caute vsetci. mam 16 rokov.. chcel by som zacat s break dance. Mam 184 cm.. 75kg (chodim do posilky) niesom "tukovy". Skusal som us doma neco ako Windmill..a podobne veci s netu. Ma tu nekto skusenosti aj ze nekto sa naucil len s netu break ? Mam moznost
presne, síce je to dosť neskoro, ale dá sa aj to mal by si začať s netom a potom aj inak, ale nemusí to byť hneď OSB nič to nechce len tréning jednu vec môžeš cvičiť aj mesiace a nemusí sa ti dariť tak sa netreba vzdávať
a keďže máš dlhé nohy (tipujem podľa výšky) windmill je najlepšia možnosť to ti pôjde 100%
ale nie ,hlavne sa nevzdávaj ked ta to baví a kašli uplne na to či niekto začal v13tich či v piatich ty začneš v 17nastich,to vobec neva že máš 17 tam sa nič nekončí
kasli na vek, cash a podobne. ked ta to bavi, rozvijaj sa, neskor sa skus dostat do nejakej breakovej skupinky a jedees.. je fajn ked sa ludia venuju svojim konickom.
ja ako mna by to tiez zaujimalo daj vediet ako si to vyriesil ....ale ja by som to zacala skusat doma alebo niejaky workshop nemavate nieco take?ja som bola napriklad teraz nedavno na hip hop workshop a bolo tam super
neskoro neni...mna bavi strasne tanec a vsetko co viem som sa naucila sama s pomocou telky...potom som sa tomu mohla venovat aj normalne ale bola som sprosta a nesla som do toho a teraz to obcas aj trochu lutujem...takze chod do toho a z nicoho strach nemaj
Bejbee-tak toto som chcel pocut.. ze nieje nemozne sa naucit s telky ci netu.. ale mas 15 preco to teda viac nerozvijas ked to lutujes..? to co mi tu radis mala by si spravit aj ty
(dik za pozitivne reakcie.. zacnem stym co najskor len neco nastudujem na nete.. mna to vazne fascinuje cely break.. preto som aj zacal s posilovnou atd.. ked som mal 13 som pozeral jak "chlapci" sa tocia na hlavach bolo to premna neskutocne.. a teras chcem ist dotoho.. zacnem doma. potom v skolskej telocvicni v hale.. a potom sa nekde prihlasim
najlepsie sa mas niekde prihlasit ja som tez ked som eset breakovat tancoval doma naucil som sa vsetko zle prisiel som na break a tam som sa vsetko preucoval a ucil nove veci a celkom som bol dobry ale ptoom ma to prestalo bavit tak som sa na to vysral ale bolo to super som breakoval aj 3 hodiny za den a tak cele dni
Na youtube som nasiel video: » www.youtube.com/sonyericsson... jeto moc uzitocné a ked to myslís vázne, nic sa neboj, pojde to. Budzeme moct aj sútazit! to je co?
hahahaha finger dance? Mno taketo som este neskusal. Myslim si, ze zostanem pri normalnom break dance, ale v tejto hre sa urcite zucastnim Dobre by bolo tancovat v jednom klipe pri niektoreho znameho interpreta...ani mobil by som neodmietol
Katkaes, aj na tie tvoje financné problemáky je vyriesenie. SE myslel aj na nás, studentov!!! kukni na facebooku » xperiaxten.com/index.php?pmLan... , ja som sa tiez zapojil, a ked ajtak sedím pred pc, tak to uz nie je vela na to, aby som mohol aj vyhrat nieco cenné!
kto vyhrá túto súťaž môže filmovať videoklip spolu s hudobnou hviezdou, a môže s ňou isť aj na celosvetové turné! a aj v Londýne bude nejaké show, kde bude tancovať! je to super šanca, pre talentovaných ľudí, urobiť kariéru!
Ja by som radšej vyhral druhú cenu, keďže neviem príliš dobre tancovať, hlavne nie pred "slávnym interpretom" ... ale ten zájazd do Londýna a lístky by som neodmietol. Niekde písali, že aj ubytovanie je v 4* hoteli. Ináč už možete vidieť na tej youtubeovej stránke aj moje video... kuknite si!
Prečo si to myslíš? Ja by som vôbec nechcel prvú cenu, lebo nemám na tancovanie... Ale druhá cena je tiež zájazd, akomodácia v 4* hoteli a vstupenky na súťaž a to všetko pre dve osoby... Podľa mňa to je pre mnohích oveľa lákajúce ako prvá cena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a keďže máš dlhé nohy (tipujem podľa výšky) windmill je najlepšia možnosť to ti pôjde 100%
ale nie ,hlavne sa nevzdávaj ked ta to baví a kašli uplne na to či niekto začal v13tich či v piatich ty začneš v 17nastich,to vobec neva že máš 17 tam sa nič nekončí
Mirusik1- ani nie.. worshopi nemavame.. :/
Revolucion - blazon na DnB neviem vobec tancovat
Bejbee-tak toto som chcel pocut.. ze nieje nemozne sa naucit s telky ci netu.. ale mas 15 preco to teda viac nerozvijas ked to lutujes..? to co mi tu radis mala by si spravit aj ty
(dik za pozitivne reakcie.. zacnem stym co najskor len neco nastudujem na nete.. mna to vazne fascinuje cely break.. preto som aj zacal s posilovnou atd.. ked som mal 13 som pozeral jak "chlapci" sa tocia na hlavach bolo to premna neskutocne.. a teras chcem ist dotoho.. zacnem doma. potom v skolskej telocvicni v hale.. a potom sa nekde prihlasim
počuli ste už o fingerdance? videla som na youtube video o ňom a chcela by som sa naučiť niekoľko trikov! neviete náhodou, že ako by som mala začať?
No ja si myslim, ze ano...
Ani nie je to také lahké!!
kto vyhrá túto súťaž môže filmovať videoklip spolu s hudobnou hviezdou, a môže s ňou isť aj na celosvetové turné! a aj v Londýne bude nejaké show, kde bude tancovať! je to super šanca, pre talentovaných ľudí, urobiť kariéru!