Ahoooj pred tyzdnom som si pridala jedneho pekneho chalana na fb. proste sa mi pacila jeho profilovka tak som si ho pridala. no. a zacal sa mi strasne pacit aj som si snim pisala a vizeral bit velmi mili. a zalubila som sa donho! prosim poradtemi ako
JuJHkyyyy ty si sa donho zalubila, a to si si ho len pridala pred tyzdnom a tiež vďaka tomu že si s ním písala a zdal sa ti byt velmi milý, a má sexi profilovku? Gratulujem. tomu hovorim pravá láska na prvý pohlad ty kkz. still better lovestory than twilight. hoci, no...
@moah ehm... no... nauč sa gramatiku! Lebo aspoň tou by si trochu vyvážila ten zmysel vecí čo píšeš! A... buď prirodzená, kecaj s ním ako s kamarátom. Ak sa mu budeš páčiť, aj napriek tomu, že pôsobiš ako hlúpa hus (kto vie, možno je rovnaký), tak sa už nejak dáte dokopy. PS: Neviem či si fejk, nejdem to tu vypisovať, ľudia ako ty vážne existujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zabite ma! Tebe sa páčila jeho profilovka a z toho si usúdila že je super (ach)
(na 96% fake, 4% ludia,kt. nevedia co so sebou)