Nuž niekedy to ani mne nejde... A vtedy si väčšinou púšťam smutné, depresívne pesníčky.. Alebo si púšťam pesníčky, ku ktorým sa viažu nejaké spomienky To ma dokáže rozplakať..
no neviem, jak to na teba posobi, ja sa viem rozplakat vzdy, ci uz naschval, alebo nie naschval....ale ked naschval, tak.....asi myslim na to, co ma vie najviac zlomit...presviedcam sa, aka som otrasna a ze ma kazdy nenavidi....a ze sa mi urcite nestane to, po com najviac tuzim, co je pre mna najviac dolezite....alebo si spomeniem ako mi nedavno dakto daco strasne urobil.....alebo ako by mi dakto daco mohol urobit.....popripade este skryvit tvar do placu a je to....
ja by som bola práveže rada, že sa mi nedá plakať..neznášam smútok a keď sa musím z niečoho vyplakávať...:/ takže neporadím, ale asi tie pesníčky alebo film..akurát to niekedy na mňa zabralo, ale to som fakt mala blbé obdobie ..
hmm... a to je moderne plakat co najviac? lebo vsetci sa tu tym ohanate. a hlavne sa na to stale pytate. myslim, ze je to prilis osobna vec, aby to clovek rozoberal na nejakom portaly. pokial tym samozrejme netuzi zaujat (???)
@torpedo08@pershing363@elemia@gothicpoethic práve preto, že plakať nezvyknem a všetko sa vo mne len hromadí a potom príde ten okamih, kedy už nevládzem a som na všetkých okolo hnusná napriek tomu, že si to nezaslúžia. plač je pre mňa niečo, čo zmyje všetky zlé pocity v prípadoch, v ktorých už nič iné nezaberá. a potom je to ok.
mam ten isty problem ....ale filmy nepomahajú nech su akjekolvek smutne pesnicky tiez nie smrt blizkeho cloveka nie .... no neviem nie je mi do placu nikdy ani ked by som to najviac potrebovala !
ale tak pomôcť môže, keď budeš spomínať na niečo, čo bolo, a už nepríde. prípadne sa poprechádzať po miestach, kde ti bolo s niekým dobre, no už sa to nezopakuje. popri tom do uší nejakú Apocalypticu, prípadne niečo na ten štýl, a ideš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
pozri si smutny film
Dobrý spôsob je... neviem už ani, kedysi som vedel
2. -> pozerat na obrazok/text (hocico) co v tebe vyvovala negativne emocie
3. -> pozerat na to vkuse
4. -> zacat sa seba spytovat rozne otazky na ktore nepozname odpoved
5. -> pytat sa "co ak" a predstavovat si uplne inu buducnost
to by mohlo stacit
-buď to spravíš dobre,podráždiš slzný kanálik a začneš plakať.
-alebo to spravíš zle a zlomíš si nosnú chrupavku.
Skús použiť kaser.
pozri aj klip
A potom si uvedomiť, že ho najskôr budeš stretávať každý deň najbližších 5 rokov.
:´(
@mielikki @stormmast3r @ybyno @krampus vy ste to zabili
@malapohroma to je krasne. a ucinne
ale tak pomôcť môže, keď budeš spomínať na niečo, čo bolo, a už nepríde. prípadne sa poprechádzať po miestach, kde ti bolo s niekým dobre, no už sa to nezopakuje. popri tom do uší nejakú Apocalypticu, prípadne niečo na ten štýl, a ideš.
@cetucetkaa12 asi to budeme musiet poriesit nejak inak teda...
1. pozeraj sa na jednu vec a nežmurkaj
2. zavri oči a zase sa tam pozeraj
3.zopakuj to ešte raz
4. zavri oči a šúchaj si ich prstami asi minútu
5. pozeraj sa na ten predmet oči ťa budú štípať a zatvárať sa ti, ale musíš sa tam pozerať...
funguje to ale nie na úplný plač... vypadne ti jedna, dve slzy