Poprosim vazne komenty, a nie hluposti....som nestastne zamilovany do jedneho dievcata uz takmer rok, a hrozne to boli, o to viac, ked si uvedomim, ze ona si spokojne uziva zivot na 150% a ja od smutku sa len zvijam v depresiach.....
PS: piste len muzi!
hm... vypni citové vnímanie a zapni rozum na sto percent... len nie vždy a nie každý to aj dokáže viac ti povedať neviem... ja vždy zapnem rozum a potom mi je lepšie...
ked sa stym zmieris a pripustis si ze spolu nebudete...musis to prijat tak ako to je a nemat hlavu v oblakoch... potom to uz ide samo.....a rozhodne nepremyslaj nad tym co robi alebo skym alebo podobne
@loveistheanswer u mna to funguje len obcas a na kratku chvilu...ale pred zamilovanim som bol na 90% racionalny, a teraz kazdu blbost precitujem
@unspoken velmi tazko to ide....o 2 rano sa budim s protichodnymi pocitmi - raz ju zboznujem, potom nenavidim, a nakoniec citim len smutok, prazdno, opustenie......
Suhlasim z ostatnimi maj pici proste darmo je dokonala musis sa stim zmierit ze nic nebude a cim skorej tim lepsie nejaky cas to bude trvat ale prejde to a hlavne nesmies byt v jej blizkosti ani vidiet ani pocut proste nic ako by neexistovala a zapoj rozum a povies si ze su aj ine bude ta to boliet este hodne dlho ale ked si hlavu zamestnas z niecim inim tak to bude coraz slabsie a slabsie az nakoniec si pomislis ze vsak co som nanej videl nieje taka dobra ako sa mi zdala ....a bum bude vsetko prec ...samozrejme je aj ina varianta takzvana vybijana najdi su rychlo nejaku inu stabajznu je to sice kus dost sebecky sposob ako zabudnut ale kazdy to nejak riesi, a ked chces byt zase tip top tak treba zacat konat ..
ako hovorí @3 , prestaň dúfať.
nestretávaj sa s ňou, pokiaľ je to možné.
blokni jej príspevky na fejsbúku.
nájdi si inú/iné, aby sa ti ľahšie zabúdalo.
a užívaj si život tiež!
@gabqo20@astaroth27@loveistheanswer ja si aj skusam najst inu, ale fakt nedokazem balit ziadnu inu...staci mi kecat s nejakou babou minutu a hned citim strach, ze sa aj do tej zamilujem a ona ma odmietne, a navyse teraz v som v takom stave, ze zeny "citia", ze nie som uplne v pohode....vlastne ine zeny ma nudia
@maximax no vlastne to máš pravdu... to bol zlý nápad... tak sa sústreď na niečo iné... čo ťa napríklad baví? nejaká tvoja extra mega záľuba? máš takú? ak nie, nájdi si
Neporadím ti,u mňa je to už viac ako 2roky a nemyslím,že niekedy zabudnem. Podľa mňa sa to ale dá trošku "zmierniť" tým,že zmeníš aj svoj pohlad na svet,život. Proste začať si viac vážiť sám seba,vnímať svet naokolo...niektorým ludom to proste nie je súdené a aj ked sa mi to "lahko" hovorí na svete je toolko ludí...ktorých možeš lubiť a bude to opatované... (nie neboj sa,ani pre mňa to nie je dostatočná útecha)
a just ti ako zena napisem! mas 21 rokov, mal by si si vediet vazit svoj zivot, lebo takto si ho mrhas pre osobu ktora ta ma totalne na haku. zapni trosku racio a prebi city. da sa to.
tak chod spat iba ked si fest unaveny ja tiez dakedy aj dva dni nespim pokial fakt ze nevladzem pak to ide samo takym stylom neni to moc zdrave ale pomaha to
@maximax ty nemilujes tu zenu, len danu myslienku, ideu o nej...vzchop sa, bud chlap!! ked si ona uziva na 150% ako pises, mozno by si mal zacat aj ty...
prežívam čosi podobné ... snažím sa vymýšlať si aktivity a stretávať sa s rôznymi ludmi s ktorými som sa napríklad dlhšie nevidel...zatial to funguje ale je to ťažké :/
Si len zamilovaný, nestihlo to vyzrieť do lásky. Tak sa skôr sústreď na to, aby si jej prial to užívanie si života. Ak ju teda máš rád. Sústreď sa na svoj život, čo chceš dosiahnuť... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@unspoken velmi tazko to ide....o 2 rano sa budim s protichodnymi pocitmi - raz ju zboznujem, potom nenavidim, a nakoniec citim len smutok, prazdno, opustenie......
ps: som žena a píšem! hahá
nestretávaj sa s ňou, pokiaľ je to možné.
blokni jej príspevky na fejsbúku.
nájdi si inú/iné, aby sa ti ľahšie zabúdalo.
a užívaj si život tiež!
a nemáš za čo...
že by si ju vybil z gebule s ním
alebo teda ďalšia možnosť je venovať sa osobnostnému rozvoju a záľubám
pouc sa z vlastnych chyb.
@20 presne tak