina zo "zaujemcov" budu totalny magory, dalsia cast zlaty ale nepouzitelny a jede bude ten
viem ze mas na to svoj nazor a viem ze ti ho nezmenim ja si len myslim ze by si mala skusit najst ty to co hladas lebo iba zriedka pride laska za nami a ... vtedy nieje ani taka vazena ked si ju "nevybojujes"
No mat tvoje problemy...ach jaj jeskove oci. Nerob nic,proste povedz kazdemu chalanovi jednu jedinu vec a mas pokoj, ze si lezbicka Nemusis zo seba ani robit kravu, co sa smeje na každej chujovine, nemusis sa obliekat ako bezdacka,nemusis fajcit,nemusis grgat, nemusis nechat chalana rozpravat monolog 5 minut a potom mu povedat nech to zopakuje a podobne ako uz niekto tu pisal. Alebo povedaz pravdu na rovinu hned,ze nehladas vztah a je to vybavene.
nesnaz sa byt za kazdu cenu mila..aby is mim neublizila a podobne..musis vediet poslat dotycneho kade lahsie..zbytocne s apotom nad tym trapis..a nedavaj im dovody na to aby sa zalubil..ked treba bud neprijemna..aj ked toto by osm nerada niekomu urobila..ale niekedy sa inak neda..skus sa vyhnut tomuto bodu..predchadzaj tomu..nedavaj dovody..
no mavam obcas podobny problem ..ked sa na mna zacne lepsit vela chlapov...ja sa snazim udrzat si odstup od ludi a pritom nevypadat namyslene... niekt. chlapi to vycitia ze nemam zaujem a co nie tym to poviem na rovinu..sorry kamo budme len kamosi ... ludia kt. ta chcu poznat a mat za kamosku to pochopia ....vela zdaru..a naucila som sa jedno povedat vsetko na rovinu ...vies ako pojmy dojmy
na mna sa vkuse lepia citovo a psychicky labilni. a tomu nezabranis, ja som sa uz pokusala o vsetko a nulovy vysledok... jednoducho staci povedat bye die a kaslat na nich
@Drilo myslím, že by som to sama lepšie nenapísala. Hlavne v tej druhej polovici 38 máš pravdu! Ale neviem to povedať tomu, komu by som chcela, aby to počul...
@Angelotriste -"kedze neviem "kto som " - nemozem sa logicky ponuknut niekomu.." - Teda, ak to už budeš aj vedieť - nerob to. Pokiaľ Ti ide o skutočné hodnoty o ktorých píšeš, neuverili by Ti že Ti o ne naozaj ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
2. Začni používať nadávky a oplzlé slová v čo najväčšom počte.
3. Minerálky a colu light nahraď pivom a po každom dúšku si čo najhlasnejšie odgrgni, plus sa na tom začni hystericky smiať.
4. Začni fajčiť, minimálne 2 krabičky denne, najlepšie cigarety Clea červené
5. Prestaň sa maľovať, obliekaj sa VŽDY ako keby si išla k babke na grilovačku (toto má plus - ušetríš za šminky a podobne)
6. Keď sa s chalanom rozprávaš, nechaj ho povedať vždy minimálne 5 minútový monológ a potom sa ho s vážnou tvárou spýtaj, či by to nemohol zopakovať ešte raz, lebo si nepochopila. Opakuj čo možno najčastejšie.
Týmito bodmi sa riaď a úspech je zaručený
@bunniska Neopätovaná láska nie je práve príjemná vec a niektorým je nepríjemnejšie nemilovať a byť milovaný než milovať a nebyť milovaný...
Ale poradiť neviem. Ak by išlo len o jedného, dá sa prestať s ním vídavať, ale ani to nie je práve ideálny spôsob... (Ďalšia rada je už len nájsť si priateľa...)
chcela som si len vypočuť pár názorov - ale opäť sa mi potvrdil fakt, že žiadať radu od niekoho, kto ma nepozná je úplne....zbytočné
podla mna vyzor nie je dolezity - ale osobnost.
nech vyzeras zadane
ale ked veris na ozajsnu lasku na tu jednu pravu lasku tak preco sa vyhybas sanci najst ju ... je mozne ze vacsina zo "zaujemcov" budu totalny magory, dalsia cast zlaty ale nepouzitelny a jede bude ten
viem ze mas na to svoj nazor a viem ze ti ho nezmenim ja si len myslim ze by si mala skusit najst ty to co hladas lebo iba zriedka pride laska za nami a ... vtedy nieje ani taka vazena ked si ju "nevybojujes"
moj nazor ak nepomoze sorry
trosku "filozofickejsie" - snazim sa najst samu seba, najst si svoju cestu zivotom - a kedze neviem "kto som " - nemozem sa logicky ponuknut niekomu..
ale vysvetli to niekomu bez toho aby sa trapil alebo si myslel ze som namyslena
ja som len fakt chcela pocut nazor, alebo dostat to zo seba...
niekedy je proste tazko povedat, preco su niektori ludia taki "obletovani" a ini nie
drilo inak pekne povedane
@Angelotriste -"kedze neviem "kto som " - nemozem sa logicky ponuknut niekomu.." - Teda, ak to už budeš aj vedieť - nerob to. Pokiaľ Ti ide o skutočné hodnoty o ktorých píšeš, neuverili by Ti že Ti o ne naozaj ide.