8....boli to....ale zivot ide dalej ...mzno sa raz k sebe vratite,....zivotne ulicky su vselijake.....treba ist dalej zivotom....lasky je vela....mozno najdes vacsiu.....teraz to boli...ale cas to vylieci a budes len v dobrom spominat
no prezila si s nim pubertu...je zvlastne ze vam to tak dlho vydrzalo...15 striedaju chalanov ako ponozky ale ty budes asi fajn baba...ale najvacsia laska nemohol byt lebo ta este len pride...inak by ste sa nerozisli
a k veci tu pomoze len cas a skusaj na to nemysliet ...venuj sa skole, kamosom a svojim zalubam
omg podviedol ta a ty ho nazyvas pravou laskou tvojho zivota...ved nevera je to najvacsie svinstvo vo vztahu take nieco by clovek nemal nikomu odpustit...sak si pekna baba ako nechapem co mu u teba chybalo...
Peb17, to netvrdim,ale zas naco sa pustat do vztahu,ked sam neviem co chcem,ked som mladý,nerozhodný,prelietavý,tak asi viem,ze dlhodobý vzřah pre mna nie je.
Ale tak mas pravdu,skusenosř je neprenosna...
Kym clovek sam v zivote nepadne na dno,nepochopi ake to je...
aj ja som mlada a aj ked som mozno mala tiez vseliake prilezitosti ho podviest ale to ze som zadana pre mna znamena urcitu zodpovednost voci tomu druhemu. a nechcem zabudnut na vsetko, len na to zle. a hlavne sa odlubit
to clovek vie,ci je to laska jeho zivota...aspon ja som to vedela...rozisli sme sa a ja som nanho nedokazala 1,5 roka zabudnut...kazdy mi radil,nech zabudnem,ze to nebola laska,dohadzovali mi druhych...jednoducho hrozne obdobie,ktore boli doteraz...
...a aby ste boli v obraze...nie ze som nanho po 1,5 roku zabudla...len sme sa k sebe znovu vratili...
ja viem ze casom pride dalsi. ale je to jedina osoba ktoru som v zivote naozaj milovala a na kom mi naozaj zalezalo... ved som s nim od 15tich chodila... a pred tym to boli prevazne take niekolkotyzdnove zalezitosti
V každom prípade, pokiaľ si budeš stále pripomínať, že bol najväčšia láska tvojho života, nikdy na neho nezabudneš.....nemysli na to ako ti bolo s ním pekne ale zameraj sa na seba.....bude to asi chvíľu trvať, kým na enho prestaneš myslieť ale po čase to pojde...
Ja som tiez mala chalana 4 roky a aj ked som sa snim rozisla ja este aj po roku ma to boli... no sice on mi nebol neverny ale som citila ze potrebujem nieco ine.. byt sama uzit si zivot.... skus sa na to vykaslat chodit s kamoskami von venovat sa sebe a mozno postupom casu budete aspon kamarati ( ako aj ja s byvalym ) aj ked to tiez nie je ta najlepsia alternativa lebo niekedy je o naozaj tazke byt kamaratka a niekym s kym som uz byvala a brala ho ako samozrejmost mojej buducnosti.. drzim palce nech sa z toho dostanes..
mmm kikuska verim ti ze to musi byt velmi tazke predsa uz 4roky tak to je DOST!!! bude to ete dlho boliet ale pozri mas vela dobrych kamosov sak zostan sem tam aj v BA aj cez vykendy mozno ked budes s kamosmi budes nanho ovela menej myslet a este ked nebudes v KNV...on si mal vazit ze ma taku super babu ako si ty si pekny inteligentna a ty si mozes vybrat koho len chces ved polka dediny by ta chcela ale to su taky tupci...teraz aj budes sa bat zalubit sa do druheho aby ti nespravil to iste tak ale viacerym sa to stalo...myslela som si ze to je akoze naozaj ze vy by ste sa aj zobrat mohli...maros sa stal dobry chrapun ked hento vie spravit a este aj s tou pi.ou jaj ja na neho uz nemam slov myslela som ze je super chalan a aj som ti zavidela ze mas takeho dobreho frajera ale vidis po akom dlhom case sa prejavil aj takto...ja byt tebou tak uzivaj si teraz zivot nech ti je dobre netrap sa aj ked je to ozaj velmi tazke ale uvidis ze raz si najdes toho co ta bude lubit a budete spolu navzdy!!!
