Poradíte mi ako zaujať o ročník staršieho chalana?
Stretávam ho v škole na chodbách a vždy keď ho vidím môj mozog sa už nedokáže na nič iné sústrediť.
Vidím na ňom, že je iný ako ostantní, ale ja som veľká introvertka a bojím sa ho osloviť prvá ♥
zisti si čo ho zaujíma a čomu sa venuje, potom si niečo zaujímavé zisti o jednej z tých vecí a len tak mimochodom mu tú zaujímavosť nenásilne povedz niekedy ... mňa by to dosť zobralo v dobrom
Inak
Chalana bud zaujmes..alebo nezaujmes..a aj keby si sa pokrajala na cibulove kolecka...nevsimne si ta ...radsej nerob nic ( preco by si sa citila trapne) ...a nechaj plynut cas ..a uvidis mozno casom pride niekto iny komu padnes do oka ty ..a mozno casom dostane rozum ten ktory sa ti paci
Keď sa hanbíš osloviť ho face to face, skús mu napisat(to ti možno pôjde ľahšie). Zisti si jeho FB(ak ho ešte nevieš), pošli mu žiadosť a podľa toho čo má na FB snáď nájdeš aj tému o ktorej by ste si mohli písať.
@2 Idealne sa spytaj ako sa ma Ludmila, jeho sesternica z tretieho kolena, ci uz je dobre po operacii a ci uz zohnal struny na gitaru co mu vcera vecer praskli
mozes sa na neho zacat usmievat. v najhorsom pripade to bude taky isty cudak ako ja a zacne sa na teba usmievat tiez. a budete okolo seba usmievajuc sa prechadzat ako dvaja idioti. #trustory
v akomkolvek inom pripade sa vsak nieco stane. neviem, ze co, ale nieco.
@wewo si nerob srandu zo mna, ja za to nemozem, ze som kokot ale tak to je, niekde v tejto budove robi ista slecna, sem-tam sa stretneme a ona sa na mna zacala usmievat, tak som sa zacal usmievat aj ja a nemam zaujem o akukolvek interakciu, lebo vyzera ako taka uplne normalna zlata baba, ktoru by zo mna jeblo v tom okamihu, v ktorom by zistila, ze co som skutocne zac, cize snazit sa z toho cokolvek vytazit je uplne zbytocne, obzvlast, ked niesom na jednorazovky. ale na druhej strane, neusmievat sa naspat mi pripada skarede, a tak sa usmievam. nuz a tak, tolko moj zivot, takto vyzera megatrapne spestrenie mojho dna, ked idem na obed/na cigu.
@wewo u mna to je skor jedno s druhym. a nedokazem nejako vseobecne generalizovat, ci mam alebo nemam strach sa tych signalov chytit a zacat nejaku interakciu. dakedy s tym nemam ziaden problem, inokedy dostanem uplne nepredstavitelny introvertny zachvat, kvoli ktoremu doslova zamrznem a nie som schopny zo seba cokolvek rozumne (a zvacsa ani nerozumne) dostat. neviem, od coho to zavisi, neviem to ani predvidat, proste musim zit s tym, ze existuje sanca 1:x, x ∈ (10; 20), ze vyrobim nenormalny trapas.
ALE dnes sa chystam na uplne ujebanu akciu, na ktorej na beton budu zeny, co by ma dokazali zvladnut, ba dokonca mozno aj take, ktore by som nedokazal zvladnut ja, tak uvidime, ci sa mi nieco postasti. a dufam, ze tam vobec pojdem. moj partak vymysla a sam na take miesto ozaj nechcem ist
@wewo Inak mna by ale fakt zaujimalo ci si aj stastny s tymi zenami ked uz si taky sebavedomy a vies ako na ne, balis, vymienas, stoly sa prehybaju
atd... . alebo si mozno len precital zlu knihu (plnu rad) a zijes zivot niekoho ineho... Neber to osobne, to ma len-tak napadlo, lebo castokrat veci vobec niesu tak ako vyzeraju.
@wewo@20 som si nevsimol, s tym suhlasim, aj ma to napadlo, je to tak....
este by som dodal k tej dvadsiatke, ale chcel by som ti to napisat v ss, ak mozem, nieje to nic utocne ani osobne.
Ak časom zistíš že iný nieje tak už sympatie opadnú ?
Ja som iný ako ostatný HUH HUH v pivničkách si strážim svoje tajomstvá
A v škole som stále len čakal ktorá sa po mne vrhne
Presne ako píše @wistingher , moju radu si vôbec nevšímaj. Žena nemôže vyvinúť iniciatívu v zoznamovaní s mužom. A ak je tvoj vyvolený náhodou hanblivý a nebude mat odvahu ťa osloviť, tak sa len z diaľky na seba pozerajte...
@muaykelo celkom zložité, keď žiadne nemám
Nie.. Veď to by som sama sebe nespravila. Nechcela by som byť s niekým koho zaujíma len moja telesná stránka. Ako nehovorím, že to nie je dôležité ale podľa mňa by to pri vzťahu nemali byť priority.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Chalana bud zaujmes..alebo nezaujmes..a aj keby si sa pokrajala na cibulove kolecka...nevsimne si ta ...radsej nerob nic ( preco by si sa citila trapne) ...a nechaj plynut cas ..a uvidis mozno casom pride niekto iny komu padnes do oka ty ..a mozno casom dostane rozum ten ktory sa ti paci
v akomkolvek inom pripade sa vsak nieco stane. neviem, ze co, ale nieco.
ALE dnes sa chystam na uplne ujebanu akciu, na ktorej na beton budu zeny, co by ma dokazali zvladnut, ba dokonca mozno aj take, ktore by som nedokazal zvladnut ja, tak uvidime, ci sa mi nieco postasti. a dufam, ze tam vobec pojdem. moj partak vymysla a sam na take miesto ozaj nechcem ist
atd... . alebo si mozno len precital zlu knihu (plnu rad) a zijes zivot niekoho ineho... Neber to osobne, to ma len-tak napadlo, lebo castokrat veci vobec niesu tak ako vyzeraju.
este by som dodal k tej dvadsiatke, ale chcel by som ti to napisat v ss, ak mozem, nieje to nic utocne ani osobne.
Ja som iný ako ostatný HUH HUH v pivničkách si strážim svoje tajomstvá
A v škole som stále len čakal ktorá sa po mne vrhne
Nie.. Veď to by som sama sebe nespravila. Nechcela by som byť s niekým koho zaujíma len moja telesná stránka. Ako nehovorím, že to nie je dôležité ale podľa mňa by to pri vzťahu nemali byť priority.
Ďakujem za rady a uvidím čo z toho bude... Alebo skôr či z toho niečo bude
Sranda musí byť
Na pokec sa vyser. Nepoznám nikoho, kto by si tam našiel normálny vzťah.