nemysliet na nu bude asi najpodstatnejsie...vymazat a vyhodit vsetko, co ti ju moze pripominat, vymazat icq historiu, maily, smsky, pocuvat aspon na chvilu inu hudbu, co ste pocuvali spolu, nechodit na tie miesta, kde ste chodievali, a potom to pojde samo
ved ked to nie uz nie je , tak sa nad to skor ci neskor budes musiet povzniest, zbytocne riesis, pride samo
zameraj sa na ostatných, skontaktuj starych kamosov, pojde to lahsie
skoda len ze svet je maly vsak?... To musela byt riadna pizda, ked ta opustila, ze? Vyzeras ako super chalan... hmm... nechapem ju... Skus prosto mysliet na krajsie veci okolo seba... Je ich vela, len sa musis dobre pozerat
Ja vždy, keď ukončím vzťah tak v prvom rade sa snažím odreagovať a vydať zo seba energiu.Väčšinou je to na tréningu alebo s kamošmi ísť von pokecať.Tréning ma unavý tak, že nemám síl myslieť na nič iné, než na posteľ.Kamoši sa pridajú na moju stranu za akýchkoľvek okolností, povedia mi svoje zlé skúsenosti a zážitky z rozchodov, niekedy ma aj opijú (to smútok alebo podobné stavy väčšinou však zhoršia).Po dlhšej dobe, keď už som ako tak zmierený si sadnem a rozmýšľam.Snažím sa vyhodnotiť, kde som spravil chybu, čo som spravil dobre, čo mi vzťah dal a čo vzal, aby som sa nedostal do podobnej situácie, ktorá mohla zapríčiniť koniec.Pokiaľ vzťah netrval dlho alebo sa to skončilo z logických a prijateľných dôvodov, v dobrom, tak sa nad to povznesieš určite.Každopádne treba čas a iné myšlienky.Ten alkohol neodporúčam.Moja taktika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a este - cas je na to najlepsi
zameraj sa na ostatných, skontaktuj starych kamosov, pojde to lahsie