Šoférujete auto, svoje vlastné. Vonku je zima, je nasnežené. Momentálne brázdite medzi ulicami, keď tu zrazu ide naokolo školská družina (povedzme nejakí štvrtáci základnej školy), guľujú sa, robia bežné chu*oviny, keď tu zrazu jeden z nich si pripraví gu
jeminenky toto sme my robili s kamoškami u nás v dedine, keď som mala asi 12 rokov (no čo.. drbalo nám ) ale nepripravovali sme si tú guľu dopredu a nebola až taká silná
napadajú ma dve veci, jedna z nich je pičovina ktorú by som nikdy nespravil, lebo je obrovské riziko že ak svet nie je dokonalý a nepodarí sa, tak to skončí hodne zle:
natočím auto jeho smerom, zapnem svetlá, naplno pridám plyn a trúbim, vo vhodnom momente samozrejme stočím, ide mi len o to aby sa pošťal od strachu a už nikdy nemal nič také chuť skúšať.
možnosť druhá, o ktorej by som v realite reálne uvažoval: zastavím, vystúpim, prídem k nemu, vyjebnem mu guľu z ruky, poviem tete vychovávateľke aby svojim zverencom vysvetlila že sa to nerobí, a podrobne im aj vysvetlila prečo, a riziká potenciálne vzniknuvšej dopravnej nehody, a ako to asi vyzerá keď niekto zomrie, poďakujem, vrátim sa do auta, idem ďalej.
Samozrejme, že keby hodil, patrične by som ho poučil.
Ale keby som nemal čas a len nechcel, aby hádzal, cez stiahnuté okno by som zasvietil naňho prirúčným reflektorom napríklad. To odplaší a oslepí každého.
to len ja by som kašlal na to a išiel ďalej? O_o ja neviem ale podobné kokotiny robia aj ovela starší, toto je to iba decko a sneh, nie šuter a baseballový nadhadzovač, plus popri kope deciek snáď nepôjdem 80 a neschytám gulu cez celé sklo že by sa niečo malo stať (a ak ho vidím a čakám to tak nie je o čom)
@klaudiqaaa ja som bol spolujazdec, sofer spomalil a obaja sme zapichli taky vrazedny pohlad na toho fagana, ten si to vsimol a cely cas drzal naprahnutu ruku, my sme zacali nadavat nech sa to opovazi hodit a on akoby cakal kedy sa pozrieme prec, lenze my sme na neho cumeli az pokial sme nezabocili za roh, tak tam ostal stat s tou naprahnutou rukou...keby to hodil a nedajboze by rozbil okno tak rovno hovorim ze ten by si to pamatal do konca zivota ...a bolo to na odbocke z jenisejskej na dnepersku tu pri poliklinike
Tak zacúvam a rozbehnem to fáro nad 300 km/h a ich jebne preč z cesty , že to čo je za blázna za volantom . A druhá možnosť je vytiahnem dáke SMGčko a strelím do vzduchu.
@james144 tebe mozno nie,ale ak hodi do tvojho auta a nic nespravis,tak to mu doda sebavedomie. nabuduce hodi do ineho auta,ale jazdec si to mozno nevsimne,moze sa zlaknut a sposobit nehodu.
presne o tom som citala ze decka pluli z mosta na auta,a nejaka zena za volantom sa pri buchote zlakla a sposobila retazovu havariu...
@flussica no fyzika-ked auto dajme tomu v 80km rychlosti ide,a pluvanec leti z 10m mosta to je 14m za sekundu,tak pri naraze to predneho skla to moze pekne buchnut
@janehonda Keď si predstavím jednu dažďovú kvapku (inak, myslím, že to, akko rýchlo ide auto, je ne až tak podstatné), nepríde mi to, že by som sa z toho išla pos*** od strachu a to ide z vyššia, nie? (A ako vieš, že 14m za sekundu?)
Navyše máš aj iné ruchy a hluky a aby sa zľakla tak, že spôsobí nehodu - to ako pri každom daždi by mohla spôsobiť nehodu, kks. Toto bola proste buď strašne v labilnej nálade žena, alebo pľuval na ňu Hulk, minimálne.
@flussica 14metrov-nahodou v den ked som pisala ten komentar tak sme sa to ucili na fyzike,takze som to zuzitkovala-a hej tiez mi napadlo ze to musela byt labilna zenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale asi by som zastala, vystúpila a porozprávala sa s učiteľkou a so samotným žiakom
napadajú ma dve veci, jedna z nich je pičovina ktorú by som nikdy nespravil, lebo je obrovské riziko že ak svet nie je dokonalý a nepodarí sa, tak to skončí hodne zle:
natočím auto jeho smerom, zapnem svetlá, naplno pridám plyn a trúbim, vo vhodnom momente samozrejme stočím, ide mi len o to aby sa pošťal od strachu a už nikdy nemal nič také chuť skúšať.
možnosť druhá, o ktorej by som v realite reálne uvažoval: zastavím, vystúpim, prídem k nemu, vyjebnem mu guľu z ruky, poviem tete vychovávateľke aby svojim zverencom vysvetlila že sa to nerobí, a podrobne im aj vysvetlila prečo, a riziká potenciálne vzniknuvšej dopravnej nehody, a ako to asi vyzerá keď niekto zomrie, poďakujem, vrátim sa do auta, idem ďalej.
Ale keby som nemal čas a len nechcel, aby hádzal, cez stiahnuté okno by som zasvietil naňho prirúčným reflektorom napríklad. To odplaší a oslepí každého.
~Som svetový !~
presne o tom som citala ze decka pluli z mosta na auta,a nejaka zena za volantom sa pri buchote zlakla a sposobila retazovu havariu...
Inak, aj ja som bola takýto bastard kedysi. RAZ. Ten chlapík zaflekoval a skoro ma pretrhol - odvtedy som si netrúfla, som utekala o dušu .
Navyše máš aj iné ruchy a hluky a aby sa zľakla tak, že spôsobí nehodu - to ako pri každom daždi by mohla spôsobiť nehodu, kks. Toto bola proste buď strašne v labilnej nálade žena, alebo pľuval na ňu Hulk, minimálne.