- programuj, alebo webdizajnuj
- vyrabaj doma nejake vecicky a predavaj cez net
- zaloz si na nieco e-shop, co nakupis lacno v zahranici a predas tu (coho je tu este malo a ma to potencial)
@vachtlik ak mas dobry bank, tak staci podat za 1000€ na 1.1 live kurz a mas hned stovecku doma bez velkeho rizika, ak to podas v spravnej chvili a sledujes zapas
dropshipping, affiliate (inzerovanie produktov), vlastny blog - internetová reklama, freelance a oveľa viac
Napr. blog (100€ mesačne), priemerne CPC (0,20€) (existuju aj oveľa vyššie..) pri reklame -> stačí ti v priemere dostať denne na tvoj blog okolo 500-700 ľudí Môžeš začať
Klikačky sú kravina, nedá sa natom zarobiť i keď minule ma niekto cez FB silno o tom presviedčal....
Toto je nova socialna siet ktora sa rozbieha a okrem toho ze ju pouzivas normalne, tak ked dostanes reklamnu spravu a ju odkliknes tak mas 10 centov (5 centov za free registraciu) nebudes z toho bill gates ale potesi a ak najdes ludi co sa pod tebou zaregistruju mas plus euro.. este sa to len rozbieha takze tato pyramidka by mohla byt super » www.spacespy.net/r... …/de2ea9dffffcf54230d184408c41bc05
zdravím, ja osobne predávam na eBay.. dajú sa z toho vyťažiť dobré peniaze za minimum námahy - len kúpiš tovar a hneď ho následne predáš...
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ja by som sa nato vysrala
- vyrabaj doma nejake vecicky a predavaj cez net
- zaloz si na nieco e-shop, co nakupis lacno v zahranici a predas tu (coho je tu este malo a ma to potencial)
Napr. blog (100€ mesačne), priemerne CPC (0,20€) (existuju aj oveľa vyššie..) pri reklame -> stačí ti v priemere dostať denne na tvoj blog okolo 500-700 ľudí Môžeš začať
Klikačky sú kravina, nedá sa natom zarobiť i keď minule ma niekto cez FB silno o tom presviedčal....
» www.spacespy.net/r... …/de2ea9dffffcf54230d184408c41bc05
mám založený aj blog o predaji na eBay, ak by ste potrebovali nejaké info, pozrite predavamenaebay.sk, nájdete tam rôzne články o predaji na eBay.
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...