mmm dufam. aj ked teraz si neviem predstavit ako budem este moct niekoho lubit. ja by som bola najradsej stale s nim aj som nad tym uz rozmyslala ale uz sa to neda. tolko mi nasluboval predtym ze sa zmeni a je rovnaky stale. skoda. lebo ja ho stale lubim aj on mna ale to asi niekedy nestaci
Xtinka:ouu..tak to by som nechcela ze po 4rokoch koniec..ako najlepsi liek na bolavu dusu je podla mna sa mu vyhybat aj ked to bude tazke ale casom preboli..si myslim..aspon ja
J a som mala tiez 4 rocný vztah ktorý sa mi asi pred 2 mesiacmi rozpadol tiez dovod bol ze si nasiel druhu hm nemozem zabudnut ako ty !je to kratka doba ale kyzdy mi radi to co tebe cas ukaze !nikdy nezabudnes tomu ver !ale snaz sa nemyslet na neho a hladaj zalubi niekde inde este si poplaces vela krat tomu ver ale cas vazne pomaha!neboj zvladnes to a zabudnes i ked nie hned ale urcite!
Vo vsetkom je trocha pravdy (pride este vacsia a treba cas a ja nwm este co), ale kazda laska je JEDINECNA! laska sa s laskou neda porovnavat...neexistuju dva rovnake vztahy...a kazdy preziva vsetko inak...hoci fakt je, ze si s nim prezila kus zivota, dospievali ste spolu. ale si ta mal asi vazit.a nemozs vediet, ci sa este stretnete, abo nie...je to nevyspytatelne.
neviem co mam spravit. lebo on mi stle vyvolava, vypisuje, ze aby som mu odpustila. ze on sa tentokrat zmeni. chlapec si uz uvedomil ze spravil chybu. neviem fakt co mam robit. aj ked viem, ze on si ma nezasluzi, ale ked ja ho stale lubim
mm ja som si to vsimla...kazdych 5 minut sms a ta pohladnica peka...jejo ale ja tez by som nevedela on je prijebany aj predtym sluboval a co z toho velky kkt!!! ale ja neviem mas to tazke...hlavne koli tomu jak ho lubis!
Pozri, ked vies, ze si ta nezasluzi, tak sa to musis pokusit prekonat, to je velmi pekne, ze ho stale lubis a po 4 rokoch uz tam je urcite citova zavislost, ale fakt, ak chces byt stastna, tak by som sa na tvojom mieste nevracal k cloveku, ktory nevie byt verny, hm, ale mozno to bolo len take jednorazove zavahanie, to fakt zavisi len od konkretneho pripadu, tazko povedat...
no ja by som asi neveru nedokazal odpustit!mna podviedol moj byvalý tiez sme boli spolu 4 roky s jednu moju koleginu a este s nu doteraz chodi!ale neveru by som asi nedokazala odpustit!i ked neviem ako by som sa zachovala keby teraz pride a poviem ze ma chce spät!hm mas to tazke .ja som to mala o trosku jednoduchsie o mna uz asi nestalk takze i ked by som ho este chcela neviem on uz asi nema zaujem bo ma inu !ale 4 roky su len 4 roky!drzim palce!
Hej?ved vidim ake tu riesite vy dve aj s tvojou sestrickou.. same kkt,ako schudnut a neviem co a nech vam len popukaju tie monitory,ked maju preco...hehe
59.ty pica pojeb sa vies nema take problemy kazdy ako ty ty tiez uz nemusis riesit tvoje sexi usi staci jedna operacia ze?aj ja mozem daco spravit a budem chuda...nestaraj sa co tu my riesime...staraj sa tam o neviem koho...jedine toho kto ta este dobre nepozna leboo ty co ta poznaju ta nenavidia vsetci samozrejme okrem tvojej alzbetky...a co si chcela povedat tym ze nam popukaju monitory?pokym nam praskne monitor tebe sa rozbije 500 zrkadiel lebo kazde neznesie ten jebnuty pohlad..!!!!!
