mám prvého priateľa keďže doteraz som vždy radšej všetko ukončila skôr než to začalo byť vážnejšie a ja vôbec netuším ako sa správať vo vzťahu. je to úplne zvláštne keď sa niekto zaujíma toľko o vašu osobu. nie som zvyknutá sa baviť tak otvorene a mám dos
myslím si že to chce počkať, v prvom rade by si si mala uvedomiť o čom vzťah je, je o vzájomnom porozumení a kompatibilite, preto vlastne ste/chcete byť spolu a až tieto veci vo vzťahu chýbajú alebo neplnia úplne svoju funkciu, ľudia by sa mali snažiť to meniť a zlepšovať, čiže na tvojom mieste by som začal tak že by som viac komunikoval s partnerom ... najdôležitejšia a najrýchlejšia forma riešenia problémov je vždy komunikácia s ľuďmi ktorí sú vždy priamo zainteresovaní do určitého problému...časom získaš veľa skúseností a nových názorov a zmení sa podľa toho aj tvoj pohlad na samotnú dôveru
@xxar3s nemusí to hned znamenať že to nie je vážne alebo, že mu vôbec nedôveruje, niektorí ľudia proste v živote prežili sklamanie, ktoré nečakali alebo ich bolelo natoľko, že ich dôvera voči iným sa jednoducho rozpadla a obnoviť ju je dosť ťažké, ale vidíš, že sa snaží, takže to nie je až také zlé
a k téme:
skúste sa najprv normálne baviť o každodenných veciach, o tom čo máte/nemáte radi, je dobré si narovinu povedať akési "pravidlá", jednoducho si prediskutujte o akých veciach sa chcete/nechcete rozprávať a potom sa pomaličky posúvať ďalej
Ja mám tiež problém dôverovať ľuďom dôverujem len jednomu a to chcelo čas a zážitky aby si videla ako sa zachová v určitých situaciach.. Proste sa spoznať potom to príde samo ak si tú dôveru zaslúži
Je nerozumne nutit sa doverovat niekomu kto sa s tebou zrazu zacne vo velkom bavit o sukromnych veciach. Povedz mu len tolko co ta nezranuje a necit sa vinna za to ze sa chranis a pocuvas svoj vnutorny hlas. Ty sama vies najlepsie ako sa vies citit dobre. Zvlast by si sa mala citit dobre s priatelom a ten by ti preto mal umoznit sa otvorit len nakolko ti je prijemne. Ak sa pyta veci o ktorych nechces hovorit, on tym bude trpiet ak to nebudes chciet povedat a ty zas keby si sa nasilu skoro otvorila takze asi pre seba nie ste najvhodnejsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dáme hrniec na sporák, nalejeme 3 litre vody.. pridáme pol kila ocistenych a nakrajanych zemiakov...
a k téme:
skúste sa najprv normálne baviť o každodenných veciach, o tom čo máte/nemáte radi, je dobré si narovinu povedať akési "pravidlá", jednoducho si prediskutujte o akých veciach sa chcete/nechcete rozprávať a potom sa pomaličky posúvať ďalej
Ak ťa sklame potom máš dôvod mu nedôverovať.
Pokojne by som veril, že to si ty.
da sa zit aj tak ze budes "prednastavena" na to, ze neveris nikomu, ale to je dost smutny zivot.