tak máme tu hádanku, kto to uhádne ako prvý? čiže na obrázku máme prasa na ktoré letí šíp..ulohou je posunuť dve zápalky tak aby sa prasa uhlo a šíp ho netrafil..ale je tu háčik nesmiete posunúť zápalky z ktorých sa skladá šíp. =D=D
@55 Kde je zadané, v akej výške ten šíp letí? Tak to potom rovno môžem nechať tak... ÁNO! Práve ma napadlo pravé riešenie! :
Pozrite sa, aký je ten šíp oproti prasaťu veľký! To muselo byť fotené širokáčom a ten šíp bol bližšie a prasa v pozadí, takže tak-či-tak ten šíp letí mimo toho prasaťa a ten čuník teda vôbec nijak nemusí uhýbať.
56@ bude aj cena? ale aj tak si myslím, že to má viac riešení
@ krutafunebracka ale no, toto je riadne prasa a treba naň veľký šíp (ono sa na ňom totiž potom aj rovno griluje). A v zápalkove platia iné pravidlá. Vytvor si zo zápaliek panáčika mužského pohlavia so všetkým čo k tomu patrí a uvidíš tie rozmery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
plsssss
ja sa tu urobím, taká som zvedavá!
a vážne nemôžem posunúť viac zápaliek?
takto žeby?? :
@pawlo ale tvoje riešenie je geniálne
Pozrite sa, aký je ten šíp oproti prasaťu veľký! To muselo byť fotené širokáčom a ten šíp bol bližšie a prasa v pozadí, takže tak-či-tak ten šíp letí mimo toho prasaťa a ten čuník teda vôbec nijak nemusí uhýbať.
@ krutafunebracka ale no, toto je riadne prasa a treba naň veľký šíp (ono sa na ňom totiž potom aj rovno griluje). A v zápalkove platia iné pravidlá. Vytvor si zo zápaliek panáčika mužského pohlavia so všetkým čo k tomu patrí a uvidíš tie rozmery