ty sa radsej pozri do zrkadla,lebo ta tvoja celulitida ,no mas 15rokov,ale nehnevaj sa!!!!Ani moja mama nema taku postavu ako ty,rob s tym prosim ta nieco!!!!!!!A pochybujem,ze ti fitko pomôze
62.jaj ty pica ked budem chuda jak neviem co tak potom pojdem za tebou a poviem ti vsetko lebo ty mi uz nebudes mat co povedat....a neviem ako si zistila ze mam celulitidu...tlste nohy to nezanamena ze mam celulitidu ty krava... a tvoja mama ? hovoris aby sme ju nebrali do ust a ty sama tocis o nej picoviny...a co ked nema taku postavu ? co zavidis?nikto nieje dokonaly ty mas usi jak neviem cco a nohy mas do X a o ksichte to akoze no coment ...ja mam aspon ksicht normalny....
66...nehovorim ze mam pekny ksicht ale mam ho normalny a nemusim si davat tonu makeupu jak ty!!!iiha tvoje uska???hahaha to si teraz robis srandu ze?!!!
si taka trapna prijebana kurva s roztahanymi usami zasitymi o hlavu bodaj by tie tvoje usrane oci uvideli aj tu krutu realitu lebo ty asi ani nevies co realita je myslis si o sebe neviem co a kazdeho len dobre vies ohovarat...vsetci ta neznasaju...a napis mi jedneho cloveka ktory ta ma rad okrem matky a alzbet?!
ajkalifeilove-mamin Maros,Romanka,Maja,Ivana,Kika,Aneta,Scarlett,Miso,Natalia a este aj Risa som sa pytala,ze ci si zo mna robi srandu a napisal mi,ze nie,ze kde si na taku kktinu prisla,tak neviem co si tolko vymyslas,hmmm?????neviem ci teba ma kazdy rad,lebo ty sa bavis,len s takymi malymi 13-14rocnymi detmi ....
a radsej budem mat dve alebo tri najlepsie kamaratky ako ich mat 20 a ohovarat ma,tak to ja nepotrebujem...a vy vsetky ste take kamaratky,ze viete len ohovrat a nic ineeeeeeeeeeeeeeeee a ohovarate sa aj navzajom!!!
A ty sa staraj o svoje kamaratky a o seba a nie o mna....a moje kamaratky...a vy ste asi vazne robili prieskum v dedine,ze kto sa so mnou bavi a kto nie,ste ale trapne,jaaj bozeeee
73.predstav si ze moji kamarati to je vekova hranica od 13-35 vies ja mam vela kamaratov a ty ani nevies ktovsetko a prestan sa uz starat lezies mi nanervy,...
jediny kto je tu trapny si ty prva zacnes do nas vyskakovat prva si sem zacala pisat zacnes tu do nas hubovat a urazat tak co ti mam na to povedat hned to mamke ukazujes jaj tak mi povedz kto je tu teraz trapny?!nemala si sem pisat a nemusela si vedet nic zacala si si to sama nemala si si zacat s marosom......
Ahoj. ČO to bolo za vzťah, keď trval 4 roky a on ťa dokázal podviesť? bola to láska aj z jeho strany? Ako môžeš byť do niekoho takého zaľúbená? Je pravda, že si s ním prežila najdôležitejšie roky začiatkov svojho života, ale nie všetky. Najkrajšie chvíle budú keď sa ti narodí dieťa a tie to chvíle budeš prežívať s niekým na koho nezabudneš. Naozaj si v ideálnom veku, kedy si môžeš nájsť novú lásku, opäť sa zalúbiť a byť možno aj šťastnejšia ako si bola doteraz. Je to možné, ja v to verím. Láska sa neskrýva iba v jednom človeku, ale v každom človeku! Prajem veľa šťastia v ďalšom objavovaní života!
ajkalifeislove-a co to teba trapi ci som si s Marosom zacala alebo nie.....Ved uvidis,ze po nejakych troch-styroch mesiacoch ju zasa podvedie a nemusi to byt so mnou,lebo so mnou to uz ani nebude!!!!!a moja mama si to precila,ked som sem pisala...takze asi tak...a koncim,daj mi navzdy pokoj a neber si ma laskavo do huby,lebo neskoncim zle JA,ale TY
ajkalifeislove-a este nieco...Risa som sa to pytala a povedal,ze lepsiu kktinu si si nevedela vymysliet....!!!!!tak neviem co kazdeho ojebavas a klames tu!!!!!TRUBKA MALA
95. sak som mala nervy si to tu aj citat... ale nech si VERONIKA pise co chce nech mi vypisuje TS a prispieva do for. ja ju serem lebo je trapna a ja ju uz NERIESIM.. nech si hovori co chce.. mudrejsi ustupi!!!! je trapna a infantilna a ja na detske nezmysly uz odpisovat nebudem.
