No..vopred by som chcela poprosit aby mi tu nikto nepisal hlupe poznamky typu odstrel sa atd. ukazuje to len vasu velice vysoku inteligenciu... A teraz k veci...pred pol rokom sme sa rozisli s priatelom...teraz mam noveho - omnoho lepsieho muza nech sa to
@antifunebracka aj nad tym som zozaciatku rozmyslala, ale popravde ten chlap ktoreho mam teraz je v podstate dokonaly a viem,ze lepsieho asi ani nenajdem preto som do toho sla...a nelutujem toho
mne toto príde minimálne čudné ...Ako niekto môže mať nový vzťah a zároveň sa utápa v tom starom ... Nehnevaj sa ale ja by som ťa poslal do tam a nebola by si prvá
@colt1911 tak pre mna je to cudne tiez, nie som z toho dvakrat nadsena a ono ako som pisala vyssie,absolutne nemyslim na neho ked mi ho niekto nepripomenie atd...aa moj terajsi pochopitelne nevie v akom som "psycho" rozpolozeni a spravam sa pri nom normalne a prirodzene ako vzdy..skre to len mna vnutri,verejnost o tom nema zdania
ten chlap ktoreho mam teraz je v podstate dokonaly a viem,ze lepsieho asi ani nenajdem preto som do toho sla...
príde mi to také, že si do toho išla viac-menej preto lebo je super ale city ako si viazli, či?
ja neviem ale pre mňa sú bývalí proste bývalí. kľudne ich môžem stretnúť a prehodiť zopár slov a nič. žijem tu a teraz a ľúbim súčasného frajíra a bývalé vzťahy vo mne vôbec nevyvolávajú celodenné depky. a prečo vlastne mávaš celodenné depky? lebo ti je za ním smutno ? nechápem
@greyness zo zaciatku city viazli sla som do toho lebo som vedela ze ma naozaj velmi lubi, co sa o byvalom nedalo povedat a co mi tak strasne cely ten rok chybalo...no a sme sice spolu len mesiac, ale uz teraz vidim a citim ze ho mam kazdym dnom radsej a radsej...zamilovala som sa do neho pre to aky je...no to ja mam s byvalymi rovnako,akurat s tymto je to ine, asi kvoli tomu ze je to jediny chlap co odkopol on mna....depky mavam preto, lebo ked mi ho niekto pripomenie napr. no bol tam aj on a robil to a to atd. tak zacnem nad nim premyslat a nejak si prehravat v hlave tie pekne chvile....ale je to taky kkt ze v zivote by som si s nim uz nikdy nic nezacala, nezasluzi si ani mna,ani ziadnu normalnu holku
To chce čas.. a je to relatívne koľko času Niekedy to prejde behom dňa, inokedy to môže trvať mesiace...
Každopádne si myslím, že je hlúposť byť s niekým kto je možno podľa nejakých merítok "dokonalý" a cítiť niečo k niekomu inému.. nie je to fér voči tebe ani voči nemu
@majo medzi lubit a milovat je jeden velky rozdiel, terajsieho nemilujem,zatial, ved jeden mesiac je dost malo na take silne slova ale lubit ho lubim, to som si ista....
@chestofyl nijaku pointu za tym slovom nehladaj, pouzil som ho preto, lebo sa mi paci viac. skratka, to co citis k byvalemu je intenzivnejsie ako to, co k terajsiemu. a to je zle. sice sa vravi, ze klin sa klinom vybija, ale henten je zjavne tak hlboko zapusteny, ze ten novy len otupis.
@chestofyl defrinitívne z hlavy si ho nevymažeš nikdy, ale ako tu už bolo povedané, chce to čas. mne trvalo cca rok a pol kým som mohol na bývalú pomyslieť bez toho aby som sa potreboval schúliť do klbka v rohu izby, pokiaľ to bolo vážne tak pol roka je podľa mňa málo na spamätanie sa aj pre tie najotrlejšie povahy.
môže to byť aj nasledovný prípad: nech sa k tebe tvoj bývalí priateľ správal akokoľvek zle, stále ho ľúbiš. Mal na to asi dôvod ak sa k tebe správal zle. V láske nehrá rolu dokonalosť, vzhľad a ani povaha ale chémia.
Spravila si zrejme chybu a začala si si nový vzťah priskoro. Treba len vydržať a spraviť si čo najviac pekných zážitkov s novým priateľom (výlety, večere a ostatné blbostičky čo k tomu patria) a hlavne nové veci s ním rob, ktoré si nezažila s predošlím.
vies kedy definitivne zabudes na byvaleho, ked uz terajsieho omrzi tvoja precitlivelost a bude to chciet s tebou vzdat, v tej chvili uz budes mat oci len pre neho, ked ti tento zacne unikat medzi prstami, tak sa cim skor spametaj, a vaz si toho co as, lebo ak to aj s tymto skonci, tk ver ze budc plakat za tymto
@chestofyl ja si myslím ze nemusís nelubit toho svojho terajsieho ako tu hovoria. len mas stále v sebe tie rany kt Ti ten predchádzajuci urobil a stále mas v sebe ten pocit.
pocuvaj svoje vnutro a konaj podla seba , neber s tieto slová tu moc k srdcu co ti tu písu. to ze pri myslienke na starého je ti smutno a depresívne neznamená ze ho stále milujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pretoze dokonalost je nudna, zli muzi vzbudzuju tuzbu ich zmenit.
cize axtale citis nieco k byvalemu, najferovejsie, co tomu terajsiemu mozes spravit, je rozist sa s nim
príde mi to také, že si do toho išla viac-menej preto lebo je super ale city ako si viazli, či?
ja neviem ale pre mňa sú bývalí proste bývalí. kľudne ich môžem stretnúť a prehodiť zopár slov a nič. žijem tu a teraz a ľúbim súčasného frajíra a bývalé vzťahy vo mne vôbec nevyvolávajú celodenné depky. a prečo vlastne mávaš celodenné depky? lebo ti je za ním smutno ? nechápem
Každopádne si myslím, že je hlúposť byť s niekým kto je možno podľa nejakých merítok "dokonalý" a cítiť niečo k niekomu inému.. nie je to fér voči tebe ani voči nemu
pocuvaj svoje vnutro a konaj podla seba , neber s tieto slová tu moc k srdcu co ti tu písu. to ze pri myslienke na starého je ti smutno a depresívne neznamená ze ho stále milujes