no co marek uz si sa dozamyslel???ja esze sa zamyslavam a ozaj kika zevraj si trapnejsia jak dumb !to mi povedal chou chou (a to jej bratranec) on ju tak prezyva hahaha
prečítala som si otázku autorky, žiaľ priveľa komentov ja viem jedno ... sú lásky, z ktorých sa človek niky tak celkom nevylieči ... najmä z tých prvých najnaivnejších Ale je to strašne ťažke... dúfam, že sa to už utriaslo
xtinka-no tak co mi pises,hmm?A si myslis,ze ked si sem das fotku s tvojim drahym priatelom,ktory ta podjebava,ze budem ziarlit alebo co?Mne je to tak pät devät...
@idtrueidentity ale hej chodim to sme mali take kriticke obdobie... ani vlastne neviem ci som to do tohto fora potom neskor napisala lebo sa to tu nejako zvrhlo na same intrigy nadavky a klamstva... a ty co ako sa mas???
kikuus no .. co ti ja vim karle .. ja pohodicka za 2 tyzdne sa hadam uvidime v orime .. fuu ale zlatunko ste spolu vypadali ... skoda ze take nezhody .. ale sak hadam to uz bude pohodke a uz nespravi ziadnu kktinu a na tu fishbone ci kera pica je to sa vykasli .. sice nepoznam ju .. ak sa ti ce napis mi kto je to do tajnej spravy
ahahah ja som sa na moje narodky rozisiel s holkou xD a mam f pici a tiez to nebolo po dvoch tyzdnoch ale par dlhych mesiacov xD .. aspom sa mozem kurvit
láska nedá záruku,že to bude naveky trvať.A keď prídu v nej prekážky tak vie štrašne bolieť.A nedá sa z nej tak ľahko dostať a zabudnúť.Aký je liek je na to,aby sme zabudli a prestali sa trápiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
Naivne reci,typu laska mojho zivota,su trosku hlupe. A sama vidis,ze to laska zivota nie je ked ste sa rozisli.
Prisli problemy s ktorymi ste sa nedokazali vysporiadat.
Chvlku zaboli,ale netreba to uz riesit.
Minulost treba nechat minulostou a pozerat dopredu.
Nabuduce viac opatrnosti
rozisla som sa snim ja ale bolo to koli nemu. podviedol ma a nie 1. krat
a k veci tu pomoze len cas a skusaj na to nemysliet ...venuj sa skole, kamosom a svojim zalubam
Takze to s tymi skusenostami je podla mna diskutabilne
a co ma pozerat telenovely?
Ale tak mas pravdu,skusenosř je neprenosna...
Kym clovek sam v zivote nepadne na dno,nepochopi ake to je...
pre mladych je to pokusenie, ani sa mu necudujem
Vedela si ze ak ho podvedies bude koniec a to si nechcela.
On toto nepochopil,musi dospiet...
Nechaj tomu cas,...vyhybaj sa jeho pritomnosti,chod sa zabavit s kamaratkami, venuj sa zalubam,comukolvek co ta privedie na ine myslienky.
...a aby ste boli v obraze...nie ze som nanho po 1,5 roku zabudla...len sme sa k sebe znovu vratili...
...tak je to zivotna laska,alebo nie???
Dovod,preco si nedokazala zabudnut bol ten ze si ani sama nechcela...
Clovek odpustí,ale nezabúda.
57 mne uz pukol nic nevidim
62 radsej celulitida ako mat take usi
akoze ludia, toto forum je na to, aby sa dany problem riesil, a nie nadavalo s prepacenim do pici a kuriev...
toto fakt ze nema uroven...
Xtinka, drzim palce... aj ked nemozem uplne poradit, lebo neviem ako to bolo medzi vami, casom sa to vyriesi...
...viem, ako tazko sa zabuda..
a dufam, ze to inteligentne nemenovane dievca sa raz nad sebou zamysli...
a mame lepsi vztah ako predtym
Už nikdy nechcem byť závislá na človeku a lúbiť ho.